Filmtips - Robin Hood

Ikväll är det ju som sagt final i ESC, men ni som inte tänker titta på finalen ikväll ska få ett litet filmtips av oss på Carl-Alfred.

 

Robin Hood (2010) är en nyversion av legenden som har filmatiserat vid ett flertal gånger tidigare, men just den här versionen är regisserad av veteranen Ridley Scott. Filmen visar en helt annan historia om den annars så välkända legenden. I "Robin Hood" får vi följa Robin Longstride som efter att ha krigat i det tredje korståget kommer hem till England och tar över identiteten efter riddaren Robert Loxley som har dött i kriget. Robin kämpar även mot orättvisan som rådde i England under den tiden och leder ett uppror mot den korrumperade engelske kungen.

 

Filmen innehåller många storslagna krigsscener och spännande ögonblick och gillar man Ridley Scotts tidigare filmer kommer man definitivt inte bli besviken. Filmen innehåller även mycket kärlek och Russel Crowe och Cate Blanchett gör ett oerhört bra jobb som Robin och Lady Marion och de har en väldigt bra kemi. "Robin Hood" är en väldigt bra film som alla som älskar äventyrsfilmer borde se och vi på Carl-Alfred kan verkligen rekommendera er att se den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0