KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120731

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Eric Lively (fyller 31 år), Benjamin Joseph Novak (fyller 33 år), Emilia Fox (fyller 38 år) och Dean Cain (fyller 46 år) - Grattis!

Wallander: Blodsband (2006)

Polisen i Ystad upptäcker en båt i hamnen som ser ut som ett slakthus, det är blod över allt men det finns inga spår på båten var blodet kommer ifrån. Strax därefter flyter en död kvinnas kropp i land och polisen söker efter svar. Ett av spåren leder dem till Oskar Ung som visar sig vara en gammal kärlek till Linda Wallander. Deras tidigare kärleksaffär påverkar utredningen och Kurt kräver att Linda ska tas bort från fallet. Men det visar sig vara svårare än de trott och allt kompliceras när gamla känslor blossar upp igen.
 
Wallander: Blodsband - 21:30 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120730

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Yvonne Strahovski (fyller 30 år), Hilary Swank (fyller 38 år), Christine Taylor (fyller 41 år) och Simon Baker (fyller 43 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120729

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Munro Chambers (fyller 22 år), Josh Radnor (fyller 38 år), Stephen Dorff (fyller 39 år) och Alexandra Paul (fyller 49 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120728

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Cher Lloyd (fyller 19 år), Dustin Milligan (fyller 27 år), Elizabeth Berkey (fyller 40 år) och Lori Loughlin (fyller 48 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120727

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Indiana Evans (fyller 22 år), Jonathan Rhys Meyers (fyller 35 år), Maya Rudolph (fyller 40 år) och Julian McMahon (fyller 44 år) - Grattis!

Underbara torsdag!

Smarrig fika på Lizzies Café!
 
Det blev vinst, wohoo!

Mohombi - Bumpy ride

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Bumpy ride" med Mohombi till dagens låt eftersom vi tycker den är otroligt skön och vi förundras fortfarande över att killen är svensk.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120726

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Taylor Momsen (fyller 19 år), Francia Raisa (fyller 24 år), Mageina Tovah (fyller 33 år) och Olivia Williams (fyller 44 år) - Grattis!

Newkid - Jag gråter bara i regnet

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Jag gråter bara i regnet" med Newkid till dagens låt då vi tycker att han har en helt underbar röst och vi gillar låtens sound.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120725

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Michael Welch (fyller 25 år), James Lafferty (fyller 27 år), Matt LeBlanc (fyller 45 år) och Illeana Douglas (fyller 47 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120724

    
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Daveigh Chase (fyller 22 år), Summer Glau (fyller 31 år), Rose Byrne (fyller 33 år) och Jennifer Lopez (fyller 43 år) - Grattis!

Gyllene Tider - Sommartider

Idag vaknade vi på Carl-Alfred upp till ett somrigt Halmstad och vad passar då bättre än att välja det lokala bandet Gyllene Tiders låt "Sommartider" till dagens låt. 

Wallander: Luftslottet (2006)

En äldre man kommer in på ett bankkontor i sällskap med sina tre morrande hundar. Mannen begär att få tömma sitt bankkonto på tjugo miljoner kronor. Kontant. Strax därefter hittas mannen och hans hundar döda och av de tjugo miljonerna finns inte ett spår. Misstankarna riktas snabbt mot mannens granne, men när även grannen och hans familj hittas döda leder spåren åt skilda håll. Kurt Wallander och hans handfallna kollegor inser snart att i stort sett vem som helst i det idylliska villasamhället Soldala kan vara mördaren de söker.


Wallander: Luftslottet - 21:30 - TV4


Patrick Swayze - She's like the wind

Idag har vi på Carl-Alfred valt Patrick Swayzes låt "She's like the wind" till dagens låt då vi tycker att det är en väldigt fin låt med en vacker text. Lite kuriosa om låten är att den är med i Patricks film Dirty Dancing.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120723

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Blake Harrison (fyller 27 år), Bec Hewitt (fyller 29 år), Paul Wesley (fyller 30 år) och Charisma Carpenter (fyller 42 år) - Grattis!

Chris Brown - Turn up the music

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Turn up the music" med Chris Brown till dagens låt, då det är en riktigt skön låt. Lyssna gärna på låten här ovanför.

