Boktips - Som jag vill vara

Boken handlar om 15-åriga Jessica som blir gravid och trots att alla runt omkring henne försöker övertala henne att göra abort, beslutar hon sig för att behålla barnet. Hennes pojkvän får panik och vill inte ha någonting med det att göra och hennes föräldrar förstår inte henne, vilket får henne att söka stöd hos sin mammas väninna som också är gravid. Det blir ett intressant möte mellan de båda kvinnorna och trots den stora åldersskillnaden blir de goda vänner.

 

Detta är en riktigt bra ungdomsbok som är skriven av författaren Katarina von Bredow och hon har ett fantastiskt sätt att berätta saker och ting i sina böcker. Boken är väldigt intressant att läsa och tar upp ett ganska så aktuellt ämne då många unga tjejer blir gravida varje år och man får verkligen en inblick i hur det måste vara att bli mamma vid en så ung ålder. Vi på Carl-Alfred kan verkligen rekommendera er att läsa boken och den kan enligt oss vara intressant för både gammal som ung.


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Ja visst är det, man kan inte fatta hur människor kan vara så fruktansvärt grymma!Med mig är det bara bra, slappar och har det gött. Hur är det med dig då?

2011-07-24 @ 18:14:32
URL: http://jenniescorner.blogg.se/
Postat av: Nutjarin Nathalie Jw

Åh, den boken läste jag i 8:an, sjukt bra!

2011-07-26 @ 03:41:48
URL: http://nutjarinjw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0