Melodifestivalen Deltävling 1


På Lördag är det dags för den första deltävlingen i Melodifestivalen 2012 i Växjö och som programledare kommer vi att få se Sarah Dawn Finer, Helena Bergström och Gina Dirawi. De artister som kommer att vara med i den första delfinalen är Sean Banan, Abalone Dots, The Moniker, Afro-Dite, Dead by April, Marie Serneholt, Thorsten Flinck och Loreen. Vi på Carl-Alfred tror att det kommer att bli en bra kväll och vi hoppas på att artisterna har bra låtar. Vi återkommer med mer info när vi har lyssnat på låtarna.

Melodifestivalen 2012 Deltävling 1 - 20:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120131


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Elena Paparizou (fyller 30 år), Justin Timberlake (fyller 31 år), Kerry Washington (fyller 35 år) och Portia de Rossi (fyller 39 år) – Grattis!

Danmark Europamästare i Handboll 2012

Det blev som vi på Carl-Alfred hade tippat inför matchen, danskarna tog hem guldet i handbolls-EM 2012. Matchen bjöd på bra spel och Danmark var värdiga vinnare. Vi på Carl-Alfred kan inte göra annat än att gratulera gossarna!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120130


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Wilmer Valderrama (fyller 32 år), Josh Kelley (fyller 32 år), Christian Bale (fyller 38 år) och Olivia Colman (fyller 38 år) – Grattis!

Wallander - Skytten (2009)

I Ystad härjar en prickskytt och skyttens mål är personer som har anknytning till en juvelkupp. Efter ett tag inser Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. Polisaspiranten Pontus hamnar i fara när förövaren misslyckas med att skjuta de sista personerna med anknytning till kuppen. Wallander tvingas nu leda en utredning där en av hans egna riskerar att bli offer för skytten och lösningen visar sig vara mycket mer komplicerad än Wallander kunnat ana.

Wallander - 21:00 - TV4

Handboll: Final Serbien - Danmark


Om några timmar är det stor EM-final i Belgrad mellan storlagen Serbien och Danmark. Serbien har haft stor press på sig som värdnation och har trots detta spelat bra handboll vilket har tagit dem hela vägen till final på hemmaplan. Det hade varit roligt för Serbien att plocka hem sitt första EM-Guld ikväll, men vi på Carl-Alfred tror att danskarna går segrande ur stormötet.

Handboll: Serbien - Danmark - 16:30 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120129


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sam Trammell (fyller 41 år), Heather Graham (fyller 42 år), Edward Burns (fyller 44 år) och Oprah Winfrey (fyller 58 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120128


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Elijah Wood (fyller 31 år), Nick Carter (fyller 32 år), Joey Fatone (fyller 35 år) och Kathryn Morris (fyller 43 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120127


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Daisy Rebecca Lowe (fyller 23 år), Davetta Sherwood (fyller 28 år), Rosamund Pike (fyller 33 år) och Alan Cumming (fyller 47 år) – Grattis!

Kärt återbesök på Drottning Blanka

För tre år sedan tog vi på Carl-Alfred studenten från Drottning Blankas Gymnasieskola i Halmstad och idag var vi åter på plats för att besöka denna underbara plats. Gymnasieåren var enligt oss den bästa tiden i våra liv och det var bland annat den härliga personalen och atmosfären som bidrog till detta. Det mesta på skolan var sig likt, dock var det betydligt fler elever, en del ny personal och lite förändringar invändigt. Många minnen kom tillbaka och vi passade även på att undersöka om spåren vi lämnat efter oss fanns kvar, vilket de gjorde. Det var även under gymnasietiden som vi skapade imperiet Carl-Alfred då det var vårt projektarbete i trean. Utan Drottning Blanka hade vi på Carl-Alfred inte varit de individer vi är idag.

 

Vi på Carl-Alfred har storslagna planer för Magnus Erikssons fru…


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120126


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Rebecca Scheja (fyller 23 år), Sara Rue (fyller 33 år), Dorian Gregory (fyller 41 år) och Ellen DeGeneres (fyller 54 år) – Grattis!

Handboll: Sverige - Danmark


Missa inte det!

Handboll: Sverige - Danmark - 18:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120125


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Charlie Bewely (fyller 32 år), Alicia Keys (fyller 32 år), Christian Olsson (fyller 32 år) och Ulf Kvensler (fyller 44 år) – Grattis!

Melodifestivalen 2012


Lördagen den 4:e februari drar melodifestivalkarusellen igång igen och självklart kommer vi på Carl-Alfred att sitta bänkade framför TV-apparaterna för att se alla bidragen. I årets upplaga av Melodifestivalen är det många bra namn som ska vara med, men vår absolut största favorit och som vi även förhandstippade som vinnare för ett bra tag sedan är Danny Saucedo. Vi både tror och hoppas att han har en väldigt bra låt och vi väntar med spänning på att få höra den. Mer info om Melodifestivalen kommer i nästa vecka.