Varg Veum: Begravda hundar (2008)

Politikern Marit Haug uppsöker Varg Veum för att få hjälp med ett fall. Veum vill inte ta sig an fallet på grund av att Marit tagit emot mutor och står för allt som Veum är emot. När Marits partikollega Einar Bergenes fru utsätts för ett mordförsök får Veum andra tankar och bestämmer sig trots allt för att hjälpa Marit. Varg hamnar mitt i det politiska spelet i ett nät av skuld, konspiration och korruption. 
 
Varg Veum: Begravda hundar - 21:00 - TV4

Ett år sedan terrordåden i Norge

Ett år har gått sedan terrordåden på Utöya och i Oslo, då Anders Behring-Breivik utklädd till polis gick i land på norska ön Utöya, där socialdemokratiska ungdomar höll sommarläger, och började skjuta ihjäl dem en efter en. Strax innan skjutningarna på Utöya hade Behring-Breivik sprängt delar av Oslos regeringskvarter, vilket resulterade i åtta döda och flera skadade. 
 
Precis som stora delar av världen minns vi på Carl-Alfred denna fasansfulla dag och att det redan har gått ett år är ofattbart. En dag som denna skänker vi en extra tanke till Norge och alla som blivit drabbade på ett eller annat sätt.  I Norge håller man idag en minnesdag och minnesceremoni för att hedra alla människor som miste livet och för att visa att man som nation står enad.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120722

    
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Madison Pettis (fyller 14 år), Field Cate (fyller 15 år), Selena Gomez (fyller 20 år) och Kate Ryan (fyller 32 år) - Grattis!

One Direction - I want

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "I want" med One Direction till dagens låt då vi älskar låten och tycker att den har ett riktigt skönt sound. Lyssna och njut.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120721

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Juno Temple (fyller 23 år), Rory Culkin (fyller 23 år), Josh Hartnett (fyller 34 år) och Justin Bartha (fyller 34 år) - Grattis!

En härlig fredag!


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120720

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Julianne Hough (fyller 24 år), Sofi Fahrman (fyller 33 år), Simon Rex (fyller 38 år) och Sandra Oh (fyller 41 år) - Grattis!

Ed Sheeran - Give me love

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Give me love" med Ed Sheeran till dagens låt, då han är en riktigt duktig artist och låtskrivare som vi beundrar väldigt mycket.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120719

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Helen Skelton (fyller 29 år), Jared Padalecki (fyller 30 år), Michelle Heaton (fyller 32 år) och Vinessa Shaw (fyller 36 år) - Grattis!

The Wanted - Made

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Made" med pojkbandet "The Wanted" till dagens låt då vi tycker att det är en bra låt med ett skönt sound.

Filmtips - Pineapple express

Filmen handlar om den hashrökande dagdrivaren Dale som blir vittne till ett mord som begås av en knarkkung och en korrupt polis. Detta leder till att han och hans förvirrade langare får fly för att undvika en säker död.

Flo Rida - Whistle

Idag har vi valt låten "Whistle" med Flo Rida till dagens låt, då vi har hört den mycket på radion och tycker att det är en skön och bra låt. Lyssna gärna på låten här ovanför.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120718

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Chace Crawford (fyller 27 år), Kristen Bell (fyller 32 år), Kelly Reilly (fyller 35 år) och Vin Diesel (fyller 45 år) - Grattis!

Stiftelsen - Vart jag än går

Dagens låt har vi idag valt till "Vart jag än går" med Stiftelsen eftersom det är en riktigt skön och bra svensk låt. Lyssna gärna på låten här ovanför om ni inte har hört den, eller lyssna på den igen.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120717

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Summer Bishil (fyller 24 år), Brando Eaton (fyller 26 år), Sarah Jones (fyller 29 år) och Anders Svensson (fyller 36 år) - Grattis!

Maroon 5 - Payphone

Dagens låt har vi idag valt till Maroon 5 låt "Payphone" eftersom det är en riktigt skön låt som man kan lyssna på om och om igen.

Wallander: Täckmanteln (2006)

Polisen i Ystad får ett telefonsamtal om en containerlastbil som stått parkerad i skogen under flera dagar. Linda Wallander och Svartman åker till platsen och det visar sig att containern är full av döda människor. De har kvävts och de har legat där länge. Utredningen blir komplicerad, de döda människorna saknar alla identitetshandlingar och bilen är stulen...
 
Wallander: Täckmanteln - 21:30 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120716

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna AnnaLynne McCord (fyller 25 år), Jayma Mays (fyller 33 år), Will Ferrell (fyller 45 år) och Lars Lagerbäck (fyller 64 år) - Grattis!

