Morden i Midsomer

            

Ikväll drar Morden i Midsomer igång på SVT med en helt ny säsong. Som de flesta av er säkert redan vet så blir detta också John Nettles sista säsong som Tom Barnaby. Johns efterträdare kommer att bli Neil Dudgeon som kommer att spela ”Tom Barnabys” kusin John Barnaby.

Säsongspremiär: Morden i Midsomer - 21.00 - SVT1


Vallsnäs inställt!

Tyvärr måste vi meddela att vår lilla tripp till Vallsnäs har blivit inställd. Känns lite tråkigt i och med att vi alla har gått och väntat så länge på att få åka, men ibland dyker saker och ting upp som gör att man får ställa in. Inom kort kommer vi att ”boka” ett nytt datum och när vi har gjort det kommer vi givetvis att dela med oss av det till er våra kära bloggläsare.


På måndag bär det av

Nu på måndag är det dags för oss på Carl-Alfred att åka ut på vår första resa denna sommar och den går till Vallsnäs som vi besöker årligen. Vi har allt planerat in i minsta detalj och nu väntar vi bara på att dagen ska komma så att vi kan packa bilden och ge oss iväg. Något som är lika spännande varje gång vi åker till Vallsnäs är att se om vår gömda lilla ”skatt” finns kvar eller om någon har hittat den (vilket vore tråkigt för oss men roligt för dem som hittar den). I augusti förra året gömde vi ”skatten” på ett nytt ställe och nu återstår det att se om platsen var lika bra som den förra. Vad det är vi har grävt ner är naturligtvis top secret i nuläget, men när vi har grävt upp ”lådan” kommer vi självklart att dela med oss av det här på Carl-Alfred.

Virsehatt

Nedräkningen inför vår första sommartripp för i år har börjat och redan förra veckan tjuvstartade vi med en liten avstickare till naturreservatet Virsehatt. Vi ”vandrade” en bra stund och njöt av den vackra naturen och kvällen avslutade vi med en grillning på parkeringen. Det var ovanligt mycket trafik som passerade oss den kvällen och många hade nog hoppats på att få en glimt av vår käre vän Benny. Tyvärr var Benny inte med oss vilket nog gjorde många besvikna.

 

Bilder och annat roligt från Virsehatt kommer att läggas upp här på bloggen inom kort.


RSS 2.0