Melodifestivalen - 4 Februari - SVT1
Lördagen den 4:e februari drar melodifestivalkarusellen igång igen och självklart kommer vi på Carl-Alfred att sitta bänkade framför TV-apparaterna för att se alla bidragen. I årets upplaga av Melodifestivalen är det många bra namn som ska vara med, men vår absolut största favorit och som vi även förhandstippade som vinnare för ett bra tag sedan är Danny Saucedo. Vi både tror och hoppas att han har en väldigt bra låt och vi väntar med spänning på att få höra den. Mer info om Melodifestivalen kommer i nästa vecka.
Melodifestivalen - 4 Februari - SVT1

Wild Child (2008)


Ikväll visar TV 3 den otroligt roliga filmen Wild Child med bland annat Emma Roberts i huvudrollen som den bortskämda överklasstjejen Poppy. Filmen handlar om Poppy som blir skickad till en engelsk internatskola då hennes pappa tycker att hon blivit alldeles för bortskämd och behöver komma ner på jorden igen. Väl på skolan hatar Poppy alla de andra eleverna och hon försöker göra allt för att bli relegerad, men när hon blir beskylld för något hon inte gjort inser hon hur mycket vännerna och skolan betyder för henne.

Wild Child - 20:00 - TV3

Danmark har fått en ny liten prinsessa


Förlust för Sverige mot Serbien


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120124


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Mischa Barton (fyller 26 år), Edward Helms (fyller 38 år), Matthew Lillard (fyller 42 år) och Phillip LaMarr (fyller 45 år) – Grattis!

Handboll: Sverige - Serbien


Nu håller vi tummar och tår!

Handboll: Sverige - Serbien - 20:00 - TV4

Heidi Klum och Seal går skilda vägar

Heidi Klum och maken Seal har bestämt sig för att avsluta sitt äktenskap och gå skilda vägar. Paret gifte sig i maj 2005 och har tre bilogiska barn tillsammans. Sedan tidigare har Heidi även dotter Leni.

 

Under förra veckan kom det även uppgifter om att Johnny Depp och Vanessa Paradis har separerat. Depp och Paradis har två barn ihop, Lily-Rose och Jack. Vi på Carl-Alfred sänder en tanke till båda familjerna i dessa tråkigheter.


Guldbaggen 2012

Årets Guldbaggegala är äntligen här och galan direktsänds i SVT1 från Cirkus i Stockholm. Under filmgalan kommer det att delas ut Guldbaggar i nitton olika kategorier och på plats är våra största svenska filmstjärnor. Programledare för galan är Petra Mede.

Guldbaggegalan - 20:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120123


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Doutzen Kroes (fyller 27 år), Tiffani Thiessen (fyller 38 år), Mariska Hargitay (fyller 48 år) och Gail O'Grady (fyller 49 år) – Grattis!


Tung förlust mot Polen

Sverige kryssade i den viktiga matchen mot Polen och slutresultatet blev 29-29. I första halvlek bjöd svenskarna på drömspel och hade en ledning på elva mål. Andra halvlek var bedrövlig och landslaget tappade allt. Sammanfattningsvis kan man säga att matchen mot Polen var ett svenskt superfiasko!

Wallander - Läckan (2009)


Vi på Carl-Alfred är stora Wallanderfantaster och är oerhört glada att TV4 kör igång ännu en omgång av Wallander-filmer. Ikväll visar TV4 ”Läckan” och har ni inte sett den tidigare kan vi på Carl-Alfred rekommendera den.

Aspiranterna Pontus och Isabelle tar upp jakten på några värdetransportrånare vilket får ett oväntat slut när Pontus tas till fånga. Wallander och hans team tar upp jakten efter Pontus kidnappare och startar sökandet efter ledtrådar. En ledtråd leder till en före detta kollega till Wallander som nu arbetar på ett företag som ansvarar för flera av de rånade transporterna. Svartman arbetar med ett fall där en orienterare mördats och hans liv sätts i fara när han följer i den mördades fotspår.


Wallander - 21:00 - TV4


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120122


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Beverley Mitchell (fyller 31 år), Balthazar Getty (fyller 37 år), Gabriel Macht (fyller 40 år) och Diane Lane (fyller 47 år) – Grattis!

Handboll: Sverige - Polen


Lite senare i eftermiddag är det dags för Sverige att spela en viktigt match mot Polen och vi på Carl-Alfred tror och hoppas som vanligt på vinst. Förhoppningsvis spelar "gubbarna" bättre än vad dem gjorde mot Tyskland…


Handboll: Sverige - Polen- 16:10 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120121


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Prinsessan Ingrid Alexandra (fyller 8 år), Boo Boo Stewart (fyller 18 år), Emma Bunton (fyller 36 år) och Geena Davis (fyller 56 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120120


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Olivia Hallinan (fyller 28 år), Joseph Swash (fyller 30 år), Felicitas Woll (fyller 32 år) och Olle Sarri (fyller 40 år) – Grattis!

