Världens bästa hotell

Carl-Alfred vill passa på att tipsa om den nya mysiga realityserien ”Världens bästa hotell” som går på söndagar på tv3. Det har redan gått ett par avsnitt men har ni inte bekantat er med Niclaz, Kristoffer, Leif, Gunilla och Johanna ännu så tycker vi verkligen att ni ska göra det. Serien består av åtta avsnitt och vi får följa med de fem medverkande med funktionsnedsättning i deras nya utmaning -  praktik på Hotel Bolinder Munktell i Eskilstuna.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110330

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sergio Ramos García (fyller 25 år), Norah Jones (fyller 32 år), Céline Dion (fyller 43 år) och Ian Ziering (fyller 47 år) - Grattis!

Grattis Benny

Den stora dagen med stort D är här – vår älskade vän Bennys födelsedag. Tyvärr kommer vi inte kunna fira hunken på sin födelsedag detta år heller då han för tillfället befinner sig i sin hemstad Hum och hälsar på släkt och vänner. Presenter och annat smått och gott ligger därför och väntar tills vår populära kollega behagar att komma hem igen.

 

Grattis på födelsedagen Benny! Dina kära kollegor på Carl-Alfreds Filmhörna hoppas att du får en riktigt högklassig dag ♥


Vinnaren av Mello 2011 - Eric Saade


Det blev till slut Saade med låten ”Popular” som kammade hem vinsten i Melodifestivalen 2011. Inga sura miner här på Carl-Alfred kan vi lova då vi från allra första stund trodde att kampen om vinsten skulle stå mellan Saade och Danny.

 

Finns inget annat för oss att säga än att vi önskar Eric Saade lycka till i Tyskland – Grattis!


Finalen är här

         

Nu har vi för sista gången samlats på hemlig ort för att se den svenska Melodifestivalsfinalen 2011. Stämningen är på topp och under veckornas gång har vi funnit våra favoriter. Två tredjedelar av Carl-Alfred håller stenhårt på Danny och Saade medan den sista tredjedelen (Benny) dyrkar The Playtones. Vår älskade vän och kollega Benny befinner sig någonstans i Globen.

Schlagerexperten förutspår följande:
Danny vinner och Saade kommer tvåa!


På spåret

Vinnare av "På spåret" blev Peter Apelgren och Hélène Benno. I finalen mötte dem Erik och Martina Haag och det var en mycket jämn kamp där Haagarna tog ledningen med god marginal. Tyvärr höll det inte hela vägen och de föll på sista resan. Vi på Carl-Alfred gratulerar Apelgren och Benno - Grattis!

Nominerinar - vecka 3

Denna veckan är det Katerina, Nicky och Sanna som är nominerade. Glöm inte att det är den ni röstar på som ni vill ha kvar i huset.

Vem vill ni ha kvar?

Första utröstningen i BB

Ikväll var det utröstning i Big Brother och det stod mellan Cilla, Katerina och Sanna. Den som till slut fick lämna huset var Cilla och hon såg trots allt rätt nöjd ut med det, med tanke på hur mycket hon har längtat efter sin "hunk" och sina barn.

Nu börjar en ny vecka med BB och nya utmaningar ska det bli. Vi på Carl-Alfred ser i alla fall fram emot det väldigt mycket.

Var det rätt att Cilla fick lämna huset?

HK Drott - Lugi

Ikväll befann sig delar av Carl-Alfred på Halmstad Arena och såg matchen mellan HK Drott och Lugi. Benny var som alla vet uppe i Sundsvall och missade stormötet. Drygt 3000 pers var på plats och såg hur Drott nätt och jämnt krossade besökarna med 27-23. Tyvärr blev resultatet inte riktigt som vi hade hoppats på då våra favoriter föll hårt. I vissa stunder kände vi oss riktigt utanför men vi hade i alla fall fem trogna följeslagare på andra sidan som gjorde allt för att "heja" fram Lugi-grabbarna. Tråkigt att Kim Ekdahl Du Rietz kändes så oengagerad och uttråkad och hans största intresse denna kväll var att rycka i sina egna kallingar och få ordning på sitt klister. Roligt var att se Tomas Axnér in action och han gjorde sitt bästa för att peppa Lugi-spelarna.
När Bertzon "spottade" Du Rietz var det nära att sjukvårdspersonal behövde tillkallas då hon blev helt starstruck. Detta är tyvärr inte ovanligt och försvårar vårt arbete en aning. En rolig och trevlig kväll trots förlust!

Lite godingar från kvällen:

- Vilket lag hejar vi på? Dem vita eller lila? (Lill-bertzon)
- Dem "lila", Lugi. (Carl-Alfred)

I början av andra halvlek:
- Varför hejar vi på dem? (Lill-Bertzon)

I slutet på första halvlek:
- När är skiten slut, jag vill åka hem? (Lillbertzon)

Bilder och filmklipp kommer inom kort :)

The Moniker och Sara Varga till final

Nu är alla finalister klara inför finalen i Melodifestivalen som äger rum nästa helg i Globen. Från andra chansen till final gick The Moniker och Sara Varga. Vi på Carl-Alfred står fast vid att Danny kommer ta hem hela kalaset med låten "In the club".

