Aqua - How R U Doin?

Idag har vi på Carl-Alfred valt Aquas låt "How R U Doin?" till dagens låt och vi tycker att den är riktigt bra och vi är glada för att de har kvar sitt gamla sound, då vi älskade Aqua när vi var yngre. 

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120630

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Michael Phelps (fyller 27 år), Cheryl Cole (fyller 29 år), Lizzy Caplan (fyller 30 år) och Monica Potter (fyller 41 år) - Grattis!

Van Eijk - Living my life without you

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Living my life without you" till dagens låt då Van Eijk tävlade för Norge med den i ESC 1999 och vi tycker att den är grym och vi får lite nostalgikänslor av den.

Italien klara för final

Italien blev igår klara för final efter gårdagens vinst mot Tyskland med 2-1. Semifinalen var aldrig jämn utan Italien dominerade från första stund medan tyskarna inte gick att känna igen och underpresterade. Italien var värda att gå till final och match för match har de bara blivit bättre och bättre under mästerskapets gång. I finalen väntar nu Spanien och med tanke på hur Italien har levererat i match efter match får nog spanjorerna se upp.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120629

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Chris Egan (fyller 28 år), Nicole Scherzinger (fyller 34 år), Zuleikha Robinson (fyller 35 år) och Melora Hardin (fyller 45 år) - Grattis!

Dino Jelusić - Ti Si Moja Prva Ljubav

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Ti si moja prva ljubav" med Dino till dagens låt då den vann Junior Eurovision song contest 2003 och vi älskade den direkt. Känner ni igen den?

Tyskland - Italien

Ikväll spelas den andra semifinalen i fotbolls-EM mellan två stora fotbollsnationer, nämligen Tyskland och Italien. Vi på Carl-Alfred förväntar oss en riktigt bra och spännande match och både tror och hoppas att Tyskland tar sig vidare till final.
 
Tyskland - Italien - 20:45 - TV4

Spanien klara för final

Efter en mycket jämn och långdragen match slutade det med straffar för Portugal och Spanien, där Spanien tillslut vann med 4-2 i straffmål. Straffarna var en riktig nagelbitare och vi på Carl-Alfred tycker att alla spelare som gick fram till straffpunkten borde få en stor eloge. Portugal öppnade starkt och vid ett flertal tillfällen trodde vi att det skulle bli portugiserna som skulle ta sig vidare till final. Portugiserna plockade bort spanjorernas spel, men i slutet blev Ronaldo och company trötta och spanjorerna tog över. Första semifinalen var underhållande och nu ser vi fram mot den andra mellan Italien och Tyskland!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120628

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Nick Purcell (fyller 22 år), Alessandro Nivola (fyller 40 år), Danielle Brisebois (fyller 43 år) och John Cusack (fyller 46 år) - Grattis!

Portugal - Spanien

Efter några dagars uppehåll i fotbolls-EM har det nu äntligen blivit dags för den första semifinalen och ikväll ställs två stora giganter emot varandra, nämligen Portugal och Spanien. Vi på Carl-Alfred har genom mästerskapet bland annat haft både Portugal och Spanien som favoriter, men ikväll håller vi tummar och tår extra mycket för att det blir Spanien som tar sig vidare till final. Ikväll hoppas vi på en riktigt bra och spännande semifinal och att spanskt jubel utbryter när domaren blåser av matchen.
 
Portugal - Spanien - 20:45 - SVT

Tone Damli feat. Eric Saade - Imagine

Norska sångerskan Tone Damli har efter ett samarbete med Eric Saade släppt låten ”Imagine” och för någon dag sedan släpptes videon. Vi på Carl-Alfred är inga större fan av ”Imagine”, men vi gör tummen upp för Erics insats i både låten och videon. Utan Eric hade det rätt och slätt blivit platt fall! Har ni inte sett videon innan eller vill se den igen, kolla in klippet ovan.

 

Vad tycker ni om ”Imagine”?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120627

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Matthew Lewis (fyller 23 år), Ed Westwick (fyller 25 år), Khloe Kardashian Odom (fyller 28 år) och Vera Wang (fyller 63 år) - Grattis!

Chris Brown ft. Pitbull - International love

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "International love" med Chris Brown och Pitbull till dagens låt eftersom det är en riktigt grym och bra låt. Dansa och sjung med i denna sköna låt!

Christina Perri - A Thousand years

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "A Thousand years" med Christina Perri till dagens låt, eftersom den är soundtrack till Twilight: Breaking Dawn part 1 och vi tycker att den är väldigt vacker. Lyssna och njut!

Morden i Midsomer - The Dark Rider

Morden i Midsomer är tillbaka i SVT och under två söndagar kommer vi få följa med John Barnaby (Neil Dudgeon) och kriminalinspektör Ben Jones (Jason Hughes) i arbetet med att lösa mordfall.

 

I kvällens avsnitt ”The Dark Rider” siktas en ryttare utan huvud vid Quitewell Hall och förebådar en rad dödsfall i en aristokratisk familj. Familjen DeQuetteville får i dramatiseringen av ett slag från inbördeskriget återuppleva historiska strider med fientligt inställda grannar. Barnaby och Jones får gräva djupt i DeQuettevilles historia för att få reda på sanningen om familjen och den mystiska huvudlöse ryttaren.