Handboll: Sverige - Tyskland


Uppladdningen inför kvällens handbollsmatch mellan Sverige och Tyskland är i full gång här på Carl-Alfred. Vi hoppas och tror att det blir en bra match och att ”gubbarna” går segrande ur drabbningen.

Handboll: Sverige - Tyskland- 18:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120119


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Logan Lerman (fyller 20 år), Jenson Button (fyller 32 år), Drea de Matteo (fyller 40 år) och Lena Philipsson (fyller 46 år) – Grattis!

Fotboll: Sverige - Bahrain


Herrarna i det svenska fotbollslandslaget är ute på en liten januariturné och idag spelas den första utav två matcher. Hamréns landslag möter Bahrain och vi på Carl-Alfred önskar grabbarna lycka till.

Fotboll: Sverige - Bahrain - 16:55 - TV4 Sport

Vinst för Sverige mot Tjeckien

Igår kom den första och efterlängtade vinsten i handbolls-EM för det svenska landslaget då de lyckades slå Tjeckien med siffrorna 33- 29. Vinsten betyder att Sverige är vidare till mellanrundan och där väntar med största sannolikhet konkurrenterna Serbien, Polen och Danmark.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120118


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Samantha Mumba (fyller 29 år), Estelle Swaray (fyller 32 år), Jason Segel (fyller 32 år) och Kevin Costner (fyller 57 år) – Grattis!

Handboll: Sverige - Tjeckien

Ikväll tar sig Sverige an Tjeckien vilket kan bli en riktigt tuff match om Tjeckien spelar som de gjorde mot tyskarna. Det största hindret mot svensk seger ikväll är med största sannolikhet den tjeckiska superstjärnan Filip Jicha. Sverige är dock revanschsugna och vi på Carl-Alfred som alltid är optimistiska tror och hoppas på vinst för de svenska ”gubbarna”.

 

Handboll: Sverige - Tjeckien - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120117


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Zooey Deschanel (fyller 32 år), Lukas Moodysson (fyller 43 år), Michelle Obama (fyller 48 år) och Jim Carrey (fyller 50 år) – Grattis!


Big Brother 2012

Big Brother 2012 drar igång med en ny säsong den 19 februari på TV11. Vi på Carl-Alfred längtar som galningar.

Official Song of the EHF EURO 2012 - Handball Fantasy

Den serbiske artisten Nikola Cuturilo har skrivit både text och musik till den officiella mästerskapslåten i handbolls-EM 2012. Titeln på låten är ”Handball Fantasy” och vi på Carl-Alfred måste säga att vi gillar den. Enligt Cuturilo är låtens tema löftet om kärlek, tolerans, vänskap och fair play. Har ni inte hört låten innan eller vill höra den igen, kolla in klippet ovanför.


Oavgjort för Sverige i premiärrysaren


Det blev ingen premiärseger för Sverige i gårdagens match mot Makedonien vid EM i Serbien. Den svängiga matchen slutade tillslut 26-26 och vi får vara glada över att vi lyckades plocka med oss en pinne.

 

Ikväll bänkar vi oss framför matchen mellan Frankrike och Spanien som visas i TV4 Sport klockan 18:10. Ni som har följt oss på Carl-Alfred ett tag vet att vi håller tummar och tår för Frankrike.


Svenska Idrottsgalan 2012


Ikväll är det sportens egen Oscarsgala, Svenska Idrottsgalan där 2011 års idrottshjältar ska prisas. Sveriges mest framstående idrottare hyllas för trettonde året i rad av tv-publiken, ett fullsatt Globen och välkända artister. Precis som förra året leds Idrottsgalan av Robin Paulsson.


Idrottsgalan - 20:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120116


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Nicklas Bendtner (fyller 24 år), Kate Moss (fyller 38 år), Josie Davis (fyller 39 år) och John Carpenter (fyller 64 år) – Grattis!

Handbolls-EM 2012

Handbolls-EM för herrar drar igång idag och mästerskapet äger rum i Serbien. Vi på Carl-Alfred är stora handbollsfantaster och bloggen kommer därför att kantas av en del handboll framöver. Sverige träder in i mästerskapet redan ikväll och tar sig an Makedonien. Vi på Carl-Alfred kommer självklart att sitta bänkade framför tv:n och hålla tummar och tår för grabbarna.

Handboll: Sverige - Makedonien - 19:25 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120115


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Busy Philipps (fyller 33 år), Regina King (fyller 41 år), Mario Van Peebles (fyller 54 år) och Reine Brynolfsson (fyller 59 år) – Grattis!