Varg Veum: Kvinnan i kylskåpet (2008)

Privatdetektiven Varg Veum får i uppdrag att hitta den försvunna Arne, anställd på ett internationellt oljebolag. När Veum undersöker Arnes lägenhet upptäcker han en död kvinnas kropp i kylskåpet. I samma stund blir han slagen medvetslös och när han vaknar upp är han omringad av polisen men kvinnokroppen saknas. Polisen tror inte på Veums berättelse och han måste själv försöka få tag på information som kan leda honom till den försvunne Arne för att få reda på vem kvinnan i kylskåpet var.
 
Varg Veum: Kvinnan i kylskåpet - 21:00 - TV4

Arvingarna - Det svär jag på

Dagen till ära har vi valt smörlåten "det svär jag på" med Arvingarna till dagens låt och vi tycker att den är fin och mysig att lyssna på. Lyssna gärna på låten här ovanför.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120715

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Tristan Wilds (fyller 23 år), Diane Kruger (fyller 36 år), Brian Austin Green (fyller 39 år) och Scott Foley (fyller 40 år) - Grattis!

Grattis Victoria - 35 år

Sedan Kronprinsessan Victorias tvåårsdag har svenska folket och SVT hyllat det kungliga födelsedagsbarnet med en festföreställning på Borgholms idrottsplats på Öland. I år leder programledaren Mark Levengood firandet med artisterna Agnes, Danny, Ulrik Munther, After Shave med Anders Eriksson, Rigmor Gustavsson, Bengan Janson och ESC-vinnaren Loreen.

 

Det är inte enbart födelsedagsbarnet som firas denna kväll utan även årets Victoriastipendiat, den eller de idrottare som utfört en extra meriterande bedrift under året. 2012 års Victoriastipendiat är Anette Norberg, legendarisk lagledare och mästarinna i curling med bland annat två OS-guld, tre VM-Guld och sju EM-guld på meritlistan.

 
Grattis Kronprinsessan - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120714

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Scott Porter (fyller 33 år), Kronprinsessan Victoria (fyller 35 år), Matthew Fox (fyller 46 år) och Jane Lynch (fyller 52 år) - Grattis!

David Guetta ft. Sia - Titanium

Dagens låt har vi idag valt till "Titanium" med David Guetta och Sia, då vi tycker att den passar bra på en lördag och vi gillar låten.

Gavin Degraw - Overrated

Idag har vi på Carl-Alfred valt Gavin Degraws låt "Overrated" till dagens låt, då han är en stor favorit hos oss och vi tycker att låten är riktigt bra.

Fredagen den 13:e

Då var "Dagen D" här igen och för många är fredagen den 13:e en otursdag. Trots att vi på Carl-Alfred är en aning skrockfulla väljer vi varje gång att se dagen som en turdag.

 

Hur ser ni på fredagen den 13:e?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120713

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Leo Howard (fyller 15 år), Ridge Canipe (fyller 18 år), Colton Haynes (fyller 24 år) och Harrison Ford (fyller 70 år) - Grattis!

Justin Bieber - Love me

Idag har vi på Carl-Alfred valt Justin Biebers sköna låt "Love me" till dagens låt, då vi tycker att den är väldigt bra. Lite kuriosa är att låten delvis är en cover av svenska gruppen The Cardigans låt "Lovefool".

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120712

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Michelle Rodriguez (fyller 34 år), Topher Grace (fyller 34 år), Steve Howey (fyller 35 år) och Anna Friel (fyller 36 år) - Grattis!

Grönwalls - Älskat dig i smyg

 Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Älskat dig i smyg" med Grönwalls till dagens låt, då vi tycker att den är bra och vi älskar frasen "Jag har älskat dig i smyg, det är svårt när man är blyg" i refrängen.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120711

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Rachael Taylor (fyller 28 år), Marie Serneholt (fyller 29 år), Justin Chambers (fyller 42 år) och Lisa Rinna (fyller 49 år) - Grattis!

Robbie Williams & Gary Barlow - Shame

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Shame" med Gary Barlow och Robbie Williams till dagens låt då vi tycker att de båda är väldigt bra sångare och att låten är riktigt bra.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120710

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jessica Simpson (fyller 32 år), Adrian Grenier (fyller 36 år), Sofia Vergara (fyller 40 år) och Helen Sjöholm (fyller 42 år) - Grattis!

