Säsongspremiär - Lotta på Liseberg

        

Ikväll är det säsongspremiär för Lotta på Liseberg med start klockan 20.00 på TV4. Som vanligt är det Lotta Engberg som är programledare och i årets första program kommer vi att få se artister som Lisa Nilsson, Alexander Rybak, Charlotte Perrelli och Markoolio. Temat för kvällen är Sommardängor.

Säsongspremiär: Lotta på Liseberg - 20.00 - TV4


The wedding

Dagen före i dag hade jag äran att få deltaga i något mirakulöst fagert och historiskt, nämligen den rojalistiska vigselakten mellan Vickan och Daniel. Det är vid sådana tillfällen man är belåten över att röra sig i förnäma kretsar. Det ska erkännas att jag fällde en tår eller två, men ingen slog stortjutaren Konungen.

 

/ Benny

Bröllopet - underbart vackert ♥


Det är svårt att finna de rätta orden för att beskriva bröllopet igår. Victoria och Daniel var sagolikt vackra och det hela var som hämtat ur en saga. Det bästa med hela bröllopet måste ändå ha varit när Daniel höll sitt fantastiskt vackra tal till Victoria, då var det inte många som kunde hålla tårarna tillbaka och vi har hört att Benny inte har slutat fälla tårar ännu.


Nu är det dags för bröllop ♥


Den stora dagen har äntligen kommit och det är idag det händer gott folk, Victoria och Daniel gifter sig. Känns konstigt att dagen som alla har talat och väntat på så länge nu är här, men spännande ska det bli. Vi på Carl-Alfred önskar naturligtvis Victoria och Daniel all lycka till och vi håller tummar och tår för dem.


Som alla vet är vår älskade vän och kollega Benny i Stockholm för att följa bröllopet på plats i egenskap av vän till Vickan och Daniel och vi kan naturligtvis vänta oss en rapport från honom efteråt.


Idag är en mycket känslosam dag och det är nog fler än vi som har bunkrat upp med näsdukar, för en och annan tår kommer säkerligen att falla. Det blev en ganska kort uppdatering men vi har i alla fall fått höra att den blivande bruden har anlänt till slottet nu. Missa inte att det hela drar igång på riktigt klockan ett på SVT.


Bröllopet - Imorgon smäller det ♥


Imorgon är äntligen dagen här som alla har gått och väntat på i ett helt år – Victoria och Daniels bröllopsdag. Vi på Carl-Alfred är grymt avundsjuka på vår käre kollega Benny som står kungafamiljen mycket nära vilket gör att han naturligtvis är bjuden till allt som har med bröllopet att göra. Trots att vi inte kommer närvara i kyrkan har vi skickat med Benny en hemlig sak som gör att vi kommer att finnas med på ett sätt, vilket vi självfallet är väldigt glada över.


Morgondagen kommer att bli historisk, sagolik och underbar och givetvis kommer vi att precis som många andra att sitta bänkade framför tv:n hela dagen. Dessutom kommer vi att kräva ett inlägg av Benny efter bröllopet där han får dela med sig av sina tankar om dessa kärleksfulla dagar.


Bröllopet 2 dagar kvar ♥Bröllopet närmar sig med stora steg och nu är det endast två dagar bort. Delar av Norge och Danmarks kungafamiljer intog idag Sverige på förmiddagen och nu har gästernas uppladdning inför det stundande bröllopet i helgen börjat.

Under morgonen var Victoria och Daniel i Storkyrkan för ännu ett genrep inför vigseln på lördag. Allt verkade gå enligt planerna för Victoria kom ut med ett stort leende på läpparna och vinkade glatt till den skara av besökare som hade samlats utanför kyrkan.


Sommarturerna är spikade

Igår spikade vi de flesta av våra småturer som vi ska göra i sommar och nu tänkte vi på Carl-Alfred dela med oss av några av våra planer här. Första turen kommer enligt tradition att gå till Vallsnäs som vi besöker årligen. Som vanligt har vi grävt ner en hemlig liten ”skatt” och nu återvänder vi för att se om den finns kvar. Nästa färd går till Mölle där vi bland annat ska besöka inspelningsplatserna för Kullamannen och det ser vi alla verkligen fram emot. Tillsist kan vi avslöja att vi även kommer att besöka vårt efterlängtade Greveholm (Hjularöds slott) i slutet av juli.


Detta är några av våra planerade resor och som vanligt kommer vi att filma en hel del och även ta en massa kort och dela med oss av det här på sidan. När färderna närmar sig kommer vi att komma med fler uppdateringar och annan information angående våra resor.


Planeringsmöte

Idag kommer vi på Carl-Alfred tillsammans med andra inblandade personer att träffas för att planera alla våra små turer som vi har tänkt göra i sommar.
Allt ska planeras in i minsta detalj och inom kort hoppas vi kunna åka på vår första lilla tripp. Kartor över Sverige och annat viktigt material är redan införskaffat och vi alla ser verkligen fram emot en sommar på väg.


Troligtvis blir det en kort uppdatering efter vårt lilla ”planeringsmöte”.


En kort uppdatering

Sorry att vi inte har uppdaterat sidan på väldigt länge, men vi har verkligen haft fullt upp. Förhoppningsvis kommer det att bli ändring på det inom kort och vi ska försöka att hålla bloggen levande med regelbundna uppdateringar.

Sommarlovet närmar sig med stora steg och vi på Carl-Alfred har en massa roliga och spännande saker inbokade och självklart kommer vi att dela med oss av det mesta här. Under den närmsta framtiden kommer det också att skrivas en hel del om Fotbolls-VM som drar igång nu på fredag. Ni som har följt oss på Carl-Alfred vet att vi älskar sport och att vi brukar blogga flitigt när det gäller stora mästerskap.

Vi avrundar detta lilla inlägg med att säga att Benny hälsar till er alla. Han lovar att vara tillbaka med några inlägg på sidan inom en snar framtid.


RSS 2.0