Morden i Midsomer - The Rare Bird

Här kommer en liten påminnelse om att det fjärde och sista avsnittet av ”Morden i Midsomer” visas på SVT1 ikväll. I kvällens avsnitt ”The Rare Bird” mördas Patrick Morgan, ordförande i Midsomers ornitologiska sällskap efter att ett gräl mellan fågelskådare spårar ur. Patricks änka Nina, en rysk före detta prima ballerina annonserade nyligen sin graviditet. Före sin död anklagade dock Patrick Nina för otrohet och påstod sig själv vara oförmögen att alstra barn.

Morden i Midsomer - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120114


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Angela Lindvall (fyller 33 år), Karen Elson (fyller 33 år), Kevin Durand (fyller 38 år) och Emily Watson (fyller 45 år) – Grattis!

Life as we know it


Holly och Messer är båda gudföräldrar till sina bästa kompisars dotter Sophie, men trots detta avskyr de båda varandra. När Sophies föräldrar tragiskt går bort i en bilolycka, lämnas ansvaret över på Holly och Messer och de båda måste lägga sina olikheter bakom sig för att gemensamt kunna ta hand om lilla Sophie. Detta är en väldigt rolig och bra film som även innehåller vissa sorgliga inslag.

Huvudrollerna spelas av Josh Duhamel och Katherine Heigl och de gör ett väldigt bra jobb i sina rollen när de balanserar komedi med drama. Dessutom är manuset väldigt välskrivet och de har placerat ut de viktiga händelserna i filmen på ett väldigt bra sätt. Vi på Carl-Alfred tycker väldigt mycket om filmen och kan verkligen rekommendera er att se den.
Holly och Messer är båda gudföräldrar till sina bästa kompisars dotter Sophie, men trots detta avskyr de båda varandra. När Sophies föräldrar tragiskt går bort i en bilolycka, lämnas ansvaret över på Holly och Messer och de båda måste lägga sina olikheter bakom sig för att gemensamt kunna ta hand om lilla Sophie.
Detta är en väldigt rolig och bra film som även innehåller vissa sorgliga inslag. Huvudrollerna spelas av Josh Duhamel och Katherine Heigl och de gör ett väldigt bra jobb i sina rollen när de balanserar komedi med drama. Dessutom är manuset väldigt välskrivet och de har placerat ut de viktiga händelserna i filmen på ett väldigt bra sätt. Vi på Car-Alfred tycker väldigt mycket om filmen och kan verkligen rekommendera er att se den.

Fredagen den 13:e

Då var "Dagen D" här igen och för många är fredagen den 13:e en otursdag. Trots att vi på Carl-Alfred är en aning skrockfulla väljer vi varje gång att se dagen som en turdag.

Hur ser ni på fredagen den 13:e?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120113


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Orlando Bloom (fyller 35 år), Ross McCall (fyller 36 år), Patrick Dempsey (fyller 46 år) och Julia Louis-Dreyfus (fyller 51 år) – Grattis!

Once upon a time


Ikväll sänder kanal 5 det första avsnittet av den populära amerikanska TV-serien "Once upon a time". Serien handlar om Emma Swan som blir kontaktad av den adopterade pojken Henry som ber henne komma till staden Storybrooke, som han bor i. Han förklarar att stadens invånare är sagokaraktärer som glömt bort vilka de är och han berättar att Emma måste hjälpa honom att bekämpa det onda för de goda människornas skull.

Once upon a time - 20:00 - Kanal 5

No strings attached

Emma och Adam träffas slumpmässigt på olika ställen genom åren och efter att ha hamnat i säng med varandra ingår de en pakt om att de ska bli vänner med förmåner. Dock bestämmer de att de inte ska känna någon avundsjuka, inte bråka, inte ha några förväntningar och inte prata bebisspråk, men det ingår också i pakten att om någon av de båda blir kär i den andra, är det slut.
Detta är en typisk amerikansk romantisk komedi som innehåller alla dess ingredienser och den är faktiskt riktigt rolig och bra. Filmen innehåller många roliga scener som man skrattar åt och ibland är det på gränsen till att det blir pinsamt. Filmen innehåller också riktigt bra skådespelare och huvudrollerna görs av Natalie Portman och Ashton Kutcher, som gör sina roller otroligt skickligt. Vi kan verkligen rekommendera er att se filmen.
Emma och Adam träffas slumpmässigt på olika ställen genom åren och efter att ha hamnat i säng med varandra ingår de en pakt om att de ska bli vänner med förmåner. Dock bestämmer de att de inte ska känna någon avundsjuka, inte bråka, inte ha några förväntningar och inte prata bebisspråk, men det ingår också i pakten att om någon av de båda blir kär i den andra, är det slut.
Detta är en typisk amerikansk romantisk komedi som innehåller alla dess ingredienser och den är faktiskt riktigt rolig och bra. Filmen innehåller många roliga scener som man skrattar åt och ibland är det på gränsen till att det blir pinsamt. Filmen innehåller också riktigt bra skådespelare och huvudrollerna görs av Natalie Portman och Ashton Kutcher, som gör sina roller otroligt skickligt. Vi kan verkligen rekommendera er att se filmen.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120112


