Harry Potter and the deathly hallows part 2

I den sista delen av Harry Potter får vi följa honom och hans vänner i jakten på de sista horrokruxen och det börjar dra ihop sig till slutstriden mellan Harry och Voldemort.

 

I den sista delen i Harry Potter-serien får vi följa honom och hans vänner i jakten på de sista horrokruxen och det börjar dra ihop sig till slutstriden mellan Harry och Voldemort.

 

Vi på Carl-Alfred har älskat Harry Potter-filmerna sedan den första filmen kom ut för 10 år sedan och har vuxit upp med karaktärerna, så när det blev dags för den sista filmen att ha premiär hade vi självklart väldigt höga förväntningar . Efter filmen var slut hade vi många känslor i kroppen och den första känslan som kom var vemod. Vemod för att en epok nu är över och att det inte kommer att göras fler filmer och det är nästan med gråten i halsen vi skriver detta eftersom vi har längtat år efter år efter en ny Harry Potter-film och nu kommer det inte längre att göras fler filmer. Den här filmen var i alla fall otroligt bra och vi kan nästan säga att det är den bästa filmen i serien med action från början till slut. Filmen innehöll mycket spänning, mystik, kärlek och självklart humor och Carl-Alfreds favorit Ron var väldisk komisk i den här filmen, men visade även en känsligare sida. Dessutom fick vi vid flera tillfällen rysningar av vissa avslöjanden som gjordes i filmen och vissa scener var otroligt bra och välgjorda. Filmen innehöll visserligen vissa frågetecken, men det gör egentligen ingenting då den var fruktansvärt bra och direkt när vi hade sett filmen ville vi se den igen.Vi tycker verkligen att ni ska se

Vi på Carl-Alfred har älskat Harry Potter-filmerna sedan den första filmen kom ut för 10 år sedan och har vuxit upp med karaktärerna, så när det blev dags för den sista filmen att ha premiär hade vi självklart väldigt höga förväntningar . Efter filmen var slut hade vi många känslor i kroppen och den första känslan som kom var vemod. Vemod för att en epok nu är över och att det inte kommer att göras fler filmer och det är nästan med gråten i halsen vi skriver detta eftersom vi har längtat år efter år efter en ny Harry Potter-film och nu kommer det inte längre att göras fler filmer. Den här filmen var i alla fall otroligt bra och vi kan nästan säga att det är den bästa filmen i serien med action från början till slut. Filmen innehöll mycket spänning, mystik, kärlek och självklart humor och Carl-Alfreds favorit Ron var väldisk komisk i den här filmen, men visade även en känsligare sida. Dessutom fick vi vid flera tillfällen rysningar av vissa avslöjanden som gjordes i filmen och vissa scener var otroligt bra och välgjorda. Filmen innehöll visserligen vissa frågetecken, men det gör egentligen ingenting då den var fruktansvärt bra och direkt när vi hade sett filmen ville vi se den igen.Vi tycker verkligen att ni ska se den!


Kommentarer
Postat av: amanda ♥

godnatt♥

2011-07-27 @ 23:47:09
URL: http://amoriito.blogg.se/
Postat av: belloon,

Vad gör du?? :D

2011-07-28 @ 04:06:49
URL: http://belloon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0