Miley Cyrus - The climb

Idag har vi på Carl-Alfred valt Miley Cyrus låt "the Climb" till dagens låt, då vi tycker att den är väldigt fin. Lyssna gärna på låten och hoppas att ni tycker om den.

Wallander: Fotografen (2006)

En kvinna som varit på besök hos en känd fotograf bosatt i Ystad hittas mördad. Kvinnan kommer från USA och hennes make misstänker att hon varit otrogen. Fallet med den bedragne mannen och den döda kvinnan intresserar Wallander som misstänker att hela sanningen om fotografen inte kommit fram, vilket visar sig vara rätt. Sanningen finns långt från Sveriges gränser.
 
Wallander: Fotografen - 21:30 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120709

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Mitchel Musso (fyller 21 år), Toby Kebbell (fyller 30 år), Enrique Murciano (fyller 39 år) och Tom Hanks (fyller 56 år) - Grattis!

Roger Federer segrare i Wimbledon 2012

För en stund sedan avgjordes finalen i Wimbledon 2012 och slutsegrare blev Roger Federer. Vinsten var Federers sjunde Wimbledon-titel och han blev därmed historisk på herrsidan. Federer blev i och med segern på nytt världsetta och chansen till att bli historisk finns även där. Federers motståndare i finalen var hemmahoppet Andy Murray som kämpade tappert, men förgäves. Vi på Carl-Alfred säger stort grattis till Federer.

Varg Veum: Fallna Änglar (2007)

Privatdetektiven Varg Veum träffar på sin före detta flickvän Rebecca som nu är gift med Jacob, Vargs barndomsvän. Eftersom Jacob misstänker att Rebecca är otrogen får Varg i uppdrag att skugga henne. Varg tar motvilligt sig an uppdraget och det hela slutar med att han och Rebecca hamnar i säng. När Varg återvänder hittar han Rebecca mördad och hans teori om mordet raseras när en åttaårig flicka hittas avrättad på samma sätt.
 
Varg Veum - 21:00 - TV4

Jason Donovan - Sealed with a kiss

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Sealed with a kiss" med Jason Donovan till dagens låt, då vi tycker att han är en bra sångare och att låten är väldigt skön. Lyssna gärna på låten här ovanför.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120708

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jaden Smith (fyller 14 år), Joshua Alba (fyller 30 år), Kathleen Robertson (fyller 39 år) och Lena Endre (fyller 57 år) - Grattis!

REO Speedwagon - I can't fight this feeling anymore

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "I can't fight this feeling anymore" med REO Speedwagon till dagens låt eftersom vi tycker att den är sjukt bra och den är lätt att sjunga med till. Lyssna gärna och sjung med till låten här ovanför.

Loreen - Euphoria (Official Music Video)

I torsdags var det världspremiär för Loreens nya musikvideo till Euphoria och videon var precis som vi hade förväntat oss, djup och underlig på ett positivt sätt. Videon kändes verkligen som Lorpan och har ni inte sett videon innan eller vill se den igen, kolla in klippet ovan.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120707

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Julianna Guill (fyller 25 år), Troy Garity (fyller 39 år), Kirsten Vangsness (fyller 40 år) och Christian Camargo (fyller 41 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120706

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Camilla och Rebecca Rosso (fyller 18 år), Gregory Smith (fyller 29 år), Tia Mowry (fyller 34 år) och Brian Van Holt (fyller 43 år) - Grattis!

Sean Banan - Sommar i Sverige

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Sommar i Sverige" med Sean Banan till dagens låt eftersom vi gillar Sean och låten är riktigt skön och lätt att sjunga med till.

Säsongsstart - Sommar med Ernst 2012

Ernst Kirchsteiger är tillbaka i sitt sommarprogram “Sommar med Ernst” sju torsdag framöver. Tillsammans med snickarna Pirre Starrin och Mackan Nylén börjar Ernst med att fixa i ordning golven i huset de har tagit sig ann och grabbarna bygger även en vägg av betongglas. Utanför huset skapar de en trädgårdshörna med ett växthus av lärkträ och ett par trädgårdskrukor tillverkade av avloppsrör. 
 
Sommar med Ernst - 20:00 - TV4

Victoria Justice & Hunter Hayes - Almost Paradise

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Almost paradise" från soundtracket till den nya versionen av filmen Footloose. Vi tycker att Victoria och Hunter gör låten otroligt bra och vi tycker att det är en vacker låt med fin text.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120705

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jason Dolley (fyller 21 år), Ryan Hansen (fyller 31 år), Eva Green (fyller 32 år) och Kathryn Erbe (fyller 47 år) - Grattis!

