KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120831

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Hannah Graaf (fyller 34 år), Sara Ramirez (fyller 37 år), Chris Tucker (fyller 40 år) och Richard Gere (fyller 63 år) - Grattis!

Bio - Hamilton: Men inte om det gäller din dotter


Carl Hamiltons familj utraderades i en hämndaktion för många år sedan och när hans unga guddotter Nathalie kidnappas får han tillbaka alla smärtsamma minnen. Kidnappningens bakomliggande motiv tvingar de svenska myndigheterna att ta ett steg tillbaka och detta får Hamilton att ta till handling.
 
Biopremiär 7 september 2012 

Aerosmith - I don't wanna to miss a thing

 Vi på Carl-Alfred har idag valt låten "I don't wanna miss a thing" med Aerosmith till dagens låt då den är soundtrack till filmen Armageddon och den är väldigt vacker.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120830

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Elden Henson (fyller 35 år), Camilla Läckberg (fyller 38 år), Cameron Diaz (fyller 40 år) och Michael Michele (fyller 46 år) - Grattis!

Justin Bieber - As long as you love me

Vi på Carl-Alfred har idag valt Justin Biebers låt "As long as you love me" till dagens låt då vi tycker att han är väldigt bra sångare och att låten är grymt skön.

Abba - Our last summer

Vi på Carl-Alfred har idag valt låten "Our last summer" med Abba till dagens låt då vi tycker att den är riktgt bra och har ett riktigt skönt sound.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120829

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Liam Payne (fyller 19 år), Nicole Anderson (fyller 22 år), Lea Michele (fyller 26 år) och Carla Gugino (fyller 41 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120828

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna LeAnn Rimes (fyller 30 år), Jack Black (fyller 43 år), Erik Haag (fyller 45 år) och Shania Twain (fyller 47 år) - Grattis!

Filmtips - Kvarteret skatan reser till Laholm

Filmen handlar om att vännerna i kvarteret Skatan ska åka på den traditionsenliga semestern till Laholm. I år är dock inte allt som det brukar då ett av paren har en äktenskapskris och gängets eviga singel har träffat en ny man. När Ulf inser att resan är i fara får han panik och tar till en nödlögn som får hela gänget att tänka om.

Biosommar - Modig

Detta är Disney Pixars nya film som utspelar sig i Skottland och handlar om prinsessan Merida som är en duktig bågskytt med ett häftigt temperament. Hon är ivrig att hitta sin egen väg i livet och bryter därför en gammal och helig sed vilket leder till kaos och raseri i kungadömet. För att lösa detta tar hon hjälp av en gammal klok kvinna och när Merida inser hur farofyllt uppdraget är tvingas hon upptäcka meningen med äkta mod.
 
Biopremiär 31 augusti 2012

Filip och Fredrik

Vi på Carl-Alfred är stora beundrare av Filip och Fredrik och vi tittar på allt som de tar för sig i TV-rutan. Just nu följer vi killarna i deras live-show Breaking News på Kanal 5 varje vardag klockan 22:00, som vi tycker är väldigt bra. Klippet ovanför kommer från deras program Boston Tea Party när de skulle utföra experimentet "om det går att vara full på jobbet", vilket blev ett helt hysteriskt roligt inslag då det inte alls fungerade. Kolla gärna in detta roliga klipp här ovanför.

Savage Garden - I knew I loved you

Vi på Carl-Alfred har idag valt "I knew I loved you" med Savage Garden till dagens låt då vi tycker att den är väldigt fin och har en vacker text.

Whitney Houston - I will always love you

 Vi på Carl-Alfred har idag valt Whitney Houstons låt "I will always love you" till dagens låt då vi tycker att den är väldigt vacker och att Whitney hade en helt underbar röst.

Programstart - Underbart är kort

Frida har precis börjat gymnasiet i Uddevalla och drömmer om att hitta kärleken och att flytta till USA. Helen och hennes familj har fullt upp med att arrangera ett födelsedagskalas för minstingen i familjen. Peter har nyligen separerat från sin flickvän och tar hand om parets gemensamma dotter varannan vecka.
 
