Filmtips - Den vita massajen

Filmen är baserad på en sann berättelse och handlar om Carola som är på solsemester med sin fästman i Kenya. Efter ett par dagar får hon syn på Samburukrigaren Lemalian och blir blixtförälskad i honom och hon lämnar hela sitt gamla liv bakom sig för att skapa en ny framtid med honom i hans hemby.
Den vita massajen är väldigt bra och man förvånas över vilka kulturskillnader det finns här i världen. Filmen innehåller mycket kärlek, kulturkrockar och svartsjuka.
Filmen är baserad på en sann berättelse av Corinne Hofmann och handlar om Carola som är på solsemester med sin fästman i Kenya. Efter ett par dagar får hon syn på Samburukrigaren Lemalian och blir blixtförälskad i honom och hon lämnar hela sitt gamla liv i Schweiz bakom sig för att skapa en ny framtid med honom i hans hemby.

Den vita massajen är väldigt bra och man förvånas över vilka kulturskillnader det finns här i världen. Filmen innehåller mycket kärlek, kulturkrockar och svartsjuka. Detta är en film som får en att både bli förbannad och jätteglad med jämna mellanrum då det ena stunden är kärleksfullt och i andra blir det bråk på grund av svartsjuka. Det man förundras av när man ser filmen är vilken stark karaktär Carola är och trots att hon kommer till ett land där kvinnan mer eller mindre ska lyda mannen går hon helt emot detta och går sin egen väg. Detta är en väldigt bra film och den blir ännu bättre av att man vet att den basseras på en sann berättelse. Dock ska vi också berätta att filmen till mestadels är på tyska, vilket vi på Carl-Alfred gillar då det blir mer verklighetstroget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0