Smile.dk - Boys

Idag har vi på Carl-Alfred valt Smile.dk:s låt "Boys" för att den ger oss nostalgikänslor tillbaka till 90-talet då den här typen av musik var väldigt populär. För övrigt är det en väldigt skön låt som gör att man vill dansa.

Säsongsstart - Tinas sommarkök 2012

Tina Nordström är tillbaka i “Tinas sommarkök” fyra onsdagar framöver. I första programmet beger sig Tina till Järvsö för att hälsa på Barbro “Lill-Babs” Svensson. I Barbrors trädgård lagar de klassisk ängamat och hemgjord glass. Förutom matlagning blir det samtal om mat och ett besök på Lill-Babs Caffär, ett kombinerat café och affär. Dessutom provar Tina på flugfiske i Ljusnans älv.
 
Tinas sommarkök - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120704

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna David Kross (fyller 22 år), Alyssa Miller (fyller 23 år), Isabeli Fontana (fyller 29 år) och Becki Newton (fyller 34 år) - Grattis!

Lionel Richie - Stuck on you

 Idag har vi på Carl-Alfred valt Lionel Richies vackra låt "Stuck on you" till dagens låt då vi tycker att han sjunger bra och vi gillar låten. Lyssna och njut!

Morden i Midsomer - Murder of Innocence

I kvällens avsnitt ”Murder of Innocence” mördas en advokat i Midsomer och misstankarna faller på den dömde mördaren Grady Felton som precis återvänt till byn där han för flera år sedan begick sitt brott. Felton har ett grundmurat alibi för mordet på advokaten, men Barnaby misstänker att han har en medhjälpare, tills dess att Grady själv faller offer för en mordbrand.

 
Morden i Midsomer - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120703

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Corey Sevier (fyller 28 år), Patrick Wilson (fyller 39 år), Shawnee Smith (fyller 42 år) och Tom Cruise (fyller 50 år) - Grattis!

The Fray - Look after you

Idag har vi på Carl-Alfred valt The Frays låt "Look after you"till dagens låt eftersom den är väldigt fin och har en vacker text. Lyssna gärna på låten här ovanför.

Wallander: Den svaga punkten (2005)

När en hästuppfödare hittas död pekar det mesta på att han har sparkats till döds av en av sina hästar. Obduktionen visar dock något helt annat, nämligen att mannen har blivit ihjälslagen. Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad får fallet på sitt bord och sökandet efter den skyldige börjar. Den mördade mannen levde ensam, men under senare tid hade han fått besök av en mystisk kvinna vid flera tillfällen. Några häpnadsväckande fynd på gården ger polisen en helt ny bild av hästuppfödaren och någonstans i det skånska landskapet finns en mörk värld som inte vill synas i dagsljus.

 
Wallander: Den svaga punkten - 21:30 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120702

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Lindsay Lohan (fyller 26 år), Ashley Tisdale (fyller 27 år), Owain Yeoman (fyller 34 år) och Jerry Hall (fyller 56 år) - Grattis!

Filmtips - Your highness

Filmen handlar om de två prinsarna Thadeous och Fabious som ger sig iväg på en resa för att rädda Fabious fästmö från den onda trollkarlen Lezaar. Under resans gång slår de sig samman med en svårfångad krigare och de ger sig ut på ett äventyr som de sent skall glömma.

Spanien - Europamästare 2012!

Wohoo!!!

Final - fotbolls-EM 2012

Ikväll avgörs slaget om Europa då finalen av fotbolls-EM 2012 spelas. I finalen ställs de regerande Europamästarna Spanien mot Italien. Vi på Carl-Alfred ser med stor spänning fram emot finalen och givetvis hoppas vi på spansk seger ikväll. Vem vinner fotbolls-EM 2012?

 

Spanien - Italien - 20:45 - TV4


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120701

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Hannah Murray (fyller 23 år), Lynsey Bartilson (fyller 29 år), Liv Tyler (fyller 35 år) och Melissa Peterman (fyller 41 år) - Grattis!

Haddaway - What is love

Idag har vi på Carl-Alfred valt en klassiker som vi tyckte om när vi var yngre nämligen Haddaways låt "What is love". Han uppträdde igår på Sommarkrysset och vi fick lite nostalikänslor när vi såg han uppträda med den.

RSS 2.0