 
Morden i Midsomer - 21:00 - SVT1

Säsongspremiär - Allsång på Skansen 2012

Här kommer en liten påminnelse om att ”Allsång på Skansen” har säsongspremiär ikväll. Måns Zelmerlöw är kvar vid rodret som programledare efter fjolårets stora succé och som vanligt direktsänds programmet från Sollidenscenen, Skansen i Stockholm. Skansen gästas ikväll av Laleh, Agnes, Magnus Uggla, Edith Backlund, Sean Banan och Adolf Fredriks flickkör. 

 
Allsång på Skansen - 20:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120626

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Chris O'Donnell (fyller 42 år), Matt Letscher (fyller 42 år), Sean Hayes (fyller 42 år) och Hans Wahlgren (fyller 75 år) - Grattis!

Rasmus Seebach - Sirenerne

Idag har vi på Carl-Alfred valt Rasmus Seebachs låt "Sirenerne" till dagens låt då vi hörde den på Lotta på Liseberg och tyckte det var en sjukt bra danslåt. Lyssna gärna och dansa till denna underbara låt.

Biosommar - The Expendables 2

Detta är uppföljaren till Expendables och den startar med att gängets själ och hjärta, Tool, mördas och gänget svär att hämnas på den som utförde dådet. De är dock inte ensamma om detta då Tools dotter Fiona beger sig ut för att göra samma sak, men när hon kidnappas av en ond diktator måste gänget riskera allt för att rädda henne.
 
Biopremiär 22 augusti 2012

Wallander: Mastermind (2005)

Vi på Carl-Alfred är stora Wallanderfantaster och trots att vi har alla Wallander-filmer hemma och har sett dem ett flertal gånger, blev vi överlyckliga när vi upptäckte att TV4 kommer sända filmerna under sommaren. Ikväll visas ”Mastermind” som vi personligen tycker är en av de bättre filmerna ur den första omgången med Krister Henriksson i rollen som Kurt Wallander.

En kvinna hittas död, hängandes upp och ner från taket i sin lägenhet, tappad på allt sitt blod. Mysteriet är dock att det inte finns något spår av blodet. Fallet som Kurt Wallander och hans kollegor tar sig an leder till en katt- och råttalek, där någon ständigt ligger steget före dem. Polisen inser snart att leken i själva verket är en attack mot dem själva och i synnerhet mot deras döttrar. Wallander och Martinsson som är kända för att vara rationella, blir som förbytta när de inser att deras familjemedlemmar är i fara.

Wallander: Mastermind - 21:30 - TV4

Säsongspremiär - Lotta på Liseberg 2012

Ikväll är det säsongspremiär för ”Lotta på Liseberg” med start klockan 20.00 på TV4. Som vanligt är det Lotta Engberg som är programledare och vid pianot sitter kapellmästare Curt-Erik Holmquist. Lisebergsscenen gästas ikväll av Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Rasmus Seebach, Lisa Miskovsky och Thomas Di Leva.

Lotta på Liseberg - 20:00 - TV4

Italien vidare till semifinal

Gårdagens match mellan Italien och England var den klart bästa kvartsfinalen i mästerskapet och innehöll i princip allt en fotbollsmatch ska göra. Både Italien och England hade många målchanser, men efter 90 spelade minuter stod det fortfarande 0-0. Efter fortsatt måltorka i förlängningen blåste domaren för straffar. Straffläggningen blev en riktig nagelbitare och trots Joe Harts (Englands målvakt) försök till psykning vann Italien straffläggningen rättvist. I matchen var Italien genomgående det bättre och mer drivande laget och var värdiga sin vinst.

Var det rätt att Italien gick vidare till semifinal?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120625

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna LaLa Vazquez (fyller 33 år), Busy Philipps (fyller 33 år), Jason Lewis (fyller 41 år) och Ricky Gervais (fyller 51 år) - Grattis!

England - Italien

I den fjärde och sista kvartsfinalen i fotbolls-EM ställs England mot Italien, två lag som hittills är obesegrade i turneringen. Ikväll bryts sviten för ett av lagen och vi på Carl-Alfred hoppas att det blir för Italien. Vad tror ni, blir det England eller Italien som får möta den tyska ångvälten i semifinal?
 
 England - Italien - 20:45 - TV4

Spanien vidare till semifinal

Spanien visade stor självsäkerhet och vann välförtjänt över Frankrike i gårdagens kvartsfinal med 2-0, båda målen gjordes av Xabi Alonso. Spanjorerna öppnade starkt och "förde" matchen under 90 minuter och var egentligen aldrig hotade av Frankrike. I semifinal väntar nu Portugal för Spanien, en match som vi på Carl-Alfred ser fram emot väldigt mycket. Spanien fortsätter att vinna, med eller utan tråkigt spel...

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120624

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Coy Stewart (fyller 14 år), Solange Knowles (fyller 26 år), Minka Kelly (fyller 32 år) och Liane Balaban (fyller 32 år) - Grattis!