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Pixie Lott (fyller 21 år), Naya Rivera (fyller 25 år), Per Gessle (fyller 53 år) och Steffo Törnquist (fyller 56 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120111


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Cody Simpson (fyller 15 år), Amanda Peet (fyller 40 år), Mary J. Blige (fyller 41 år) och Jason Connery (fyller 49 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120110


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Cash Warren (fyller 33 år), Magnus Krepper (fyller 45 år), Rod Stewart (fyller 67 år) och Walter Hill (fyller 70 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120109


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Nina Dobrev (fyller 23 år), Catherine, hertiginna av Cambridge (fyller 30 år), Joely Richardson (fyller 47 år) och Jonathan Simmons (fyller 57 år) – Grattis!


Sveriges Mästerkock 2012

Succéprogrammet ”Sveriges Mästerkock” är tillbaka med en andra säsong och ikväll visas det första avsnittet på TV4. Auditionturnén inleds i Stockholm där förväntansfulla amatörkockar väntar på att få visa vad de går för i köket. Helsingborg blir nästa anhalt för juryn där de fortsätter jakten på att hitta de bästa kökstalangerna. Juryn består som vanligt av Markus Aujalay, Per Morberg och Leif Mannerström.


Sveriges Mästerkock - 20:00 - TV4

Pearl Harbor (2001)

Ikväll visar TV 11 den Oscarsbelönade filmen Pearl Harbor med bland annat Kate Beckinsale och Ben Affleck i huvudrollerna. Filmen handlar om barndomsvännerna Danny och Rafe som tagit värvning i armén och är officerare i flygvapnet. Mitt under andra världskriget blir Rafe förälskad i den vackra sjuksköterskan Evelyn och när Rafe försvinner tror alla att han är död, vilket leder till att Danny och Evelyn får känslor för varandra. I filmen får vi även vara med om många verklighetsbaserade händelser som bland annat attacken på Pearl Harbor den 7 december år 2001.
Pearl Harbor - 21:00 - TV 11

Ikväll visar TV 11 den Oscarsbelönade filmen Pearl Harbor med bland annat Kate Beckinsale och Ben Affleck i huvudollerna. Filmen handlar om barndomsvännerna Danny och Rafe som tagit värvning i armén och är officerare i flygvapnet. Mitt under andra världskriget blir Rafe förälskad i den vackra sjuksköterskan Evelyn och när Rafe försvinner i en flygolycka tror alla att han är död, vilket leder till att Danny och Evelyn får känslor för varandra. I filmen får vi även vara med om många verklighetsbaserade händelser som bland annat attacken på Pearl Harbor den 7 december år 1941.

Pearl Harbor - 21:00 - TV 11


Breaking News - Slut mellan Eric och Molly


Vi på Carl-Alfred har precis fått uppgifter om att Eric Saade och Molly Sanden har gjort slut. Det var på sin blogg idag som Molly avslöjade att de har gått skilda vägar, men mer än så vill hon inte kommentera. Molly och Eric blev ett par när de sjöng en duett i idrefjäll år 2007 och skulle i år ha firat 5 år. Vi på Carl-Alfred tycker väldigt mycket om både Molly och Eric och är väldigt ledsna för detta, men önskar dem ändå all lycka.


Freshman Father


När high school paret John och Kathy får reda på att Kathy är gravid bestämmer de sig för att gifta sig och att flytta till Cambridge så att John kan gå på Harvard. När barnet föds upptäcker paret vilka svårigheter de har som unga föräldrar och när Kathy bestämmer sig för att lämna John tvingas han ensam ta hand om deras nyfödde son.

