Valborg

Delar av Carl-Alfred befinner sig just nu på hemlig ort för att ”fira” Valborg och mitt under festligheterna tyckte vi att det var time att slänga in en liten hälsning till er alla. Än så länge har kvällen bestått av grillning, kubb och en väldans massa prat. Det bästa med kvällen hittills är att vi har fått träffa våra underbara vänner som vi inte har träffat på drygt två år. Måste bli skärpning på den punkten och i sommar är en massa roliga aktiviteter planerade.


Vår käre kollega Benny har ett fullspäckat schema och har därför inte haft tid att slänga in ett inlägg. Bröllopsfirande i London igår och födelsedagsfirande av nära vännen Kungen i Stockholm idag. Han har dock lovat att lämna ett litet avtryck i bloggen inom en snar framtid.


Vi önskar er alla en fortsatt trevlig Valborg ♥


Nomineringar vecka 17

Denna vecka är alla deltagare nominerade i Big Brother. Vi på Carl-Alfred ser helst att det är någon utav Madde eller Sara som får lämna huset. Ett litet mirakel hade inte heller suttit fel då vi hoppas att Roddan får äntra huset på söndag igen.

Vem vill ni ha ut?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110430

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kirsten Dunst (fyller 29 år), Alexandra Holden (fyller 34 år), Jill Clayburgh (fyller 67 år) och Kung Carl XVI Gustaf (fyller 65 år) - Grattis!

Danny i ESC

Den 14 maj är det dags för final i Eurovision Song Contest i Düsseldorf och det har nu blivit klart att det blir Danny som får dela ut poängen för Sverige. Förra året var det Eric Saade som var poängutdelare och som alla vet stod han som segrare i årets Melodifestival. Kanske blir årets poängutdelare nästa års vinnare...

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110429

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Michelle Pfeiffer (fyller 53 år), Prinsessan Benedikte (fyller 67 år), Uma Thurman (fyller 41 år) och Tintin Anderzon (fyller 47 år) - Grattis!

Ny kategori på bloggen - Kungligt

Då vi på Carl-Alfred är näst intill ”besatta” av våra olika kungligheter runt om i världen har vi idag valt att lägga till en ny kategori här på bloggen – Kungligt ♥

 

Vi hoppas att ni alla ska tycka om den och att ni har haft en lika underbar dag som vi har haft med kungligt bröllop och champagne. Bröllopsyran som råder i denna stund kommer nog att sitta kvar ett bra tag, i alla fall här hos oss på Carl-Alfred.Nu är de giftaSnart ringer klockorna i London ♥

Just nu befinner sig delar av Carl-Alfred i en bil på väg till en tentaskrivning. Max otur tycker vi då det vankas bröllop om några få timmar i Westminister Abbey. Våra förhoppningar är dock att vi ska hinna hem till vigselns start och få se när William och Kate anländer till kyrkan.

 

Redan klockan nio har det ryktats att de första gästerna ska börja inta kyrkan och vi ser med spänning fram emot alla underbara ögonblick som vi ska få ta del av idag. Vi tror att det kommer bli en storslagen historisk dag och vi älskar verkligen alla dessa kungliga bröllop. Vi håller tummar och tår och hoppas att vädret och allt annat går som planerat ♥


Benny på plats i London

Vår käre kollega Benny befinner sig för tillfället i London ...

Bröllopsyra på Carl-Alfred

Nu är det inte lång tid kvar till vigseln mellan William och Kate och man kan säga att bröllopsyran har börjat infinna sig här på Carl-Alfred. Känslan man hade när Victoria och Daniel skulle gifta sig har sakta men säkert börjat komma tillbaka och nu går man bara och väntar på att det ska bli fredag. Förväntningarna är givetvis väldigt höga, vilket dem alltid är vid kungliga bröllop. Självklart kommer vi på Carl-Alfred som många andra att sitta bänkade framför tv:n och följa denna historiska händelse och vi lär nog inte bli besvikna.

Carl-Alfred håller tummar och tår för brudparet och önskar dem ett stort lycka till ♥

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110428

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jessica Alba (fyller 30 år), Jorge Garcia (fyller 38 år), Penélope Cruz (fyller 37 år) och Kim Gordon (fyller 58 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110427

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kronprins Willem Alexander (fyller 44 år), Kevin McNally (fyller 55 år), Lasse Brandeby (fyller 66 år) och Bert-Åke Varg (fyller 79 år) - Grattis!