Katy Perry - Wide Awake

Katy Perry har släppt en ny musikvideo, "Wide Awake". Låten är skriven till Perrys kommande 3D-film "Katy Perry: Part of Me" som börjar visas runt om på biograferna i USA den 5:e juli. Har ni inte sett videon innan eller vill se den igen, kolla in klippet ovan.

Spanien - Frankrike

I den tredje kvartsfinalen ställs de regerande Europamästarna Spanien mot de före detta Europamästarna Frankrike. Vi på Carl-Alfred håller tummar och tår för Spanien och hoppas att de lyckas ta sig vidare till semifinal. 

Spanien - Frankrike - 20:45 - SVT

Tyskland vidare till semifinal

Tyskland blev igår klart för semifinal efter att ha besegrat Grekland med 4-2. Vinsten var väntad, men det dröjde innan målen kom. Den första halvleken var händelselös och allmänt tråkig, men i den andra halvleken vände det. Tyskland ”spottade” in mål och Grekland var egentligen aldrig nära att vinna. En sak är i alla fall säker, tyskarna har siktet inställt på final!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120623

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Matias Padin Varela (fyller 32 år), Bingo Rimér (fyller 37 år), Selma Blair (fyller 40 år) och Per Morberg (fyller 52 år) - Grattis!

Tyskland - Grekland

I den andra kvartsfinalen ställs Tyskland mot Grekland och i matchen är Tyskland stora favoriter. Vi på Carl-Alfred är övertygade om att tyskarna håller för trycket och att det blir en lätt match mot grekerna ikväll. Vad tror ni?

Tyskland - Grekland - 20:45 - TV4

Glad midsommar

Vi på Carl-Alfred önskar alla våra läsare en glad midsommar ♥

Portugal vidare till semifinal

Portugal tog sig vidare till semifinal efter att ha besegrat Tjeckien med 1-0, målet gjordes av lagkapten Cristiano Ronaldo. I kvartsfinalen var Portugal det klart bättre laget och hade i princip matchens alla målchanser. I övrigt var matchen ganska tråkig och händelselös och vi hoppas att de andra kvartsfinalerna blir bättre.

Var det rätt att Portugal gick till semifinal?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120622

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Lara Bingle (fyller 25 år), Amanda Brooks (fyller 31 år), Amy Brenneman (fyller 48 år) och Meryl Streep (fyller 63 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120621

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Rebecca Black (fyller 15 år), Chris Pratt (fyller 33 år), Carrie Preston (fyller 45 år) och Douglas Savant (fyller 48 år) - Grattis!

Tjeckien - Portugal

Ikväll går den första kvartsfinalen i fotbolls-EM av stapeln mellan Tjeckien och Portugal. Vi på Carl-Alfred tror och hoppas att Portugal är det starkare laget och att de lyckas ta sig vidare till semifinal.
 
Tjeckien - Portugal - 20:45 - SVT1

Herbs - What's the time Mr Wolf

 Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "What's the time Mr Wolf" från filmen Once Were Worriers och vi på Carl-Alfred tänker tillbaka på när vi gick i skolan då vi fick se den filmen. Detta är en nostalgitripp för oss.

Sverige avslutade på ett bra sätt

Igår spelade Sverige sin sista match i fotbolls-EM 2012 och Frankrike stod för motståndet. Svenskarna bjöd på fint spel och lyckades vinna matchen med två härliga mål. Hade Sverige spelat på samma vis mot Ukraina hade det blivit en seger och Sverige hade tagit sig till kvartsfinal. Detta mästerskap gick inte Sveriges väg och nu tar vi med oss denna erfarenhet och siktar mot fotbolls-VM 2014 i Brasilien.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120620

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Neetu Chandra (fyller 28 år), Josh Lucas (fyller 41 år), Nicole Kidman (fyller 45 år) och Lionel Richie (fyller 63 år) - Grattis!

Shayne Ward - Stand by me

Idag har vi på Carl-Alfred valt Shayne Wards låt "Stand by me" till dagens låt eftersom den är väldigt fin och han sjunger otroligt bra. Lyssna gärna på låten här ovanför.

Biosommar - Snabba Cash 2

Uppföljaren till Snabba Cash är här och efter att ha varit efter snabba cash i den första filmen, sitter nu JW på Norrtäljeanstalten och har en plan för att kunna vända tillbaka sitt liv. Dock vänds allt upp och ner när en livsfarlig fånge kommer till anstalten...
 
Biopremiär 17 augusti 2012

Sverige - Frankrike

Svenskarna spelar idag sin sista match i fotbolls-EM 2012 och för Sveriges del betyder mötet med Frankrike ingenting, eftersom Sverige redan är ute ur EM. För de övriga lagen i grupp D (Ukraina, England och Frankrike) betyder matchen lite mer, då resultatet har stor betydelse för lagens placeringar i tabellen. Vi på Carl-Alfred kommer givetvis att sitta bänkade för att följa herrarna, men vi hade önskat att det hade stått lite mer på spel för Sveriges del. Vad tror ni om Sveriges chanser mot Frankrike?

