Seriestart - Anna Anka söker assistent


Ikväll är det säsongspremiär för ”Anna Anka söker assisten” på TV3 med start klockan 20.00. Under åtta onsdagar kommer vi få följa med Anna Anka och hennes jakt på att hitta den perfekta assistenten. Frågan är bara om hon kommer hitta den?


Anna Anka söker assistent - 20:00 - TV3

Kändisar som fyller år - 100331

                
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Johan Rabaeus (fyller 63 år), Jessica Szohr (fyller 25 år), Ingvar Oldsberg (fyller 65 år) och Christopher Walken (fyller 67 år) - Grattis!


Då kör vi igen!

Då var det dags att köra igång lite smått med bloggandet igen efter vårt lilla blogguppehåll. Vi kommer att blogga när vi har tid och lust och vi kan inte lova blogginlägg varje dag, men vi ska försöka att göra någonting åt den ”bloggtorka” som har varit nu de senaste månaderna. Redan idag kommer vi att bjuda er på några inlägg och vi hoppas att ni tycker om dem.

/ Carl-Alfreds Filmhörna :D


Grattis på födelsedagen Benny!

                                
 
Idag fyller vår älskade Benny 238 år vilket vi på Carl-Alfreds Filmhörna självklart uppmärksammar. Tyvärr kommer vi inte kunna vara på plats och fira denna viktiga och speciella dag, men vi kommer att besöka Benny och hans glammiga liv i sommar. Presenterna har vi dock skickat då vi vet att Benny älskar att få presenter och hade vi inte gjort det hade det blivit ett väldans liv på vår lilla ungdom.


Vi på Carl-Alfred har hört att det vankas stor bal på slottet ikväll och en av Bennys närmaste vänner Carl-Gustaf och Silvia kommer att närvara. Känns naturligtvis hårt att missa denna stora tillställelse, men om ett år är det ju dags igen ;)


RSS 2.0