Körslaget 2011

Finalen av Körslaget 2011 gick av stapeln igår och lagen som skulle göra upp om förstaplatsen var Team Andreas och Team Gabriel. Det blev tillslut Team Andreas Järvsökör som kammade hem vinsten – Grattis!

Eftersom det inte var någon av oss på Carl-Alfred som såg finalen måste vi fråga - var det rätt kör som vann?

"Kingen" gästade Vakna med the Voice

Vid halv åtta i morse gästade Rodney gänget i Vakna med the Voice och givetvis satt vi precis som många andra Roddan-fantaster bänkade framför tv:n. Tyvärr glömde vi slänga in en liten påminnelse här på bloggen och har ni inte sett klippet men vill göra det, klicka på bilden.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110426

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Giancarlo Esposito (fyller 53 år), Maria Kulle (fyller 51 år), Channing Tatum (fyller 31 år) och Tom Welling (fyller 34 år) - Grattis!

Stöd Rodney

En facebookgrupp har startat för att stödja Rodney da Silva som blev utröstad av BB-produktionen. Gruppen heter "Vi som tror att Big Brother myglade när Rodney åkte ut" och har sedan den gjordes i söndags fått över 20.000 medlemmar. Gå med i gruppen för att stödja Rodney!

Pelle P har uttalat sig

             
Nu är det snart ett dygn sedan vår favvo Rodney fick lämna BB-huset och uppståndelsen kring hans utröstning har inte blivit bättre, utan den trappas snarare upp för varje minut som går. Vi på Carl-Alfred anser fortfarande precis som många andra att röstningen var riggad på ett eller annat sätt och möjligheten till att Roddan skulle ha fått mindre röster än Madde finns inte.

I och med den enorma uppståndelsen som har blivit har nu producenten (Pelle P) för Big Brother tvingats uttala sig om anklagelserna och självklart antyder han att röstningen har genomförts korrekt. Var det verkligen någon som trodde att han skulle säga något annat – inte vi i alla fall!


Webintervju med Roddan ♥

         
Efter livesändningen igår fick Rodney svara på lite frågor om hans tid i huset och klippet kan ni se genom att klicka på bilden. Punkt och slut!

Kungligt bröllop - Prins William & Kate Middleton

En sak som vi har varit väldigt dåliga på att uppmärksamma här på bloggen är det stundande bröllopet mellan prins William och Kate Middleton. Vigseln äger rum nu på fredag den 29/4 i Westminster Abbey i London och det är med spänning vi ser fram emot denna dag. Ett stort lycka till önskar vi på Carl-Alfred ♥

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110425

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sofia Helin (fyller 39 år), Jason Wiles (fyller 41 år), Jason Lee (fyller 41 år) och Renée Zellweger (fyller 42 år) - Grattis!

Carl-Alfred i stor sorg - Roddan utröstad

          
Just nu råder det stor chock och förvirring här på Carl-Alfred då vår älskade Rodney fick lämna BB-huset. Det fanns inte en enda tanke på att det var Roddan som skulle få minst röster ikväll, utan som många andra hade vi tippat på att det var Madde som skulle få lämna huset. Vi på Carl-Alfred är övertygade om att röstningen var riggad och då orden sviker oss i denna stund får vi ta och återkomma imorgon. En sak kan vi i alla fall lova och det är att vi och säkert många av er andra kommer att gå till botten med det här...


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110424

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Barbra Streisand (fyller 69 år), Shirley MacLaine (fyller 77 år), Tyson Ritter (fyller 27 år) och Kelly Brianne Clarkson (fyller 29 år) - Grattis!

Glad Påsk

Påsken har anlänt och därför är det på sin plats att vi på Carl-Alfred önskar alla våra läsare en riktigt Glad Påsk. Vi hoppas även att Påskharen har varit på besök hos er och lämnat stora smarriga påskägg.


CARL-ALFREDS TV-TABLÅ VECKA 16

Fredagen den 22/4

Lördagen den 23/4

Söndagen den 24/4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110423

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Melina Kanakaredes (fyller 44 år), Blair Brown (fyller 64 år), John Hannah (fyller 49 år) och Michael Moore (fyller 57 år) - Grattis!