Sverige - Frankrike - 20:45 - SVT

Spanien vidare till kvartsfinal

Spanien lyckades ta sig vidare till kvartsfinal genom att vinna över Kroatien och spanjorerna slutade därmed som segrare i grupp C på sju poäng. Matchen var en av de tråkigaste i mästerskapet och fram till målet och två misstänkta straffar var matchen ett enda stort sömnpiller. Italien slutade som tvåa i gruppen med fem poäng och ikväll avgörs det vilka motståndare lagen får.

Vilka lag tror ni att det blir?

Se hit!

Blogg.se har valt att förnya/uppdatera sidan vilket gör att vi nu håller på att lära oss alla nya funktioner och förändringar. Vi ber därför om förståelse för om inläggen på bloggen ser konstiga ut eller uppdateras på ett konstigt sätt. Förhoppningsvis får vi kläm på sakerna inom kort och då blir allt som vanligt igen.

Ni glömmer väl inte att Carl-Alfred även finns på Twitter och Facebook? Kika gärna in och gillar ni det ni ser, lägg gärna till oss!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120619

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Zoe Saldana (fyller 34 år), Sadie Frost (fyller 47 år), Paula Abdul (fyller 50 år) och Magnus Härenstam (fyller 71 år) - Grattis!

Kroatien - Spanien

         
Spanien ställs ikväll emot Kroatien, ett lag som Spanien tidigare aldrig mött i mästerskapssammanhang. Ni som har följt oss på Carl-Alfred under EM vet att vi är anhängare av det spanska fotbollslandslaget och givetvis både tror och hoppas vi på att spanjorerna går segrande ur kvällens möte.

Kroatien - Spanien - 20:45 - TV4

Train - Drops of Jupiter

Vi på Carl-Alfred har ikväll valt låten "Drops of Jupiter" till dagens låt för att den är otroligt fin och har en vacker text. Lyssna och njut av denna underbara låt.

Biosommar - Grannpatrullen


Filmen handlar om fyra vänner som för att få mer spänning i sina liv, startar en grannpartrull. Detta gör att gatorna i kvarteret blir tryggare, men när de upptäcker att deras kvarter består av utomjordingar som är utklädda till förortsbor inser de att de inte bara måste rädda kvarteret utan också världen från dess undergång.

Biopremiär 10 augusti 2012

Tyskland och Portugal vidare till kvartsfinal

Igår avgjordes grupp C i fotbolls-EM och segrande ur gruppen gick Tyskland med full pott, nio poäng. Tvåa i gruppen med sex poäng blev Portugal som även de får fortsätta sin resa i mästerskapet. Vi på Carl-Alfred gör tummen upp och är väldigt glada över att Tysklands och Portugals härliga fotbollsresa fortsätter. Nu ser vi med spänning fram emot kvartsfinalerna!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120618


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Willa Holland (fyller 21 år), Emma Heming (fyller 34 år), Magnus Uggla (fyller 58 år) och Paul McCartney (fyller 70 år) - Grattis!

Tyskland - Danmark

Tyskarna ställs idag mot danskarna och vi på Carl-Alfred är ganska säkra på att vi kan förvänta oss en mycket jämn och spännande match. Vi tror och hoppas dock att Tyskland går segrande ur kvällens match.

Tyskland - Danmark - 20:45 - TV4

Biosommar - Total Recall


Filmen handlar om företaget Recall som kan förvandla det som är dröm till verklighet och trots att han har ett perfekt liv, lockas Douglas av detta. När proceduren går fruktansvärt fel blir dock Douglas en jagad man och han jagas bland annat av korrupta poliser.

Biopremiär 8 augusti 2012

Superboy - What's that girl doing with that boy

Idag har vi på Carl-Alfred valt en låt som vi lyssnade mycket på under tonåren och som vi tycker är lite rolig. Lyssna gärna på låten här ovanför och vi tror nog att några av er kommer att känna igen den.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120617


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Venus Williams (fyller 32 år), Jason Patric (fyller 46 år), Erin Murphy (fyller 48 år) och Greg Kinnear (fyller 49 år) - Grattis!

Biosommar - Your sister's sister


Efter att Jacks bror har gått bort bjuder hans vän Iris med honom till familjens stuga för att han ska kunna få en paus från allt. Efter en berusad kväll där han träffar Iris syster Hanna, påbörjas ett par dagar fullt av drama.

Biopremiär 3 augusti 2012

Loona - Vamos a la playa

Vi på Carl-Alfred har dagen till ära valt låten "Vamos a la playa" med Loona till dagens låt då vi ska iväg på lite festligheter ikväll. Hopas att ni får en underbar kväll!

Gekås Ullared

Vi på Carl-Alfred har varit iväg på sommarens första road trip och ni som följer oss på Facebook vet att torsdagens destination blev det gula varuhuset Gekås. Trippen var en liten mjukstart inför det som komma skall och sommarens "schema" är givetvis fullspäckat med en massa spännande turer.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120616


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna May Andersen (fyller 30 år), Melissa Peregrym (fyller 30 år), Daniel Brühl (fyller 34 år) och Eddie Cibrian (fyller 39 år) – Grattis!

