Filmtips - Sunes Sommar

Filmen är en fortsättning på 1991 års julkalender "Sunes Jul" och handlar om att familjen Andersson ska åka på sommarsemester. De planerar att åka till Grekland, men då pappa Rudolf inser att resan kommer att bli väldigt dyr bestämmer han att familjen istället ska åka på husvagnssemester.Detta blir en semester som familjen Andersson sent ska glömma.
Detta är en riktig klassiker som man kan se om och om igen utan att tröttna på den. Filmen innehåller många smarta och otroligt roliga dialoger, bra skådespeleri, roliga scener och många klassiska händelser. Det bästa med filmen är att den visar en helt vanlig familj som bara råkar ha lite mer otur än andra familjer och det är just det som gör det så otroligt roligt. Vi på Carl-Alfred är övertydagde om att de flesta ha sett Sunes sommar, men ni som inte har gjort det än, se den!

Filmen är en fortsättning på 1991 års julkalender "Sunes Jul" och handlar om att familjen Andersson ska åka på sommarsemester. De planerar att åka till Grekland, men då pappa Rudolf inser att resan kommer att bli väldigt dyr bestämmer han att familjen istället ska åka på husvagnssemester. Detta blir en semester som familjen Andersson sent ska glömma.


Detta är en riktig klassiker som man kan se om och om igen utan att tröttna på den. Filmen innehåller många smarta och otroligt roliga dialoger, bra skådespeleri, roliga scener och många klassiska händelser. Det bästa med filmen är att den visar en helt vanlig familj som bara råkar ha lite mer otur än andra familjer och det är just det som gör den så otroligt roligt. Vi på Carl-Alfred är övertygade om att de flesta har sett Sunes sommar, men ni som inte har gjort det än, se den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0