Detta är en väldigt bra och känslosam film som lämnar den som tittar otroligt berörd, inte minst för att den är baserad på en sann historia. Filmen innehåller bland annat kärlek och svek och vi får följa John när han försöker balansera faderskapet med studierna. Drew Seeley spelar huvudrollen som John och han övertygar verkligen i rollen som pappa och man, vilket får filmen att bli ännu mer trovärdig. Vi på Carl-Alfred tycker väldigt mycket om filmen och kan verkligen rekommendera er att se den.
När high school paret John och Kathy får reda på att Kathy är gravid bestämmer de sig för att gifta sig och att flytta till Cambridge så att John kan gå på Harvard. När barnet föds upptäcker paret vilka svårigheter de har som unga föräldrar och när Kathy bestämmer sig för att lämna John tvingas han ensam ta hand om deras nyfödde son.
Detta är en väldigt bra och känslosam film som lämnar den som tittar otroligt berörd, inte minst för att den är baserad på en sann historia. Filmen innehåller bland annat kärlek och svek och vi får följa John när han försöker balansera faderskapet med studierna. Drew Seeley spelar huvudrollen som John och han övertygar verkligen i rollen som pappa och man, vilket får filmen att bli ännu mer trovärdig. Vi på Carl-Alfred tycker väldigt mycket om filmen och kan verkligen rekommendera er att se den.När high school paret John och Kathy får reda på att Kathy är gravid bestämmer de sig för att gifta sig och att flytta till Cambridge så att John kan gå på Harvard. När barnet föds upptäcker paret vilka svårigheter de har som unga föräldrar och när Kathy bestämmer sig för att lämna John tvingas han ensam ta hand om deras nyfödde son.

Killers


Jen åker på en resa till Frankrike med sina föräldrar för att komma över sitt senaste misslyckande förhållande, då hon träffar sin drömman Spencer. De båda gifter sig och flyttar in i ett stort hus i ett lugnt villaområde i USA. Allt verkar lugnt tills Jen får reda på att Spencer är en före detta internationell spion med rätt att döda och plötsligt vänds hela deras liv upp och ner då Spencers förflutna kommer ikapp dem.

Detta är en otroligt bra och actionfylld film som får en att både skratta och bli skrämd. Filmen innehåller bland annat kärlek, spänning, humor och mycket action. Detta är en film som faller oss på Carl-Alfred väldigt bra i smaken då den innehåller precis allt som en riktigt bra film ska innehålla. I huvudrollerna ser vi Ashton Kutcher och Katherine Heigl och det är bland annat dem som gör att filmen blir så bra som den är. Vi kan verkligen rekommendera er att se filmen.
Jen åker på en resa till Frankrike med sina föräldrar för att komma över sitt senaste misslyckande förhållande, då hon träffar sin drömman Spencer. De båda gifter sig och flyttar in i ett stort hus i en lugn villaidyll i USA. Allt verkar lugnt tills Jen får reda på att Spencer är en före detta internationell spion med rätt att döda och plötsligt vänds hela deras liv upp och ner då Spencers förflutna kommer ikapp dem.

Prins Vincent & Prinsessan Josephine 1 år

I Danmark råder det idag kungligt födelsedagsfirande då tvillingarna Prins Vincent och Prinsessan Josephine fyller ett år. Vi på Carl-Alfred skickar en födelsedagshälsning och hoppas att tvillingarna får en bra dag.

Stjärnparet fick en dotter

Sent på lördagskvällen välkomnade Beyoncé och Jay-Z en liten dotter. Dottern som förlöstes med kejsarsnitt har enligt uppgifter fått namnet Blue Ivy Carter. Parets publicist har ännu inte bekräftat vare sig förlossningen eller namnet. Trots det önskar vi på Carl-Alfred Beyoncé och Jay-Z all lycka och är glada för deras skull.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120108


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Anastasios Soulis (fyller 25 år), Rachel Nichols (fyller 32 år), Sarah Polley (fyller 33 år) och Michelle Forbes (fyller 47 år) – Grattis!

Flightplan (2005)

Ikväll visar kanal 5 den otroligt spännande filmen "Flightplan" med bland annat Jodie Foster i huvudrollen. Filmen handlar om den nyblivna änkan Kyle Pratt som ska åka hem till USA med sin unga dotter. Då Kyle vaknar upp efter att hon vilat på planet, kan hon inte hitta sin dotter och när hon sätter igång att leta efter henne förnekar alla på planet att dottern finns.
Detta är en otroligt bra och spännande film som vi på Carl-Alfred verkligen kan rekommendera er att se.
Flightplan - 21:30 - Kanal 5
Ikväll visar Kanal 5 den otroligt spännande filmen "Flightplan" med bland annat Jodie Foster i huvudrollen. Filmen handlar om den nyblivna änkan Kyle Pratt som ska åka hem till USA med sin unga dotter. Då Kyle vaknar upp efter att hon vilat på planet, kan hon inte hitta sin dotter och när hon sätter igång att leta efter henne förnekar alla på planet att dottern finns.

Flightplan - 21:30 - Kanal 5

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120107


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Lyndsy Fonseca (fyller 25 år), Jacob Eriksson (fyller 45 år), Nicolas Cage (fyller 48 år) och David Caruso (fyller 56 år) – Grattis!