Bye bye Sverige


Sverige är utslaget ur EM och resan blev en aning kortare än vad många hade hoppats på. England lyckades spela till sig segern trots bra svenskt spel och kämparglöd hos många av svenskarna. Sverige hade vid ställningen 2-2 ett flertal tillfällen att själva punktera matchen och vid 3-2 fanns det tillfällen till kvittering. Trots detta lyckades svenskarna aldrig komma ikapp och efter den obetydliga matchen som väntar mot Frankrike på tisdag får svenskarna packa väskan och åka hem. Vi på Carl-Alfred sörjer givetvis herrarnas nederlag men riktar nu istället all fokus mot favoritlaget Spanien som vi hoppas och tror går hela vägen.

Biosommar - Madagaskar 3


Filmen handlar om Alex, som i förra filmen flydde till Afrika, men som nu längtar hem till sitt hem i Central Park Zoo i New Tork. Efter flera övertalningsförsök går hans vänner med på att försöka hjälpa honom tillbaka, men deras flyktförsök ta dem till ett äventyr genom Europa.

Markoolio - In med bollen i mål

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "In med bollen i mål" till dagens låt eftersom Sverige har har match mot England ikväll. Nu håller vi alla tummar och tår att Sverige tar hem matchen!

Sverige ställs mot England

Sverige ställs ikväll mot England, ett självsäkert och kaxigt gäng. Drömscenariot hade varit att Zlatan och company vinner matchen och knäpper engelsmännen på näsan. Ikväll kan vi förhoppningsvis förvänta oss en jämn match och självklart hoppas vi att Sverige går segrande ur striden mot engelsmännen.


Sverige - England - 20:45 - TV4

Fernando Torres glänste mot Irland

Fernando Torres glänste i gårdagens match mot Irland och alla som någon gång ifrågasatt hans plats i landslaget tystades. Spanien visade att de fortfarande är ett lag att räkna med i turneringen och att de är mer än villiga att försöka försvara sitt EM-guld trots en svajig start mot Italien. Vi på Carl-Alfred längtar redan till Spaniens nästa match och det ska bli spännande att följa spanjorernas resa som är långt ifrån över.

 

Vad tycker ni om Torres insats mot Irland?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120615


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Nadine Coyle (fyller 27 år), Elizabeth Reaser (fyller 37 år), Courtney Cox (fyller 48 år) och Jim Belushi (fyller 58 år) - Grattis!

Oceana - Endless summer

EM i fotboll är i full gång och därför tyckte vi att det kunde passa med den officiella EM-låten som dagens låt. Oceanas låt "Endless summer" är en riktigt skön låt som säkert kommer attt spelas mycket ute på klubbarna och vi på Carl-Alfred tycker att den är riktigt bra.

Biosommar - Det är bara förnamnet


Filmen handlar om den blivande pappan Vincent som tillsammans med en barndomsvän är inbjudna på middag hos sin syster och svåger. Under tiden de väntar på att Vincents unga fru ska komma blir han utfrågad om vad de ska döpa barnet till, men när de får höra svaret utbryter det kaos.

Biopremiär 27 juli 2012

Kom igen Spanien!

Ikväll ställs Spanien mot Irland och vi på Carl-Alfred håller givetvis både tummar och tår för att Spanien går segrande ur matchen.

Spanien - Irland - 20:45 - SVT

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120614


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Daryl Sabara (fyller 20 år), Lucy Hale (fyller 23 år), Kevin McHale (fyller 24 år) och Phillip Rhys (fyller 38 år) - Grattis!

Fotbollskväll

Ikväll väntar det två spännande matcher i grupp B och i den första matchen ställs Danmark mot Portugal. Kvällens andra sammandrabbning är mellan giganterna Holland och Tyskland. Vi på Carl-Alfred tror och hoppas på en riktigt härlig fotbollskväll med två jämna och spännande matcher och ikväll tror vi att Portugal och Tyskland går segrande ur striderna.

Danmark - Portugal - 18:00 - TV4


Holland - Tyskland - 21:45 - SVT


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120613


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Mary-Kate och Ashley Olsen (fyller 26 år), Måns Zelmerlöw (fyller 26 år), Tim Allen (fyller 59 år) och Stellan Skarsgård (fyller 61 år) - Grattis!

Biosommar - The Dark Knight Rises


Detta är den sista filmen i Batman-triologin och den tar sin början 8 år efter den förra filmen då Gotham city försätts i ett nytt kaos av terroristen Banes och hans anhängare. Ur detta rser sig även Catwoman och Bruce Wayne måste än en gång klä sig i rollen som Batwoman för att stoppa Banes från att förinta Gotham city för gott.

Biopremiär 25 juli 2012

Olly Murs - Dance with me tonight

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Dance with me tonight" med den begåvade artisten Olly Murs till dagens låt. Låten har lite 50-talskänsla över sig som vi tycker mycket om och Olly sjunger otroligt bra.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120612


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Cecilia Forss (fyller 27 år), Kendra Wilkinson (fyller 27 år), Adriana Lima (fyller 31 år) och Frances O'Connor (fyller 45 år) - Grattis!