Underbart är kort - 21:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120827

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kayla Ewell (fyller 27 år), E-Type (fyller 47 år), Tom Ford (fyller 51 år) och Peter Stormare (fyller 59 år) - Grattis!

Astronauten Neil Armstrong är död

Astronauten Neil Armstrong, första människan på månen, har gått ur tiden. Armstrong genomgick i början av augusti en hjärtoperation och hans död tros ha att göra med komplikationer till följd av operationen. Det var den 20 juli 1969 som Neil Armstrong blev den första människan att gå på månen när han stegade ur Apollo 11, 38 år gammal. Vi på Carl-Alfred skänker givetvis en extra tanke till Neils nära och kära en dag som denna. Neil Armstrong blev 82 år.
 
”Ett litet steg för människan, men ett jättesprång för mänskligheten”

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120826

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Keke Palmer (fyller 19 år), Cassie (fyller 26 år), Macaulay Culkin (fyller 32 år) och Chris Pine (fyller 32 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120825

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Blake Lively (fyller 25 år), Alexander Skarsgård (fyller 36 år), Billy Ray Cyrus (fyller 51 år) och Tim Burton (fyller 54 år) - Grattis!

Borgore feat. Miley Cyrus - Decisions

Den senaste tiden har det varit väldigt tyst om Miley Cyrus musikkarriär och media har istället haft fullt upp med att "bevaka" Mileys nya frisyr och hennes förlovning med skådespelaren Liam Hemsworth. I dagarna släpptes det dock en ny låt, "Decisions", ett samarbete mellan Borgore och Cyrus. Har ni inte hört låten innan eller vill höra den igen, kolla in klippet ovan.

 

Vad tycker ni?


Säsongsstart - Fångarna på fortet

Laget Let's dance som består av Anton Hysén, Sigrid Bernson, Dermot Clemenger och Ann Wilson möter skidlaget där längdskidåkarna Thomas Wassberg och Thobias Fredriksson samt utförsåkarna André Myhrer och Patrik Järbyn tävlar.
 
Fångarna på fortet - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120824

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Rupert Grint (fyller 24 år), Chad Michael Murray (fyller 31 år), Alex O'Loughlin (fyller 36 år) och Carmine Giovinazzo (fyller 39 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120823

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kimberly Matula (fyller 24 år), Ruta Gedmintas (fyller 29 år), Scott Caan (fyller 36 år) och Jay Mohr fyller 42 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120822

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Laura Breckenridge (fyller 29 år), Rodrigo Santoro (fyller 37 år), Rick Yune (fyller 41 år) och Ty Burrell (fyller 45 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120821

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Hayden Panettiere (fyller 23 år), Brody Jenner (fyller 29 år), Kelis (fyller 33 år) och Kim Cattrall (fyller 56 år) - Grattis!

Don McLean - American Pie

Vi på Carl-Alfred har idag valt Don McLeans låt "American Pie" till dagens låt då vi tycker att den är väldigt bra och har en bra text.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120820

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Demi Lovato (fyller 20 år), Andrew Garfield (fyller 29 år), Michael Rady (fyller 31 år) och Amy Adams (fyller 38 år) - Grattis!

Seriestart - Dallas 2012

Familjen Ewing samlas på Southfork för det stundande bröllopet mellan Christopher Ewing och hans fästmö Rebecca. Men trots den lyckliga tilldragelsen dyker det upp mörka moln på horisonten. Christophers pappa, Bobby, har precis fått ett förödande besked och hans kusin John Ross har i hemlighet borrat efter olja på ranchen.
 
Dallas - 21:00 - TV4

Säsongsstart - Robinson

Nio tidigare Robinson-deltagare anländer till Filippinernas övärld och kastas direkt in i en uthållighetstävling där vinnaren får immunitet. Samtidigt anländer ytterligare tre Robinson-veteraner till en egen ö.
 
Robinson - 20:00 - TV4

Filmtips - En gång i Phuket

Filmen handlar om Sven som arbetar som karriärcoach och har ett väldigt inrutat vardagsliv, tills en dag då han tröttnar på att hjälpa andra och vill byta liv själv. Han bestämmer sig därför för att bli som sin äventyrslystne vän Johan och åker till Thailand.

