Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 15

Fredagen den 16/4


Lördagen den 17/4


Söndagen den 18/4Seriestart - Kommissarie Winter

Ni har väl inte missat att Kommissarie Winter drar igång ikväll på svt1 med start klockan 21.00. Denna säsong ser vi Magnus Krepper i  huvudrollen som Erik Winter.


Seriestart: Kommissarie Winter - 21:00 - SVT1


Kändisar som fyller år - 100412

               
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Brian McFadden (fyller 30 år), Claire Danes (fyller 31 år), Shannen Doherty (fyller 39 år), Anna-Lena Brundin (51 år) - Grattis!


Premiär - Remember Me

              
Ikväll är det premiär för filmen ”Remember Me” med bland annat Robert Pattinson i en av huvudrollerna. Andra kända skådespelare som medverkar i filmen är svenskan Lena Olin, Pierce Brosnan, Chris Cooper och Emilie de Ravin. Självklart kommer vi på Carl-Alfred att finnas på plats denna afton och ni kan räkna med en recension av filmen lite senare under helgen.


Sammanfattning filmåret 2009

Året 2009 gav oss en hel drös med bra filmer, både i Sverige och utomlands. De som vi kanske kommer att komma ihåg från det här filmåret är antagligen:Avatar
- som är den dyraste filmen genom tiderna och som fick oss att vilja bo på planeten Pandora.Harry Potter och halvblodsprinsen
- som är den sjätte filmen i Harry Potter-serien och som fick oss på Carl-Alfreds Filmhörna att fälla några tårar.2012
- som handlar om att världen kommer att gå under om 2 år och som vi på Carl-Alfred tyvärr inte har sett än.Millenium-triologin
- som är gjord efter Stig Larssons böcker och som har gått jättebra här i Sverige och som tydligen går varm på Hollywoods biografer.
Göta Kanal 3
- som snarare blev en flopp än succé och som enligt oss på redaktionen borde bli den sista filmen.
Johan falk-filmerna
- som gjorde Joel Kinnaman till en av Sveriges hetaste män och som gått varm på TV4 i vår.

I taket lyser stjärnorna
- som är gjord efter Johanna Thydells bok med samma namn och som fick allas ögon att tåras.


New Moon
- som är den tredje boken i Twilight-sagan och som fick oss att rodna i biosalongerna.

The Hurt locker
- som är regisserad av James Camerons ex-fru och som fick flest Oscars-statyetter av alla på Oscarsgalan.


Detta var en liten sammanfattning av 2009 års filmer och vi hoppas att vi inte har glömt någon viktig.


Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 14

Fredagen den 9/4

Lördagen den 10/4

Söndagen den 11/4

Kändisar som fyller år - 100403

               
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jennie Garth (fyller 38 år), Andreas Carlsson (fyller 37 år), Vanna Rosenberg (fyller 37 år) och Amanda Bynes (fyller 24 år) - Grattis!

Glad Påsk


Vi på Carl-Alfreds Filmhörna önskar Glad Påsk och hoppas att ni får en riktigt bra och trevlig påsk. Dessutom hoppas vi att ni har fått en massa stora goda påskägg.


Säsongsstart - Talang 2010


Ikväll är det premiär för Talang 2010 och i årets upplaga kommer vi bland annat att få ta del av allt från magiska trick, sång, drakteater, världsrekordförsök, discodans och baklängesprat. 


Även i år ser vi Tobbe Blom och Markoolio (Marko Lehtosalo) som programledare och i juryn sitter Bert Karlsson, Charlotte Perrelli och Johan Pråmell.


Talang 2010: 20:00 - TV4


Kändisar som fyller år - 100402

               
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Håkan Hellström (fyller 36 år), Peter Harryson (fyller 62 år),  Bethany Joy Galeotti (fyller 29 år) och Roselyn Sanchez (fyller 37 år) - Grattis!

Carl-Alfreds Tv-tablå vecka 13

Fredagen den 2/4


Lördagen den 3/4


Söndagen den 4/4


Kändisar som fyller år - 100401

                 
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Leona Lewis (fyller 25 år), Joe Francis (fyller 37 år), Bijou Phillips (fyller 30 år) och Andreas Thorkildsen (fyller 28 år) - Grattis!

RSS 2.0