Filmtips - Hip hip hora

Filmen handlar om vännerna Sofie, Amanda och Emma som är förväntansfulla inför att börja på högstadiet och mest är de nyfikna på de tre killarna Sebbe, Mouse och Jens som går i nian. Dock blir det inte riktigt som de tänkt sig då det efter en fest sprids avklädda bilder på Sofie som togs när hon var full och inte vid medvetande. Allting som de hade längtat efter rasar istället samman.

Detta är en film som väcker många känslor och man inser att det faktiskt händer sånt här i verkligheten. Filmen innehåller lögner, svek, vänskap, omogenhet, frustration, sorg och längtan och som åskådare känner man väldigt mycket ilska inför den orättvisa som finns i filmen. Vi på Carl-Alfred gillar den här filmen och har sett den ett antal gånger och kan verkligen rekommendera er att se den eftersom den innehåller sådant som hela tiden är aktuellt i den verkliga världen.

Kommentarer
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Gammal film, men rätt bra. Man blir riktigt irriterad på den där "mouse" (vet att han itne stavar så men han uttalas iaf som ordet mus xD)

2011-08-01 @ 11:41:46
URL: http://liivahliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0