Vecka 27

I veckan kommer det nog att publiceras en hel del inlägg, planerade som lite mer oplanerade. Troligtvis kommer det att komma två filmrecensioner då det har varit väldigt dåligt med det på den fronten. Vi kommer också att lägga in lite bilder från vår senaste resa till Göteborg och det blir också Tv-tablån, födelsedagar och kanske en och en annan överraskning.

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Harry Potter och Halvblodsprinsen

Premiären närmar sig med stormsteg (15/7) och idag beställde vi på Carl-Alfreds Filmhörna biljetter till "Harry Potter och Halvblodsprinsen". Självklart har vi stora förväntningar på filmen och det ska verkligen bli spännande att se den.


Någon annan som ska gå på premiären?


På hemmaplan igen

Nu är vi hemma igen efter några sköna dagar i Göteborg och det är verkligen som man säger - borta bra, men hemma bäst. Detta var verkligen en tripp som man kommer att minnas och förhoppningsvis gör vi om den snart igen. Ett lite längre "reportage" med bilder och annat smått och gott kommer att komma i början av nästa vecka.

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 26

Fredagen den 26/6

Lördagen den 27/6

Söndagen den 28/6

Michael Jackson är död

Känns helt sjukt och konstigt att skriva detta, men the "King of Pop" (Michael Jackson) har lämnat oss, efter att ha fått hjärtstillestånd igår 25/6. Detta är förstås väldigt ledsamt och våra tankar på Carl-Alfreds Filmhörna går till Michaels familj och vänner. Michael Jackson kommer att bli väldigt saknad och han avled endast 50 år gammal.
Sverige - England (U21-EM)

Imorgon gäller det, Sverige möter England i Göteborg. Carl-Alfreds Filmhörna kommer att vara på plats.

Vem vinner och vem försvinner?


Avresa imorgon

Imorgon intar delar av Carl-Alfreds crew Göteborg och fotbollshysterin, vilket vi ser fram emot väldigt mycket. Vi kommer självklart att göra ett litet "resereportage" som vi kommer att dela med oss av här på bloggen. Tyvärr får inte Benny följa med denna gång, utan får stanna på hemmaplan och styra upp lite saker. Tror dock han är ganska nöjd över att få följa med till Greveholm, fotboll är inte riktigt Bennys grej om man säger så.


Ha en fortsatt trevlig kväll och glöm inte att heja på Sverige imorgon :D


Vår sista biologilektion (ever) på DBGY

Känns lite vemodigt att lägga in dessa bilder, då vi verkligen hade en fantastisk liten grupp på biologin. Vi kommer att sakna er alla, men ni har kvar Benny och självklart kommer vi att komma och hälsa på ♥

(Här står hövdingen själv (Benny) med vår paprika Ruth)

(Kan ni gissa vilken "folkgrupp" Fredrik tillhör?)


(Pontus har "snattat" Bennys hat, eller som Benny själv skulle ha sagt - norpat)


(Här är Madde och bakom henne en gömd Pontus)


(På det här viset är vi vana vid att se Fredrik)


(Pontus vill inte gå med i Fredriks lilla "grupp")


(Nice smile Benny)


(Forsmans grymma kladdkaka - lider med alla er som inte har fått smaka den)


(Gissa vem som högg in först - Jooo Fredrik)


(Benny var självklart med och fikade)


(Världens bästa biologilärare - Sara)


(Vi lämnade kvar "Ruth" (vår paprikaplanta) som ett litet minne av oss.Ta väl hand om henne)

Meryl Streep

Grattis säger vi på Carl-Alfreds Filmhörna till Meryl Streep som idag fyller 60 år. Streep anses vara en av vår tids största skådespelerska och har vunnit 2 Oscarstatyetter för Sophie's Choice och Kramer vs. Kramer.


Vecka 26

Denna vecka kommer vi att publicera en hel del bilder från olika tillfällen då vi har haft kameran med oss. Lite senare idag kommer det till exempel att komma några bilder från vår sista biologilektion som vi hade i plugget för ett tag sedan.

Under veckans gång hoppas vi också kunna publicera lite filmrecensioner (vilket det har varit dåligt av på sista tiden), Tv-tablån, några födelsedagar och Benny kanske också har ett och annat att berätta.

Vi hoppas i alla fall att vi ska kunna göra er vecka lite roligare, ha en fortsatt trevlig måndag.

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Guldrosetten

Glöm inte att kolla in vårt andra stora projekt - Guldrosetten (klicka på bilden).Jag tänker ...


The wedding - Grattis Pernilla och Ramazan

Vi på Carl-Alfred kan avslöja att det hölls ett bröllop den 18/6 i vår inre krets och huvudpersonerna denna speciella dag var Pernilla och Ramazan. Ni var verkligen jättefina och vi önskar er all lycka och välgång - grattis!

(Benny hälsar också)
 


(Bild: Lånad från Pernillas privata blogg)

Glad Midsommar!