Faith Hill - There you'll be

Vi på Carl-Alfred har idag valt låten "There you'll be" med Faith Hill till dagens låt då vi tycker att den är väldigt vacker och dessutom är den soundtrack till filmen Pearl Harbor som vi tycker mycket om.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120819

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Brooke Mueller (fyller 35 år), Matthew Perry (fyller 43 år), Torkel Petersson (fyller 43 år) och Peter Gallagher (fyller 57 år) - Grattis!

Kommissarien och havet - Den döende dandyn

Kommissarie Robert Andersson och hans kollegor undersöker mordet på en man som hittats mördad i ett galleri. Fallet förbryllar dem eftersom den mördade mannen hade en målning runt halsen, Den döende dandyn, vilken nyligen blivit stulen från ett museum. Snart visar det sig att den döde mannen var på väg att lämna sin fru för sin älskare men allt tar en ny vändning när man upptäcker att mannen även haft en älskarinna. När Robert gräver i mannens familjebakgrund uppdagar han en hemsk familjehemlighet.
 
Kommissarien och havet: Den döende dandyn - 21:00 - TV4

Rufus Wainwright - Hallelujah

Vi på Carl-Alfred har idag valt Rufus Wainwrights version av "Hallelujah" till dagens låt då vi tycker att den är väldigt vacker.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120818

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Mika (fyller 29 år), Mizuo Peck (fyller 35 år), Kaitlin Olson (fyller 37 år) och Edward Norton (fyller 43 år) - Grattis!

Far east movement feat. Justin Bieber - Live my life

Vi på Carl-Alfred har idag valt Far East Movement feat. Justin Bieber till dagens låt då vi tycker att det är en grymt bra låt som vi kan lyssna på om och om igen.

Belinda Carlisle - Leave a light on

Vi på Carl-Alfred fortsätter välja dagens låt i sann 80-talsanda och idag har valet fallit på låten "Leave a light on" med Belinda Carlisle då vi tycker att den är riktigt skön och bra.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120817

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Austin Butler (fyller 21 år), Frederick Lau (fyller 23 år), Brady Corbet (fyller 24 år) och Bianca Collins (fyller 24 år) - Grattis!

Penelope Scotland Disick

För en tid sedan fick Kourtney Kardashian och Scott Disick sitt andra barn, en flicka som de gav namnet Penelope Scotland Disick. Nu har de nyblivna föräldrarna valt att visa sin söta lilla flicka och på bilden ovan ser ni ett av alla de omslag som Penelope nu pryder. På omslaget syns en glad mamma Kourtney, storebror Mason och en sovande Penelope.

Saltkråkan

Vi på Saltkråkan har alltid varit en favorit hos oss på Carl-Alfred då vi tycker om de mysiga miljöerna och karaktärerna. Som alla vet är Astrid Lindgren seriens skapare och vi tycker att hon är vårt lands stolthet med en egendomligt bra meritlista. Detta klippet valde vi eftersom att det är väldigt mysigt och vi får nostalgikänslor av det.

Troll - Jimmy Dean

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Jimmy Dean" med Troll från 1989 till dagens låt då vi tycker att den är riktigt skön.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120816

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Shawn Pyfrom (fyller 26 år), Fredrik Wikingsson (fyller 39 år), Steve Carell (fyller 50 år) och Madonna (fyller 54 år) - Grattis!

Ankie Bagger - Where were you last night

Idag har vi på Carl-Alfred valt 80-talslåten "Where were you last night" med Ankie Bagger till dagens låt då vi tycker väldigt mycket om låten och den har ett riktigt skönt sound.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120815

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jennifer Lawrence (fyller 22 år), Joe Jonas (fyller 23 år), Ben Affleck (fyller 40 år) och Debra Messing (fyller 44 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120814

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Spencer Pratt (fyller 29 år), Mila Kunis (fyller 29 år), Kate Ritchie (fyller 34 år) och Halle Berry (fyller 46 år) - Grattis!

DJ Tune - Bag in da box

Idag har vi på Carl-Alfred valt att ha DJ Tunes låt "Bag in da box" som dagens låt bara för att det är en riktigt rolig och skön låt.

