Filmtips - World Trade Center

Filmen är baserad på en sann historia om de två poliserna John McLoughlin och Will Jimeno som fångades i spillrorna den 11 september 2001.Vi får följa dem i deras överlevnadskamp, men även deras fruar, andra överlevande och vardagshjältar i staden.
Detta är en film som gjordes ett par år efter attackerna och har bland annat Nicholas Cage i huvudrollen som John. Filmen är otroligt bra och innehåller många hemska scener, bra skådespelare, överlevnadskamp och trovärdighet. Det bästa med filmen är att den är väldigt verklighetstrogen och man kan nästan tro att den är filmad live den dagen det hände. Är man intresserad av historien om World Trade center så ska man absolut se filmen eftersom den är så bra gjord. Vi på Carl-Alfred kan verkligen rekommendera er att se filmen och vi tror nog att många kommer att tycka om den väldigt mycket.

Filmen är baserad på en sann historia om de två poliserna John McLoughlin och Will Jimeno som fångades i spillrorna den 11 september 2001. Vi får följa dem i deras överlevnadskamp, men även deras fruar, andra överlevande och vardagshjältar i staden.


Detta är en film som gjordes ett par år efter attackerna och har bland annat Nicholas Cage i huvudrollen som John. Filmen är otroligt bra och innehåller många hemska scener, bra skådespelare, överlevnadskamp och trovärdighet. Det bästa med filmen är att den är väldigt verklighetstrogen och man kan nästan tro att den är filmad live den dagen det hände. Är man intresserad av historien om World Trade Center så ska man absolut se filmen eftersom den är så bra gjord. Vi på Carl-Alfred kan verkligen rekommendera er att se filmen och vi tror nog att många kommer att tycka om den väldigt mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0