Rille & Ebba ut ur Big Brother-huset

Det blev Rille och Ebba som var först att lämna huset. Vi på Carl-Alfred tycker att detta är väldigt tråkigt då Rille var en av våra stora favoriter. Varför paret lämnade huset är fortfarande oklart, men vi lovar att gå till botten med det hela. Självklart håller vi er uppdaterade!

 

(Bild: BigBrother.se)

Roza och Gurkan - In i Big Brother-huset

Vi på Carl-Alfred fick som vi ville, igår röstade tittarna in Roza och Gurkan till Big Brother-huset. Gurkan är och kommer alltid att vara en stor förebild och favorit för oss på Carl-Alfred ;)

 

Vem av årets deltagare är er favvo?


(Bild: BigBrother.se)


Inför deltävling fyra av Mello

Nu är det inte långt kvar tills Mellon är över för det här året och redan nu kan vi säga att vi tror att det blir antingen Danny eller Eric Saade som tar hem hela tjottaballongen.
I fjärde deltävlingen som är i Malmö imorgon finns inget bidrag som sticker ut speciellt mycket, men vår egna Benny hejar i hemlighet på Lasse Stefans som framför en typisk dansbandslåt.
Våran schlagerexpert förutspår det här inför den fjärde deltävlingen:
-Till final går Linda Bengtzing och Love generation och till andra chansen går Linda Pritchard och Melody Club.

Big Brother 2011
Hastings ♥

Efter att ha sökt frenetiskt efter en film vi inte har kunnat namnet på i snart tio år var lyckan och glädjen total när vi igår tillsammans med ”Lill-Bertzon” kunde slå oss ner bekvämt i soffan och äntligen få kolla på den. Det var i söndags som ”Lill-Bertzon” efter hårt arbete kunde meddela oss den glada nyheten att hon hade hittat ”vår” film. Beskedet kom som en total chock och det är fortfarande svårt att förstå att vi såg den igår.

 

Vill ni också ta del av vår underbara film? - The Haunting of Seacliff Inn ♥

Eric Saade & The Playtones till final


Inför deltävling tre av Mello

Det börjar sakta men säkert närma sig final i Melodifestivalen 2011 och redan imorgon är det dags för deltävling 3 som kommer att vara i Linköping, där givetvis Benny befinner sig och minglar runt med deltagarna.  
Som vanligt är startfältet fullproppat med kända namn, men några jättebra låtar utlovas tyvärr inte inför morgondagens deltävling.
Våran schlagerexpert förutspår det här inför morgondagen:
- Till final går Eric Saade och Shirley's Angels och till andra chansen går The Playtones och Sara Lumholdt.


Inväntar deltävling två av Mello

Då sitter vi åter här igen och inväntar deltävling två av Melodifestivalen som ikväll går av stapeln i Göteborg. Benny befinner sig givetvis i denna stund i Scandinavium, Göteborg och han har meddelat att hans favvo ikväll är Bettan. 
Även i afton ska vår schlagerexpert uttala sig och så här lyder domen:
- Till final går Brolle och Sanna Nielsen och till andra chansen går Loreen och Elisabeth Andreassen. Ni som är idolfans håll utkik på The Monikers sångare Daniel och Loreen som båda varit med i Idol.


Filmtips - I rymden finns inga känslor


Carl-Alfred sågar Marie & Richard

        
Programledarna för årets Melodifestival var inte mycket att hänga i julgranen. Ingenting stämde för duon ikväll och när försök till skämt gjordes var det ingen som förstod det roliga i det. Överlag var det mesta dåligt och en stor förbättring måste ske inför nästa veckas deltävling i Göteborg!


SVT:s producenter floppade rejält när fem bidrag av de åtta skulle gå vidare. Redan i den fasen avslöjades det att ”In the Club” med Danny hade gått vidare då de råkade spela upp hans bidrag. Om ni var tillräckligt observanta förstår ni vad vi menar – PINSAMT!


Danny kommer vinna hela tjottaballongen

         
Vi på Carl-Alfreds Filmhörna är nu rörande överens om att Danny kommer stå som vinnare i årets Melodifestival med låten ”In the Club”. Det var klass på både sång och dans och framträdandet var på hög nivå vilket tog Danny direkt till final.
     Swingfly blev andra ”gruppen” att gå vidare till final och det bästa med låten var när Jesus (Christoffer Hiding) kom in i låten och drog av några rader.

Inväntar första deltävlingen av Mello

Delar av Carl-Alfred befinner sig just nu på hemlig ort och inväntar första deltävlingen av Mello som går av stapeln i Luleå. Vår käre kollega Benny är på plats i Luleå och har lovat att ta pulsen på deltagarna. I sex veckor framöver kommer Benny att åka land och rike runt med de olika ”artisterna” och Carl-Alfred kommer att bjuda alla läsare på både det ena och det andra.
     Schlagerexperten Bertzon har haft förmånen att få lyssna på kvällens bidrag i förväg och hennes utlåtande är följande:
- Ingen av kvällens deltagare är vinnaren. Danny och Dilba går till final och till andra chansen går Rasmus Viberg och Swingfly.  


Imorgon smäller det - Mello drar igång

         
Imorgon kommer vi på Carl-Alfred att sitta bänkade framför tv:n då Melodifestivalen drar igång igen för 50:e gången. Förväntningarna är väl inte jättestora på bidragen men en favorit som vi hoppas ska leverera är Danny med låten ”In the Club”. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll!


Lena Nyman död!RSS 2.0