Biosommar - On the road


Filmen handlar om Sal Och Dean som åker på en resa genom USA och de är fast beslutna att undvika ett trist och förutbestämt liv. De upptäcker under resans gång hur mycket livet har att erbjuda och äventyret förändrar deras liv.

Panetoz - Dansa pausa

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Dansa pausa" med den svenska gruppen Panetoz till dagens låt då vi tycker att det är en väldigt skön låt. Lyssna gärna på låten här ovanför, men vi tror nog att många känner igen den från radion.

Tung förlust för Sverige!

Det blev inte alls som vi hade hoppats på i matchen mot Ukraina och istället för vinst blev det en mycket tung förlust med 2-1 för våra svenska herrar. Matchen var inte särskilt bra och Ukraina spelade bättre fotboll och hade övertaget i större delen av matchen. Hamrén och Allbäcks startelva var även den en aning överraskande och till matchen på fredag kan vi räkna med förändring. Carl-Alfred väljer att citera Zlatan efter matchen: "Idag blev det stolpe ut, nästa gång blir det stolpe in".

Vad tycker ni om Sveriges insats mot Ukraina?

Neverstore - Vi mot världen

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Vi mot världen" med Neverstore till dagens låt, då det är Sveriges officiella EM-låt och Sveriges landslag gör sin första match i tävlingen ikväll. Håll alla tummar och tår för Sverige ikväll!

Biosommar - Inte ens det förflutna


Detta är ännu en i raden av filmer om gotlandspolisen Maria Wern och i den här filmen utsätts hon för dödshot, vilket leder till att hon tillsammans med kollegerna försöker hitta avsändaren. När ett attentatsförsök inträffar tvingas dock Maria iväg från ön, men vad de inte vet är att den skyldige följt efter henne...

Biopremiär 20 juli 2012

Sverige gör entré i EM


Ikväll är det dags för Sverige att göra entré i EM och i öppningsmatchen ställs vi mot Ukraina. Vi på Carl-Alfred kommer självklart att sitta bänkade för att följa matchen och vi håller tummar och tår för att det blir vinst för herrarna ikväll.

Ukraina - Sverige - 20:45 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120611


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Claire Holt (fyller 24 år), Shia LaBeouf (fyller 26 år), Joshua Jackson (fyller 34 år) och Peter Dinklage (fyller 43 år) - Grattis!

Spanien - Italien

Spanien klev in i mästerskapet idag och motståndet stod Italien för. Vi på Carl-Alfred satt självklart bänkade för att följa ett av våra favoritlag (Spanien) och vi tycker att det var en bra match. Resultatet blev oavgjort (1-1) och i slutet hade Spanien chansen att avgöra vid ett flertal tillfällen, men bollen ville inte hitta rätt. Skönt är i alla fall att det blev en oavgjord match och inte en förlust och nu laddar vi om till matchen på torsdag då Spanien möter Irland.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120610


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kate Upton (fyller 20 år), Prinsessan Madeleine (fyller 30 år), Nicky Whelan (fyller 31 år) och Jonathan Bennett (fyller 31 år) - Grattis!

Biosommar - Abraham Lincoln: Vampire hunter


Filmen handlar om USA:s tidigare president Abraham Lincoln som inte bara är ute efter att få slut på slaveriet, utan kämpar även mot vampyrer som vampyrjägare. Nu har han siktet inställt på att en gång för alla krossa de blodsugande varelserna.

Biopremiär 13 juli 2012

Eric Saade - Still lovin' it

Dagens låt har vi idag valt till Eric Saades underbara låt "Still lovin' it" då vi tycker att han är en otroligt bra artist och man tröttnar aldrig på att lyssna på låten.

Måns Zelmerlöw - Brother oh brother

Dagens låt har vi idag utsett till Måns Zelmerlöws låt "Brother oh brother" för att den är otroligt bra och Måns är en väldigt begåvad artist. Höj ljudet och luta er tillbaka.

Biosommar - Cockpit


Detta är en svensk film som handlar om piloten Valle som efter att desperat har sökt jobb, tar chansen när ett flygbolag söker en kvinnlig flygkapten och drar då på sig klänning och högklackade skor för att söka jobbet. Valle lånar sin systers identitet och allt går inte riktigt som har har tänkt sig.

Biopremiär 13 juli 2012

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120609


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Danielle Chuchran (fyller 19 år), Natalie Portman (fyller 31 år), Martina Haag (fyller 48 år) och Johnny Depp (fyller 49 år) - Grattis!

Fotbolls-EM 2012

Sommarens stora fotbollsfest, fotbolls-EM, sparkade igång idag och precis som många andra har vi på Carl-Alfred väntat på denna dag. Ni som har följt oss på Carl-Alfred ett tag vet att vi är stora sportfantaster och nu när EM har dragit igång kommer en stor del av bloggen att handla om mästerskapet. Enligt oss på Carl-Alfred drar mästerskapet igång på riktigt den 10:e juni då regerande mästarna Spanien kliver in i tävlingen. Förutom Spanien är Sverige självklara favoriter hos oss och vi kommer även att hålla ett öga eller två på England och Portugal. Vi hoppas att ni ska tycka om vår EM-bevakning och att mästerskapet bjuder på tuffa och jämna matcher. Dessutom hoppas vi att någon av våra favoritlag hamnar i toppen och plockar hem EM-bucklan!