Wallander: Hemligheten (2006)

När elvaårige Johannes hittas död får kriminalinspektör Stefan Lindman uppdraget att informera pojkens pappa om mordet. Stefan lovar pappan att han personligen ska hålla i utredningen och se till att mördaren hamnar bakom lås och bom. Men Stefan är misstänkt för misshandel i samband med ett tidigare fall och i väntan på interutredningen blir han tvungen att ta tjänstledigt. Stefan har en högst personlig anledning att arbeta vidare på fallet och det visar sig att han bär på en mörk hemlighet, en hemlighet som döljer svaret på varför han hamnade i Ystad.
 
Wallander: Hemligheten - 21:30 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120813

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna James Morrison (fyller 28 år), Sebastian Stan (fyller 29 år), Kathryn Fiore (fyller 33 år) och James Carpinello (fyller 37 år) - Grattis!

Westlife - My love

Idag har vi på Carl-Alfred valt "My love" med Westlife till dagens låt då den var en stor favorit när vi var yngre. 

Silver till Sverige

Wohoo! :)

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120812

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Leah Pipes (fyller 24 år), Maggie Lawson (fyller 32 år), Rebecca Gayheart (fyller 41 år) och Charles Mesure (fyller 42 år) - Grattis!

Eric Saade - Fingerprints

Idag har vi på Carl-Alfred valt Eric Saades låt "Fingerprints" till dagens låt eftersom vi gillar Mr Saade extremt mycket och älskar hans osvenska stil. Dessutom tycker vi väldigt mycket om låten som har ett riktigt skönt sound.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120811

    
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Alyson Stoner (fyller 19 år), Chris Hemsworth (fyller 29 år), Ben Gibbard (fyller 36 år) och Carolyn Murphy (fyller 37 år) - Grattis!

Michael Bolton - How am I supposed to live without you

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "How am I supposed to live without you"  med Michael Bolton till dagens låt då vi tycker att den är väldigt fin och Michael har en riktigt fin röst.

Bill Medley & Jennifer Warnes

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Time of my life" med Bill Medley och Jennifer Warnes till dagens låt då den är soundtrack till den underbara filmen Dirty Dancing och vi tycker att låten är otroligt bra.


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120810

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kylie Jenner (fyller 15 år), Lucas Till (fyller 22 år), JoAnna Garcia (fyller 33 år) och Antonio Banderas (fyller 52 år) - Grattis!

Norrlands guld reklam

Detta är en gammal reklamfilm för Norrland guld som rullade som en serie på TV:n för ett par år sedan och som var väldigt underhållande enligt oss på Carl-Alfred. Just det här klippet är faktiskt riktigt klockrent. 
 
Kommer ni ihåg den här reklamen?

Queen - Bohemian Rhapsody

Idag har vi på Carl-Alfred valt Queens helt fantastiska låt "Bohemian Rhapsody" till dagens låt eftersom vi tycker att den är riktigt bra och vi älskar sångaren Freddie Mercurys röst. Luta er tillbaka och njut av detta stycke mästerverk.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120809

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Bill Skarsgård (fyller 22 år), Texas Battle (fyller 32 år), Rhona Mitra (fyller 37 år) och Eric Bana (fyller 44 år) - Grattis!

Barcelona - Manchester United

Mer info kommer!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120808

   

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Hannah Miley (fyller 23 år), Ali Cobrin (fyller 23 år), Meagan Good (fyller 31 år) och Lindsay Sloane (fyller 35 år) - Grattis!


Biosommar - Magic Mike

Filmen handlar om Mike som är en charmig man med många talanger och som för att få ihop pengar till sin egna firma, tar olika jobb som byggarbetare. På kvällarna tjänar han dock pengar som huvudakt på en manlig strippklubb och han går under artistnamnet - Magic Mike.
 
Biopremiär 15 augusti 2012

Molly Sandén - Unchained

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Unchained" med Molly Sandén till dagens låt eftersom vi tycker den är riktigt bra och vi älskar hennes nya sound.