The Pregnancy Pact (2010)

Filmen är baserad på en sann historia och handlar om fyra 15 åriga tjejer som går i high school och de bildar en pakt om att alla fyra ska bli gravida och uppfostra sina barn tillsammans. I början anar ingen att de är en pakt som har bildats på skolan, men när fler och fler blir gravida blir det plötsligt en nationell nyhetsstorm och det blir inte riktigt som vännerna först hade trott.
Detta är en film som gjorde oss på Carl-Alfred en aning förvånade och även lite chockade då det är en sann historia om unga flickor som med vilje vill bli gravida. Det som gjorde oss mest förvånade var hur karaktärerna framställdes och att de på allvar trodde att det gav dem status att få barn vid 15 års ålder. Filmen innehåller även kärlek, lögner, sorg, bråk och hemligheter vilket gör den oerhört bra. Vi på Carl-Alfred gillar verkligen den här filmen och tror att den kan hjälpa många ungdomar i de val de gör och vi kan verkligen rekommendera er att se den.
Filmen är baserad på en sann historia och handlar om fyra 15-åriga tjejer som går i High School och de bildar en pakt om att alla fyrska ska bli gravida och uppfostra sina barn tillsammans. I början anar ingen att det är en pakt som har bildats på skolan, men när fler och fler blir gravida blir det plöstligt en nationell nyhetstorm och det blir inte riktigt som vännerna först hade trott.

Detta är en film som gjorde oss på Carl-Alfred en aning förvånade och även lite chockade då det är en sann historia om unga flickor som med vilje vill bli gravida. Det som gjorde oss mest förvånade var hur karaktärerna framställdes och att de på allvar trodde att det gav dem status att få barn vid 15 års ålder. Filmen innehåller även kärlek, lögner, sorg, bråk och hemligheter vilket gör den oerhört bra. Vi på Carl-Alfred gillar verkligen den här filmen och tror att den kan hjälpa många ungdomar i de val de gör och vi kan verkligen rekommendera er att se den.

Morden i Midsomer - A Sacred Trust

Här kommer en liten påminnelse om att det tredje avsnittet av ”Morden i Midsomer” visas på SVT1 ikväll. I kvällens avsnitt ”A Sacred Trust” tvingas ett priorskloster öppna dörrarna mot 2000-talet när en av systrarna hittas strypt. Försvunna silverföremål, heliga ordnar och tonårsromanser är alla ingredienser i en komplicerad utredning för Barnaby och Jones.

Morden i Midsomer - 21:00 - SVT1

Gladiatorerna 2012

Succéprogrammet ”Gladiatorerna” är tillbaka i TV4 efter några års uppehåll. Den nya säsongen är större, starkare och mäktigare än någonsin. Sexton gladiatorer gör allt för att hindra trettiotvå utmanare att plocka värdefulla poäng till slutstriden i den klassiska hinderbanan. I hinderbanan står man mot man och kvinna mot kvinna och priset är den åtråvärda äran och en kvarts miljon kronor. Programledare är Gry Forssell och expertkommentatorer är Niklas Wikegård och Jesper Hussfeldt.

Gladiatorerna - 20:00 - TV4

New Moon (2009)

New Moon - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120106


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Petter Northug (fyller 26 år), Alex Turner (fyller 26 år), Nigella Lawson (fyller 52 år) och Rowan Atkinson (fyller 57 år) – Grattis!

Justin + Jessica = förlovade

Justin Timberlake och Jessica Biel har förlovat sig under en semester uppe i bergen i Wyoming. Paret har varit tillsammans under en längre tid och är nu äntligen redo att ta nästa steg i sitt förhållande. Vi på Carl-Alfred gratulerar det lyckliga paret.

Peaches Geldof gravid

Brittiska ”The Sun” uppger att Peaches Geldof och fästmannen Thomas Cohen ska bli föräldrar. Paret har bekräftat graviditeten via sin talesman och hälsar bland annat att de är förväntansfulla inför uppgiften. Vi på Carl-Alfred önskar Peaches och Thomas all lycka och är glada för deras skull.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120105


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna America Olivo (fyller 34 år), Bradley Cooper (fyller 37 år), Sakis Rouvas (fyller 40 år) och Diane Keaton (fyller 66 år) – Grattis!


En kvinnas hämnd (2002)

Ikväll visar TV4 den spännande filmen "Enough" med bland annat Jennifer Lopez i huvudrollen. Filmen handlar om Slim som är servitris och en dag kommer Mitch in på restaurangen och det verkar som om hon har mött den perfekta mannen och de gifter sig och får barn. Då dottern Gracie föds upptäcker Slim obehagliga sidor av sin man och han är ständigt otrogen mot henne och misshandlar henne. En dag får hon nog och hon och dottern flyr från sitt hem, men Mitch är ständigt steget efter dem.

Enough - 23:50 - TV4


The Voice Sverige

”The Voice Sverige” har premiär på TV4 ikväll och kommer att visas under hela våren. I programmets blinda audition tävlar förväntansfulla sångare i hopp om att deras röst når fram och berör coacherna så att de blir utvalda till ”The Voice Sverige”. Coacherna i programmet tillhör Sveriges artistelit och är Magnus Uggla, Carola, Ola Salo och Petter. Programledare är Carina Berg.