 

Vem tror ni vinner fotbolls-EM 2012?


Studenten 2012

Vi på Carl-Alfred säger grattis till alla som tar studenten idag och ett extra stort grattis till alla nära och kära ♥

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120608


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jess Weixler (fyller 31 år), Mark Feuerstein (fyller 41 år), Kelli Williams (fyller 42 år) och Kevin Farley (fyller 47 år) - Grattis!

Biosommar - Take this Waltz


Filmen handlar om Margot som är gift med Lou, men blir förälskad i Daniel som snart flyttar in i huset rätt över gatan. Detta blir för mycket för Margot som inte kan motstå begäret och efter detta blir aldrig någonting sig likt igen.

Biopremiär 13 juli 2012

Linda Bengtzing - E det fel på mig

Idag har Carl-Alfred valt låten "E det fel på mig" med Linda Bengtzing till dagens låt eftersom man blir väldigt glad av den låten och kan sjunga med i den. Hoppas ni lyssnar på låten!

Carolina Gynning fick en liten Alicia

Carolina Gynning och sambon Alexander Lydecker blev i dagarna föräldrar till en liten flicka. Paret visste att de väntade en dotter och nu är den långa väntan över för föräldrarna. Carolina och Alexander har avslöjat att de tänker ge sin dotter namnet Alicia. Vi på Carl-Alfred gör tummen upp och önskar Carolina och Alexander all lycka!

Första bilden på Maxwell

I maj blev Jessica Simpson och fästmannen Eric Johnson föräldrar för första gången till en liten flicka, Maxwell Drew Johnson. Den första officiella bilden på Maxwell Drew fick tidningen "People" där mor och dotter pryder omslaget. Har ni inte sett bilden innan eller vill se den igen, spana in omslaget ovanför.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120607


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Adrienne Frantz (fyller 34 år), Dave Navarro (fyller 45 år), Liam Neeson (fyller 60 år) och Tom Jones (fyller 72 år) - Grattis!

The Amazing Spider-Man


Filmen handlar om Peter Parker som är en tonåring som försöker hitta sig själv och i jakten på det får han reda på en hemlighet som till slut formar hans öde som superhjälten Spider-Man.

Biopremiär 3 juli 2012

Kelly Clarkson - Stronger

Idag har vi på Carl-Alfred valt Kelly Clarksons låt "Stronger" till dagens låt då vi tycker att hon är en väldigt duktig artist och att låten är riktigt bra. Lyssna gärna på den här ovanför.

Miley Cyrus är förlovad


Idag avslöjade Miley Cyrus att hon och pojkvännen Liam Hemsworth, som har varit ett par i 3 år, förlovade sig den 31 mars i år. Vi på Carl-Alfred som länge har varit ett fan av Miley hoppas att det unga paret får ett lyckligt liv ihop- Grattis!

Biosommar - Isolerad


Filmen handlar om Frank som är en målmedveten läkarstudent som bor ensam och har ett extremt inrutat liv där hans enda sällskap är studierna. På grund av detta vill han gärna ha lugn och ro, men när han får nya högljudda grannar blir hans studier lidande och snart uppdagas att allt inte står rätt till med det nyinflyttade paret.

Biopremiär 29 juni 2012

Thomas Stenström - Full av liv


Idag har vi på Carl-Alfred valt "Full av liv" med Thomas Stenström till dagens låt, då han är en cool kille och det är en riktigt skön låt.

Sveriges Nationaldag 2012

Carl-Alfred önskar alla läsare en "Glad nationaldag"!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120606


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sonya Walger (fyller 38 år), Max Casella (fyller 45 år), Björn Borg (fyller 56 år) och Stefan Sauk (fyller 57 år) - Grattis!

Miley Cyrus - When I look at you

Idag har Carl-Alfred valt låten "When I look at you" med Miley Cyrus till dagens låt eftersom vi tycker att det är en väldigt fin låt och den är soundtrack till den underbara filmen The last song.

Biosommar - Ice Age 4: Jorden skakar loss


Sid, Manny, Diego och Elli är tillbaka i den nya filmen "Jorden skakar loss" då vännerna drabbas av en jordbävning på grund av en viss ekorres jakt på ett ekollon.

Biopremiär 27 juni 2012

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120605

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Pete Wentz (fyller 33 år), Liza Weil (fyller 35 år), Mark Wahlberg (fyller 41 år) och Ron Livingston (fyller 45 år) - Grattis!

Biosommar - Mörkt vatten


Filmen handlar om den unga och drivande fastighetsmäklaren Daniel som efter att han fått i uppgift att sälja ett hus i skärgården, bestämmer sig för att tillbringa en romantisk, men dock hemlig kärlekshelg i huset tillsammans med chefens fru. Det de båda inte vet är att en polsk hantverkare har dröjt sig kvar för att finputsa huset inför försäljningen och det som skulle blivit en romantisk kärlekshelg utvecklas till något otroligt mycket obehagligare

Biopremiär 13 juni 2012

Jessie J - Who you are

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Who you are" med Jessie J till dagens låt då vi tycker att hon är otroligt bra och vi gillar låtens budskap. Lyssna gärna på låten och ta till er av texten.