Filmtips - Harry Potter och den flammande bägaren

Vi på Carl-Alfred älskar filmerna om Harry Potter och ikväll visas den 4:e filmen ur serien. Harry Potter och den flammande bägaren handlar om att Harry och hans bästa vänner Hermione och Ron återvänder till Hogwarts efter ett lov och det dröjer inte länge innan det börjar hända konstiga saker. Harry Potter väljs också ut av den flammande bägaren att delta i en trekamp mellan Europas tre bästa magiskolor.
Vi rekommenderar er verkligen att se den eftersom det är en av de bästa filmerna i serien om Harry Potter.

Harry Potter och den flammande bägaren - 19.00 - TV3


NOMINERINGAR - VECKA 16

Denna vecka är det Katerina, Madde och Roddan som är nominerade. Rodney blev autonominerad efter att ha öppnat en av dörrarna till nödutgångarna vilket är förbjudet. Vi på Carl-Alfred vill att Roddan och Katerina ska få stanna. Det är dags för Madde att packa sina väskor och åka hem…

 

Vad tycker ni?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110422

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Amber Heard (fyller 25 år), Amelle Berrabah (fyller 27 år), Sheryl Lee (fyller 44 år) och Jack Nicholson (fyller 74 år) - Grattis!

Sveriges mästerkock 2011 - Louise Johansson

Igår avgjordes det vem av Louise Johansson och Jennie Benjaminsson som skulle stå som segrare i Sveriges mästerkock 2011 och det blev alltså Louise som drog det längsta strået. Det var en tuff kamp in i det sista och det hela avgjordes med bara några få poäng. Vi på Carl-Alfred kan inte göra annat än att gratulera den duktiga kocken Louise – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110421

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Prinsessan Isabella av Danmark (fyller 4 år), James McAvoy (fyller 32 år), Andie MacDowell (fyller 53 år) och Petra Hultgren (fyller 39 år) - Grattis!

Glee

Vi på Carl-Alfred tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg där vi påminner alla om att det är onsdag och det betyder att det är Glee ikväll klockan 20.00tv11. Ni som inte följer denna underbara serie, ignorera detta inlägg.


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110420

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Miranda Kerr (fyller 28 år), Carmen Electra (fyller 39 år), Björn Skifs (fyller 64 år) och Andy Serkis (fyller 47 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110419

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kate Hudson (fyller 32 år), James Franco (fyller 33 år), Ashley Judd (fyller 43 år) och Tim Curry (fyller 65 år) - Grattis!

Seriestart - Inför Eurovision Song Contest 2011

Imorgon drar "Inför Eurovision Song Contest 2011" igång igen och som vanligt består programmet av fyra delar. I panelen detta år hittar vi bland annat Christine Meltzer, Lotta Engberg, Sarah Dawn Finer, Andreas Johnson och Thomas Lundin från Finland. Precis som innan är det Christer Björkman som leder programmet.

 

Inför Eurovision Song Contest - 21:00 - SVT1


Fest i hela huset

Igår var det världspremiär för BB-låten ”Fest i hela huset”. Basshunter gästade Big Brother för att hjälpa deltagarna att producera årets BB-låt. Efter att ha lyssnat på låten ett flertal gånger tycker vi nu på Carl-Alfred att den är riktigt bra. Med tanke på vad Basshunter hade att jobba med har han gjort ett väldigt bra jobb och vi tror att det kommer bli en välspelad låt runt om i vårt avlånga land.

 

Har ni inte hört låten eller vill lyssna på den igen finner ni den här nedanför ♥

 


Headern på plats igen ♥

Under gårdagen kom vår fina header på plats igen efter att mystiskt ha försvunnit. Vi hoppas att ni alla tycker om den för vi själva älskar den. Den vi har att tacka för design och mycket annat är Elina – tack så mycket ♥


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110418

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna America Ferrera (fyller 27 år), Melissa Joan Hart (fyller 35 år), Tess Merkel (fyller 41 år) och Eric Roberts (fyller 55 år) - Grattis!

Annie fick lämna Big Brother

Det blev alltså Annie som fick lämna BB-huset den här veckan. Vi på Carl-Alfred hade förutspått att det antingen skulle bli hon eller Madde som fick lämna eftersom tittarna verkar gilla Katta.
Nu återstår det endast 10 deltagare och det börjar faktiskt kännas att det inte är så många kvar i huset längre. Nästa vecka är det tydligen påsk-tema och vi ser verkligen fram emot att få se vad som kommer att ske i huset då. 

Var det rätt att Annie fick lämna huset?