McDonalds reklam från slutet av 90-talet

I slutet på 90-talet rullade McDonalds reklam med Jesper Salén (Ondskan) och Hanna Alström (Kärlek 3000) i huvudrollerna i TV-rutan och vi på Carl-Alfred älskade den reklamen eftersom låten var bra och delar av Carl-Alfred tyckte att Jesper var snygg. Detta klippet ger oss väldigt mycket nostalgikänslor och vi kan nästan få tillbaka känslorna som vi kände när vi såg det för ungefär 14 år sedan.
 
Minns ni denna reklamfilmen?

Genius!


Biosommar - The Bourne Legacy

Filmen är den fjärde i filmserien om Jason Bourne och i den nya filmen kommer den nya hjälten Aaron Cross att introduceras och det är också honom som hela filmen kommer att handla om. Matt Damon som spelar Jason Bourne i de föregående filmerna är inte med i den här filmen, utan hjälten Aaron Cross spelas av Jeremy Renner som bland annat har varit med i den Oscarsvinnande filmen The Hurt locker.
 
Biopremiär 29 augusti 2012

Simple Plan - Welcome to my life

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Welcome to my life" med Simple Plan till dagens låt eftersom vi älskade den gruppen och låten när vi var yngre och vi tycker fortfarande att låten är väldigt bra.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120807

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Tina O'Brien (fyller 29 år), Charlotte och Samantha Ronson (fyller 35 år), Charlize Theron (fyller 37 år) och Michael Shannon (fyller 38 år) - Grattis!

Richard Marx - Right here waiting

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Right here waiting" med Richard Marx till dagens låt eftersom den är väldigt vacker och vi tycker att texten är riktigt fin. Lyssna och njut.

Wallander: Jokern (2006)

En sjuårig flicka blir vittne till när hennes mor skjuts till döds utanför sin restaurang i utkanten av Ystad. När det visar sig att fallet har vissa kopplingar till Malmös undre värld får Ystadspolisen hjälp i utredningen av Malmöpolisen Frank Borg, som visar sig ha tvivelaktiga arbetsmetoder. 
 
Wallander: Jokern - 21:30 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120806

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Marisa Miller (fyller 34 år), Melissa George (fyller 36 år), Vera Farmiga (fyller 39 år) och Geri Halliwell (fyller 40 år) - Grattis!

Gym Class Heroes - Stereo hearts

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Stereo Hearts" med Gym Class Heroes feat Adam Levine, som vanligtvis är sångare i Maroon 5, till dagens låt då vi tycker att den är jättebra.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120805

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Olivia Holt (fyller 15 år), Adam Irigoyen (fyller 15 år), Federica Pellegrini (fyller 24 år) och Iddo Goldberg (fyller 37 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120804

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Dylan och Cole Sprouse (fyller 20 år), Marcus Schenkenberg (fyller 44 år), Fredrik Reinfeldt (fyller 47 år) och Barack Obama (fyller 51 år) - Grattis!

Facebook & Twitter

Här kommer en liten påminnelse om att Carl-Alfred finns på Facebook och Twitter. Sidorna uppdateras ständigt och tycker ni om det ni ser, lägg gärna till oss eller lämna en liten hälsning.
 

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120803

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Ryan Lochte (fyller 28 år), Evangeline Lilly (fyller 33 år), Claudia Galli (fyller 34 år) och Isaiah Washington (fyller 49 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120802

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Nadia Bjorlin (fyller 32 år), Jacinda Barrett (fyller 40 år), Alice Evans (fyller 41 år) och Mary-Louise Parker (fyller 48 år) - Grattis!

One Direction Pranked On Nickelodeon

Vi på Carl-Alfred är stora fan av gruppen "One Direction" och förra veckan när grabbarna besökte "Nickelodeon" blev de utsatta för ett väldigt roligt prank. Två av gruppens medlemmar, Zayn Malik och Louis Tomlinson, var med på skämtet där en gravid kvinna får värkar och ber killarna om råd och hjälp. Roligast med klippet är ynglingen Harry Styles som blir helt tagen av situationen och gör allt för att hjälpa kvinnan i "nöd". Kolla in klippet ovan och vi lovar er att det bjuder på både ett och två skratt!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120801

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Khamani Griffin (fyller 14 år), Jason Momoa (fyller 33 år), Eduardo Noriega (fyller 39 år) och David Wain (fyller 43 år) - Grattis!

RSS 2.0