Vi på Carl-Alfreds Filmhörna önskar Glad Midsommar :DCarl-Alfreds Tv-tablå vecka 25


Fredagen den 19/6


Lördagen den 20/6


Söndagen den 21/6


Carl-Alfreds Filmhörna gör långfilm

Nästa stora projekt som vi på Carl-Alfred har satt igång med är att skriva manus till en kommande långfilm som vi planerar att göra. Vi tror stenhårt på denna idé (som vanligt) och hoppas på att filmen blir en stor succé. Eftersom detta är en väldigt "färsk" nyhet kan vi inte avslöja allt för mycket, men ni kan lita på att vi återkommer.


Vecka 25

Första riktiga dagen på "sommarlovet" har börjat, men vi på Carl-Alfred har inget lov eller någon vila. Vi är fullbokade hela sommaren och ska hitta på en massa roligt som vi kommer att dela med oss av här på bloggen.

Under veckan kommer det (förhoppningsvis) att komma regelbundna uppdateringar och kanske också en och en annan recension. Säkert är i alla fall att Tv-tablån kommer att publiceras på fredag och Benny har också lovat att skriva några rader.


Om ni har lust och möjlighet kolla in vårt andra stora projekt - Guldrosetten.


Trippen till "Greveholm"

Det hela har inte blivit officiellt ännu, men vi på Carl-Alfred kan redan nu exklusivt avslöja att vi planerar en tripp ner till "Greveholm". Detta är förstås en dröm som går i uppfyllelse för oss "gamlingar" och man kan inte låta bli att beundra Benny när man tänker på att det var i "Mysteriet på Greveholm" som han slog igenom karriärmässigt. Självklart ska vår älskade Benny följa med oss på denna tripp och han ska fungera som vår alldeles egna guide, vilket inte alls är konstigt då han kan slottet innantill och utantill . Vi har redan fått strikta order om att börja läsa på och numera får man inte kalla Benny vid sitt riktiga namn, utan han vill bli tilltalad Greve von Dy.


Mer info om denna spännande resa kommer givetvis att komma här på bloggen längre fram. Inget datum är spikat ännu, men när det är bestämt blir det återigen en maffig rubrik.Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 24

Fredagen den 12/6

Lördagen den 13/6

Söndagen den 14/6


Johnny Depp

Idag gratulerar vi den här mannen som blir hela 46 år, men vi måste säga att det inte syns.  Benny hälsar att han och Johnny är som bröder och att de byggde upp sina fina band under inspelningarna av "Pirates-filmerna".

Grattis på födelsedagen önskar vi på Carl-Alfreds Filmhörna


 


Vecka 24

Det blev ganska många uppdateringar förra veckan vilket inte var vad vi hade räknat med, men det fanns några luckor som vi kunde slå ihjäl här på bloggen.

Denna veckan kommer det troligtvis också att bli en del uppdateringar, men kanske inte så många filmrecensioner. Dock kommer det att bli lite födelsedagar, tv-tablån, några bilder från skolan och sedan har Benny lovat att vara lite aktiv.

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Sveriges nationaldag

Ärade hjärtevänner idag är det Sveriges dag och det torde vi alla självklart hedra. Själv ska jag fira med självaste kungafamiljen vilket har blivit en liten tradition på senare år. Brukar alltid klä upp mig vid dessa högtider och jag har faktiskt en egen nationaldräkt som åker fram vid denna tid varje år. Känner dock att den har blivit lite kort i armarna, men det gör nog inte så mycket för Silvias lilla dräkt sitter inte heller helt perfekt. Har ofantliga förhoppningar om att komma med i rutan ikväll och gör jag det lovar jag att flagga.


/ Benny

 

Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 23


Fredagen den 5/6

Lördagen den 6/6

Söndagen den 7/6

Trailer - New Moon


Klicka på bilden för att se en trailer av filmen


Bilder från New Moon

Här kommer lite bilder ur den kommande filmen New Moon:Angelina Jolie

Angelina Jolie är en av världens mest hyllade skådepelare och fick sitt stora genombrott via rollen som actionhjältinnan Lara Croft. Idag blir Jolie 34 år gammal och vi på Carl-Alfreds Filmhörna önskar henne en trevlig dag - grattis.


Russell Brand

Grattis säger vi på Carl-Alfreds Filmhörna till Russell Brand som idag fyller
34 år. Russell har vi bland annat kunnat se i filmer som "Bedtime Stories"
och "Forgetting Sarah Marshall".


Marilyn Monroe

Marilyn Monroe skulle idag ha blivit 83 år gammal, men dog tragiskt av en
överdos 1962. Monroes stora genombrott inom filmen kom med "Gentlemen
Prefer Blondes" (1953).
Morgan Freeman

Carl-Alfreds Filmhörna gratulerar Morgan Freeman som idag blir 72 år gammal.


Vecka 23

Som ni har märkt har det varit dåligt på bloggfronten från vår sida de senaste veckorna och tyvärr kommer det att bli så denna vecka med. En glad nyhet är i alla fall att Benny är tillbaka och förhoppningsvis kommer han att kunna underhålla er. Han hälsar att han är väldigt glad över att vara tillbaka, men det vet ni nog redan.

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D 


RSS 2.0