Boktips - Fallen ängel

Fallen ängel är en bok som handlar om Nora som träffar den mystiska Patch och blir handlöst förälskad. Nora hamnar i en rad obehagliga händelser och måste bestämma sig för att ge upp och bli hans eller fly så långt det bara går, men när hon väl får veta sanningen är det för sent för att fly.

Fallen ängel är en roman om förbjuden kärlek och den påminner väldigt mycket om Twilightböckerna. Vi på Carl-Alfred rekommenderar boken till de som gillar sånt som är övernaturligt och kärlek som går över gränserna. Vi kan också avslöja att det finns ytterligare två böcker i samma bokserie.


Erica - Skräckfilmsfantasten

Tja Erica, hur står det till denna soliga söndag?
- Hej, vad kul att snacka med er på Carl-Alfred igen. Jo det är kanoners med mig.
Ser du mycket på film?
- Ja det gör jag.
Vad ser du helst på?
- Jag tittar helst på skräckisar.
Kan du rekommendera någon film till våra härliga läsare?
- Ja jag tyckte att Paranormal activity var väldigt bra och den var riktigt hemsk att titta på. En film helt i min smak.
Hur många popcorn vill du ge den?
- Den får 4 av 5 popcorn.

Carl-Alfred tackar Erica för att hon ställde upp och nedanför kan ni se en bild på henne :D

         


Tv-serie tips- Supernatural

           
Supernatural är en amerikansk Tv-serie som handlar om de två bröderna Dean och Sam Winchester som reser genom hela USA på jakt efter övernaturliga väsen. Serien är just nu inne på sin 6:e säsong i USA och än så länge finns de 5 första säsongerna på DVD.
Supernatural är en serie som innehåller precis allt. Den är spännande och ibland lite skräckfilmsinfluerad, den innehåller rolig dialog och kärlek och ibland är den riktigt sorglig. Den innehåller helt enkelt något för alla.

Vi på Carl-Alfred rekommenderar verkligen den här serien :D


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110417

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Rooney Mara (fyller 26 år), Victoria Beckham (fyller 37 år), Jennifer Affleck (fyller 39 år) och William Mapother (fyller 46 år) - Grattis!

Veckans Bubblare är tillbaka

Inom kort kommer vi på Carl-Alfred att dra igång Veckans Bubblare igen som var mycket populärt och en stor succé bland våra läsare. Vi hoppas självklart även att våra nya läsare ska tycka om detta inslag.

 

Vill ni själva bli Veckans Bubblare eller anmäla någon annan, lämna då en kommentar i bloggen eller kontakta oss på carlalfredsplace_@hotmail.com så återkommer vi med information.


Carl-Alfreds tv-tablå vecka 15

Fredagen den 15/4

Lördagen den 16/4

Söndagen den 17/4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110416

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Fredrik Ljungberg (fyller 34 år), Jon Cryer (fyller 46 år), Maria Bello (fyller 44 år) och Drottning Margrethe II (fyller 71 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110415

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Samantha Fox (fyller 45 år), Emma Thompson (fyller 52 år), Emma Watson (fyller 21 år) och Teddy Lučić (fyller 38 år) - Grattis!

Rodney historisk?

Uppgifter kommer nu om att Rodney kan ha gått till historien. Han ska alltså ha lägrat tre olika tjejer under sin tid i BB-huset. De tre tjejerna är Sanna, Sonia och nu Madde som han delade säng med i natt. Dock är det fortfarande oklart om de har gjort någonting mer än att sova.

</div>
<div><br />
<div>
Uppdatering: Bekräftelsen som vi alla har väntat på har kommit, Roddan är historisk. Tack Madde!

Nomineringar - vecka 15

 

Denna vecka är det Katerina, Annie och Madde som är nominerade. Vi på Carl-Alfred ser helst att Katerina får stanna kvar och det spelar inte någon roll vem av de andra två som åker ut. Som vanligt ringer ni och röstar på den ni vill ha kvar i huset.

Vem är er favorit?

 


Kunglig dopyra i Danmark

Klockan 15.30 idag döptes de kungliga tvillingarna i Holmens Kirke i Köpenhamn och ända fram till dopakten hemlighölls namnen. Danmarks nya prins fick namnet Vincent Frederik Minik Alexander och hans tvillingsyster fick namnet Josephine Sophia Ivalo Mathilda.


Harry Potter-stjärnor förlovade

Det har nu bekräftats att Harry Potter-stjärnorna Bonnie Wright och Jamie Campbell Bower har gått och förlovat sig. Paret träffades under 2010 och ett år senare har de nu alltså valt att ta ytterligare ett steg. Vi på Carl-Alfred kan inte göra annat än att gratulera de nyförlovade – Grattis!