The Voice Sverige - 20:00 - TV4

TV-serie tips - Prison Break

Prison Break är en amerikansk TV-serie som gick på TV mellan 2006 och 2008 och innehåller totalt 4 säsonger. Serien handlar om Lincoln Burrows som ska avrättas för ett mord han inte begått och hans bror Michael Scofield planerar in i minsta detalj hur han ska få ut sin bror ur fängelset. Michael begår själv ett brott för att kunna hamna i samma fängelse och tillsammans med några andra brottslingar gör de allt för att ta sig ut, men det visar sig dock bli svårare än de trott.
Prison Break är en serie för alla som tycker om spänning och den innehåller precis allt som en TV-serie ska innehålla. Vi på Carl-Alfred rekommenderar verkligen den här serien.
Prison Break är en amerikansk TV-serie som visades på TV mellan 2006 och 2008 och innehåller totalt 4 säsonger. Serien handlar om Lincoln Burrows som ska avrättas för ett mord han inte begått och hans bror Michael Scofield planerar in i minsta detalj hur han ska få ut sin bror ur fängelset. Michael begår själv ett brott för att kunna hamna i samma fängelse och tillsammans med några andra brottslingar gör de allt för att ta sig ut, men det visar sig dock bli svårare än de trott.
Prison Break är en serie för alla som tycker om spänning och den innehåller precis allt som en TV-serie ska innehålla. Vi på Carl-Alfred rekommenderar verkligen den här serien.

Kronjuvelerna - Del 3

Ikväll visas det tredje och sista avsnittet av ”Kronjuvelerna” på SVT1. Fernandez har slutat prata och vägrar dessutom att släppa taget om sin fru Mariannes urna. Arbetande demonstranter tågar demonstrerande utanför direktör Perssons fabrik och Fragancia blir oväntat fästmö till den orkesterspelande Carsten. Pettersson-Jonsson återvänder och det rosa palatset byggs på den vackra ängen vid vattnet.

Kronjuvelerna - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120104


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Rennie Mirro (fyller 40 år), Julia Ormond (fyller 47 år), Michael Stipe (fyller 52 år) och Julian Sands (fyller 54 år) – Grattis!


Hannah Graaf blir mamma för fjärde gången


För någon dag sedan avslöjade Hannah Graaf på sin blogg att hon och maken Peter Karyd väntar barn. Barnet är beräknat till sommaren och blir makarnas andra gemensamma barn, sedan tidigare har de dottern Liv. Hannah har även de två sönerna William och Mio från tidigare förhållanden. Vi på Carl-Alfred önskar Hannah och Peter all lycka och är glada för deras skull.

Kronjuvelerna - Del 2

Ikväll visas den andra delen av ”Kronjuvelerna” på SVT1. Fragancias mamma Marianne åker in och ut på sjukhuset, familjens kanin Alice försvinner och direktör Persson misshandlar sin fru. Fragancias lillebror Jésus ser en bit av himlen och deras pappa Fernandez återfår jobbet på skofabriken.

Kronjuvelerna - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120103


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Liya Kebede (fyller 34 år), Danica McKellar (fyller 37 år), Kerry Armstrong (fyller 54 år) och Mel Gibson (fyller 56 år) – Grattis!


Kronjuvelerna - Del 1

Ikväll visar SVT1 den första delen av ”Kronjuvelerna” med bland annat Alicia Vikander, Björn Gustafsson, Bill Skarsgård och Alexandra Rapaport i rollerna.

Kronjuvelerna är berättelsen om Fragancia som anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson. Fragancias märkliga och fantastiska livshistoria rullas upp under polisförhöret och vi följer henne bland annat igenom den fattiga uppväxten, mötet med den stora kärleken ishockeystjärnan Pettersson-Jonsson och ända fram till den ödesdigra natten där historien tar sin början.


Kronjuvelerna - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120102


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kate Bosworth (fyller 29 år), Dax Shepard (fyller 37 år), Christy Turlington (fyller 43 år) och Cuba Gooding Jr. (fyller 44 år) – Grattis!


Morden i Midsomer - The Night of the Stag

Här kommer en liten påminnelse om att det andra avsnittet av ”Morden i Midsomer” visas på SVT1 ikväll. I kvällens avsnitt ”The Night of the Stag” påträffas en skatteindrivare mördad i ett ciderfat. Allteftersom utredningen djupdyker i märkliga lokala traditioner och olaglig hembränning tätnar mystiken kring mordet.

Morden i Midsomer - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120101


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jonas Armstrong (fyller 31 år), Elin Nordegren Woods (fyller 32 år), Markoolio (fyller 37 år) och Embeth Davidtz (fyller 46 år) – Grattis!


RSS 2.0