Vad tror ni kära bloggläsare?

Joel Kinnaman i The Killing

              

              

              
Här kommer några bilder ur tv-serien "The Killing" med Joel Kinnaman i en av huvudrollerna. Serien börjar sändas i USA i april och av olika trailers ser serien oerhört bra ut.

Måns tar över Allsång på Skansen

               
För ett tag sedan bekräftades det att Måns "mums" Zelmerlöw kommer att ta över Allsång på Skansen efter Anders Lundin. Vi på Carl-Alfred tror att Måns kommer att briljera och vi kan ju förvänta oss en hel del sjönsång, vilket Anders Lundin inte har kunnat leverera på ett par år. Kanske känns ändå Zelmerlöw lite för ung för att bli allsångsledare?


Födelsedag i BB-huset

Idag är det Katerinas födelsedag och nu på morgonen blev hon firad med tårta, sång och present från BB och de andra deltagarna. Grattis på födelsedagen hälsar vi på Carl-Alfred och hoppas att hon får en underbar dag (med eller utan nominering).

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 110304

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Andrea Bowen (fyller 21 år), Filip Benko (fyller 25 år), Mykelti Williamson (fyller 54 år) och Steven Weber (fyller 50 år) - Grattis!

Andra chansen

Imorgon är det dags för andra chansen som kommer att infinna sig i Sundsvall. I startfältet finns det många bra artister och låtar vilket kan göra det svårt för tittarna att välja ut en favorit. Det som är utmärkande för startfältet är att det endast finns en kille med och resten tjejer, så nu hoppas vi att ni röstar in två tjejer till final för just nu är det väldigt mycket killar där. Vår käre Benny finns givetvis också på plats i Sundsvall och försöker peppa deltagarna så gott det går.
Schlagerexperten tippar det här inför lördagens andra chans:
- Till final går Sara Varga och Shirley's Angels.

Breaking news - Sanna & Rodney förlovade

Bigbrother.se släppte precis bomben att Rodney och Sanna har förlovat sig. Detta kom givetvis som en liten chock då de bara varit inne i huset i 12 dagar. Kan det här kanske leda till det första bröllopet i BB?? Vi hoppas i alla fall på det!

Vi på Carl-Alfred gratulerar givetvis de nyförlovade och hoppas att de blir väldigt lyckliga tillsammans :)

Recept - Gurkans gurkmacka

Här kommer receptet på Gurkans gurkmacka:

Det här behöver du:

-Rikligt med smör.
-Rikligt med Crème fraîche.
-Rikligt med gurka.

Jalla, Jalla:

Plocka fram ditt favvobröd och bre på en rejäl smörklick. Fyll därefter på med ett tjockt lager crème fraîche. Tillsist toppa mästerverket med ett dussin gurkbitar. Njutbar diné!


Gurkan "Gurkis" Gasi

BB är nu i full gång och Gurkan håller numera ställningarna i huset. Redan innan Gurkan gjorde entré var han en stor favorit hos oss och nu är det svårt att ta sig igenom dagen utan att få en glimt av honom.

 

”Jalla, Jalla! Punkt och slut”. / Gurkan


Teleborgs Slott

Carl-Alfred planerar en resa till Teleborgs slott. Tidpunkten för trippen är ännu inte spikad men planer för framtida filmprojekt har börjat gro. Mer spännande information om filmprojektet och resan kommer när det blir aktuellt.

 

(Foto: D.Broberg)


Martin - Ett snyggt skal med känslor

I gårdagens avsnitt av Big Brother kunde svenska folket se en ganska uppgiven och ledsen Martin som trånade efter Sara. Vi på Carl-Alfred hoppas och tror att det kommer bli dem två inom en snar framtid!

 

”Från klockan nio och framåt har detta varit den sämsta dagen i mitt liv. Jag har blivit knäckt i live-tv av Sara”./ Martin

 

(Foto:Big Brother)

Finalduellen - Danny vs. Saade

VS.

Lördagen den 12 mars smäller det i Globen då det avgörs vem som vinner hela tjottaballongen och får åka till ESC i Tyskland. Finalen kommer att bli en uppgörelse mellan Danny och Saade. För oss spelar det ingen roll vem av dessa två herrar som vinner men innerst inne finns känslan av att Danny drar det längsta strået.

 

Vad tror ni kära bloggvänner?


Pär Lernström tar över Idol

Idag blev det bekräftat att Pär Lernström blir ny programledare för Idol. Självklart kommer det bli tomt utan Jihde men vi tror att Pär kommer axla rollen som Idols nya frontfigur fantastiskt bra – Go Pär!

 

(Foto:Veckorevyn)


Carl-Alfred sågar Henrik Lundqvist

Head and shoulders reklamen med Henrik Lundqvist i spetsen som nu har gått ett bra tag på tv vill vi på Carl-Alfred såga rejält. Inte nog med att den osar 90-tal, den hade aldrig fått visas på tv i USA. När Henke & Co såg slutresultatet borde de satt stopp för hela kampanjen. Vi förstår att tanken i teori var väldigt bra men on camera fungerade det inte riktigt.

 

Henrik Lundqvist – håll dig på isen!


RSS 2.0