Sverigepremiär - Saades nya video

Idag släpptes videon till Eric Saades låt ”Popular” som han ska representera Sverige med i Eurovision Song Contest. Videon kan ni spana in här nedanför.


Carl-Alfreds header

            
Inom en snar framtid hoppas vi på Carl-Alfred att vi ska kunna få tillbaka vår fina header som försvann mycket mystiskt för ett bra tag sedan. Tidsbrist och mycket annat som har kommit emellan har gjort att vi inte har haft möjlighet att ta tag i det, men nu har vi varit i kontakt med vår expert Elina och förhoppningsvis kommer hon att kunna lösa det.KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110414

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Marie Robertson (fyller 34 år), Sarah Michelle Prinze (fyller 34 år), Adrien Brody (fyller 38 år) och Anthony Michael Hall (fyller 43 år) - Grattis!

Filmnostalgi ♥

Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen som har varit idag, men ibland infinner sig bloggtorkan och då finns det inte mycket man kan göra. Dock kan vi berätta för er att trippen som vi skulle ha gjort den 5:e ställdes in på grund av det dåliga vädret. Eftersom vi på Carl-Alfred alltid ligger steget före hade vi naturligtvis förberett en liten reservplan. Reservplanen var en dag fylld av filmnostalgi och under dagen avverkade vi både Kalle Blomkvist - mästerdetektiven lever farligt och Flickan vid stenbänken.

 

Inom kort tänker vi försöka ge oss iväg ännu en gång och förhoppningsvis rullar bilen lite längre då…


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110413

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Ron Perlman (fyller 61 år), Maria Hedborg (fyller 62 år), Jonathan Brandis (fyller 35 år) och Carles Puyol (fyller 33 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110412

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Brendon Urie (fyller 24 år), Claire Danes (fyller 32 år), Brian McFadden (fyller 31 år) och Shannen Doherty (fyller 40 år) - Grattis!

Big News - Rodney polisanmäls

</div>
<div>

I dagens tidningar går det att läsa att Roddan blivit polisanmäld för hets mot folkgrupp. Vad är det då han har gjort? Han har dragit lite skämt på fyllan och tyvärr befinner sig Rodney på en plats som är tv-bevakad dygnet runt. Vi på Carl-Alfred stödjer självklart inte det som hände under andra världskriget, men vi anser att man måste kunna skämta om allt. Personer som väljer att kolla på Big Brother vet mycket väl vad det är för program dem kollar på och klarar man inte av den hårda jargongen som programmet genomsyras av borde man ha förnuft nog att ta avstånd från programmet och låta bli att titta. Dessutom visades aldrig Rodneys handlande i tv utan personer med 24/7 var de enda som kunde se det. Rodney har efter incidenten bett om ursäkt vid ett flertal tillfällen, både till deltagare och tittare och klargjort väldigt tydligt att han inte stödjer det han uttryckte sig om. För övrigt är Rodney själv av en annan etnisk bakgrund vilket han själv har poängterat.

Big Brother är inget för känsliga tittare...

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110411

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Anton Glanzelius (fyller 37 år), Tricia Helfer (fyller 37 år), Nikola Karabatić (fyller 27 år) och Alessandra Ambrosio (fyller 30 år) - Grattis!

Familjen Wahlgren utökas

Det är nu bekräftat att Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgren väntar sitt första gemensamma barn. Niclas själv avslöjade nyheten på måndagsmorgonen i radiokanalen "Lugna favoriter" och vi på Carl-Alfred kan inte göra annat än att gratulera de blivande föräldrarna.

Ebba von Sydow har blivit mamma

I helgen (lördag) blev Ebba von Sydow mamma till en liten flicka. Pappa är Canalpluschefen Johan Kleberg och det är parets första barn. Namnet på den lilla varelsen är ännu inte bekräftat men det kommer antagligen inom kort. Vi på Carl-Alfred säger grattis och önskar all lycka och välgång till de nyblivna föräldrarna.
</div>
<div>

Uppdatering: Namnet är nu spikat och det blev en liten Marianne.

Gossip Girl är tillbaka

Igår drog Gossip Girl igång igen efter en tids uppehåll. Detta glädjer givetvis oss på Carl-Alfred (speciellt Benny) som är stora GG-fans.

