Bloggpaus

Vi på Carl-Alfreds Filmhörna har bestämt oss för att ta en bloggpaus. Som ni har märkt de senaste veckorna har uppdateringarna på bloggen bara blivit sämre och sämre och därför har vi nu bestämt oss för att sätta stop. Vi hoppas självklart att vi ska vara tillbaka inom en snar framtid med ny inspiration och att ni då är med oss.  

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 47

Fredagen den 20/11

Lördagen den 21/11

Söndagen den 22/11


Årets julvärd 2009 - Lisbeth Åkerman

Igår presenterade SVT sin julvärd och deras val blev Lisbeth Åkerman. Vi på Carl-Alfreds Filmhörna tycker att det var ett bra val och vi tror att Lisbeth kommer göra succé i rutan som julvärd.


Vecka 47

Då var det en ny vecka och vi på Carl-Alfreds Filmhörna ska försöka göra det bästa av den. Denna vecka kommer vi inte att lova något som eventuellt kommer att dyka upp här på bloggen. Vi har våra planer och ni får helt enkelt vänta och se…

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 46


Fredagen den 13/11

Lördagen den 14/11

Söndagen den 15/11


Kändisar som fyller år - 091112

   

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Anne Hathaway (fyller 27 år), Gustaf Skarsgård (fyller 29 år), Ryan Gosling (fyller 29 år) och Krister Henriksson (fyller 63 år) - Grattis!


Premiär - Så olika

                         

För drygt två veckor sedan hade Helena Bergströms nya film ”Så olika” premiär i Stockholm. Filmen är Helenas andra egenregisserade film och det var förstås många bland våra svenska kändisar som ville se den. På premiären syntes bland annat Linus Wahlgren, Linda Isacsson och Nina Gunke. Självklart var både Helena och maken Colin på plats och båda verkade minst sagt stolta och glada över Helenas nya film.


   

   


Kändisar som fyller år - 091110

   

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Brittany Murphy (fyller 32 år), Ellen Pompeo (fyller 40 år), Mario Lopez (fyller 36 år) och Eve (fyller 31 år) - Grattis!


Vecka 46

Veckan på Carl-Alfred kommer att bli lika oviss som de senaste veckorna har varit. Vi ska dock försöka att vara lite mer aktiva och inte enbart bjuda er på födelsedagar och tv-tablån. Självklart hoppas vi att ni kollar in sidan under veckan och förhoppningsvis är den då uppdaterad med lite roliga saker.

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Kändisar som fyller år - 091106

   

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kelly Rutherford (fyller 41 år), Sally Field (fyller 63 år), Ethan Hawke (fyller 39 år) och Thandie Newton (fyller 37 år) - Grattis!


Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 45

Fredagen den 6/11

Lördagen den 7/11

Söndagen den 8/11

Kändisar som fyller år - 091105

   

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kris Jenner (fyller 54 år), Kevin Jonas (fyller 22 år), Tilda Swinton (fyller 49 år) och Alexa Chung (fyller 26 år) - Grattis!


Kändisar som fyller år - 091104

   

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Luis Figo (fyller 37 år), Malena Ernman (fyller 39 år), Matthew McConaughey (fyller 40 år) och Sean "P. Diddy" Combs (fyller 40 år) - Grattis!


Vecka 45

Tyvärr kommer det att bli fortsatt dålig uppdatering här på bloggen, men vi ska givetvis försöka att bjuda er på några roliga inlägg. Det ni med största säkerhet kan förvänta er är födelsedagar, tv-tablån och rapport från en eller annan premiär.

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Vi på Carl-Alfreds Filmhörna önskar er en trevlig söndag


Kändisar som fyller år - 091101

   

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Carina Berg (fyller 32 år), Penn Badgley (fyller 23 år), Toni Collette (fyller 37 år) och Nicklas Hocker (fyller 18 år) - Grattis!


RSS 2.0