Roddan fortsätter sitt framtåg i BB-huset

Kungen, myten, legenden är kvar i BB-huset och det blev som vi på Carl-Alfred och många av er andra ville - Roddan fick vara kvar. Muppen (Roddans egna ord) fick lämna och detta verkade inte påverka de andra deltagarna speciellt mycket. I studion fanns det ingen som välkomnade Patrik ut ur huset vilket vi på Carl-Alfred tyckte var lite sorgligt.

Rodney for president

Basshunter in i BB-huset

Som det har rapporterats om tidigare i veckan är nu Basshunter på väg in i BB-huset. Dock är han inte där för att stanna utan hans uppdrag är att tillsammans med de andra deltagarna spela in årets Big Brother låt. Vi på Carl-Alfred tror ändå att en och annan skandal kan uppstå.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110410

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Amanda Michalka (fyller 20 år), Alexander Pettyfer (fyller 21 år), Mandy Moore (fyller 27 år) och Haley Joel Osment (fyller 23 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110409

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Leighton Meester (fyller 25 år), Jesse McCartney (fyller 24 år), Elle Fanning (fyller 13 år) och Kristen Stewart (fyller 21 år) - Grattis!

Nomineringar - vecka 14

Denna vecka är det Patrik och Rodney som är nominerade efter att ha fått flest röster av de andra deltagarna i huset. Eftersom vi på Carl-Alfred är ”Roddan-fantaster” hoppas vi självklart att det blir Patrik som får lämna huset på söndag. Ett Big Brother utan Rodney finns inte på kartan och därför måste alla som älskar Roddan rösta kvar honom. Åker han på söndag kan de lägga ner serien…

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110407

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Caroline af Ugglas (fyller 39 år), Russell Crowe (fyller 47 år), Jackie Chan (fyller 57 år) och Ulf Brunnberg (fyller 64 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110405

          
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Josefin Crafoord (fyller 38 år), Pharrell Williams (fyller 38 år), Agnetha Fältskog (fyller 61 år) och Pontus Kåmark (fyller 42 år) - Grattis!


Imorgon rullar bilen mot hemlig ort

Imorgon åker delar av Carl-Alfred på en liten tripp till hemlig ort och redan klockan nio på morgonen rullar bilen. Vi kommer självklart att dokumentera hela resan (som vanligt) och sedan dela med oss av det här på bloggen. Dagen är planerad in i minsta detalj och det enda tråkiga är att vår älskade vän och kollega Benny inte kan följa med. Han är fortfarande kvar i Hum och har meddelat oss att han inte kommer hem förrän om två veckor. Som kompensation har han lovat att göra ett litet ”reportage” om sin lilla semester.

 

Ikväll ber vi en bön för fint väder och hoppas på att vädergudarna besvarar vår önskning.


Vanessa fick lämna BB-huset

Det blev alltså inte Patrik som vi på Carl-Alfred hade hoppats på, utan Vanessa som fick lämna BB-huset. Egentligen spelade det ingen större roll vem av Patrik och Vanessa som skulle åka ut utan det viktigaste var att Roddan fick stanna kvar. Nu ser vi med spänning fram emot en ny vecka!

 

Vad tycker ni om att Vanessa fick lämna BB-huset?


En liten update

Vi ber om ursäkt för att vi har varit väldigt dåliga på att uppdatera bloggen men vi har varit fullt upptagna med att plugga till en stor tenta. Nu är den gjord och då kommer vi självklart att lägga all fokus på bloggen. Inom den närmsta framtiden hoppas vi kunna dela med oss av lite smått och gått och redan nästa vecka blir det troligtvis en liten tripp med ett reportage på bloggen efteråt. Vart trippen går är än så länge hemligt men vi kan avslöja att vi har varit där förr. Vi på Carl-Alfred vill även passa på att välkomna alla våra nya läsare, ni är varmt välkomna ♥

Nomineringar - vecka 13

Denna vecka är det Patrik, Vanessa och Roddan som är nominerade. Rodney blev straffnominerad i början av veckan efter att ha brutit mot ett straff han fick i söndags. Vi hoppas naturligtvis att Roddan får stanna och att så många som möjligt nu ringer och röstar på honom.

Vem vill du se lämna BB-huset?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110402

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Bethany Joy Galeotti (fyller 30 år), Peter Harryson (fyller 63 år), Per Elofsson (fyller 34 år) och Håkan Hellström (fyller 37 år) - Grattis!

RSS 2.0