Jörgen Jönsson blev Mästarnas mästare 2012

Efter en mycket spännande final blev det till slut Jörgen Jönsson som blev Mästarnas mästare. Magnus Wieslander stod för motståndet i den sista tävlingen och efter en spännande start fick Magnus se sig besegrad av Jörgen som gick segrande ur duellen. Vi på Carl-Alfred säger grattis till Jönsson som vi anser var en värdig vinnare.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120604


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Mollie King (fyller 25 år), Russell Brand (fyller 37 år), Angelina Jolie (fyller 37 år) och Izabella Scorupco (fyller 42 år) - Grattis!

Vinnare av Big Brother 2012 - Hanna J


Det blev Hanna J som vann Big Brother 2012 och vi på Carl-Alfred gratulerar henne till detta och hon är så otroligt värd det!

Var det rätt att Hanna vann?

Annica först ut att lämna BB-huset


Det blev Annica som först fick lämna huset och hamnade alltså på tredje plats i årets upplaga av tävlingen, rätt tycker vi! Spänningen fortsätter!

Var det rätt att Annica fick lämna först?

Final i Big Brother 2012


Idag är det äntligen dags för finalen av BB 2012 och vi på Carl-Alfred är självklart laddade inför detta och kommer att sitta bänkade framför TV:n för att följa händelseförloppet. Som vi sedan tidigare har skrivit hoppas vi att Hanna J kommer att vinna och vi kommer att lägga våra röster på henne under kvällen. Tills dess laddar vi inför kvällens final, som tydligen slagit publikrekord.

Ed Sheeran - Kiss me

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Kiss me" med Ed Sheeran till dagens låt, då vi tycker att han är en otroligt bra artist och att låten är väldigt vacker. Lyssna gärna på låten här ovanför om ni inte har hört den förut, eller lyssna på den igen.

Biosommar - Rock of ages


Filmen handlar om en rockklubb som var ökänd på 80-talet i Los Angeles, i en tid då Rock'n'roll var som störst och den mest kända stjärnan var Stacee Jaxx. Till klubben kommer en dag Sherrie och Drew som båda har en dröm att slå igenom, men det är ett stort kliv från dröm till verklighet.

Biopremiär 23 juni 2012

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120603

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Michelle Keegan (fyller 25 år), Lalaine Vergara-Paras (fyller 25 år), Arianne Zucker (fyller 38 år) och James Purefoy (fyller 48 år) - Grattis!

Anton Hysén - Vinnare av Let's Dance 2012

Anton Hysén och danspartnern Sigrid Bernson slutade som vinnare av Let’s Dance 2012 efter en mycket jämn och rafflande final. Molly Nutley och Calle Sterner bjöd på hårt motstånd och när svenska folket hade sagt sitt föll rösterna på Anton. Vi på Carl-Alfred gratulerar Anton och Sigrid – grattis!

Vann rätt par?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120602


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Dominic Cooper (fyller 34 år), Justin Long (fyller 34 år), Zachary Quinto (fyller 35 år) och Wentworth Miller (fyller 40 år) – Grattis!

Sarah Dawn Finer - Kärleksvisan

Idag har vi på Carl-Alfred valt Sarah Dawn Finers vackra låt "Kärleksvisan" till dagens låt då vi tycker att hon sjunger den otroligt bra och att den har en fin text. Har ni inte hört låten innan, eller vill lyssna på den igen, gör det här ovanför.

Biosommar - LOL


Filmen handlar om Lola, som även kallas Lol, och hon är i den jobbigaste tiden av tonåren. Hennes mamma har alltid försökt skydda henne från allt, men när hon läser Lolas dagbok får hon sitt livs chock då hon inser att hennes dotter inte är så oskyldig som hon trodde.

Let's Dance - Final 2012

Finalen av Let's Dance 2012 är äntligen här och ikväll är det dags att utse vinnaren. Anton Hysén och Molly Nutley har dansat sig hela vägen till final och ikväll avgörs det vem som får plocka hem det åtråvärda priset och kan titulera sig som vinnare av Let's Dance 2012. Vem tror ni dansar hem finalen?

Let's Dance - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120601


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Anna Hibbs (fyller 27 år), Alanis Morissette (fyller 38 år), Melissa Sagemiller (fyller 38 år) och Morgan Freeman (fyller 75 år) - Grattis!

Underbart återseende av Peter i huset

Gårdagens avsnitt av Big Brother där de gamla deltagarna Simon, Martin och Peter gästade huset var enligt oss på Carl-Alfred väldigt bra. Det var verkligen underbart att se det gamla gänget, speciellt Peter som var en stor favorit hos oss. Peter tog självklart kommandot från första stund och det var roligt att se vilken respekt deltagarna hade för honom, särskilt Amandus som verkar ha drabbats av en aning storhetsvansinne. Avsnittet bjöd på många skratt och extra härligt var det att se hur Peter "plockade ner" Amandus på jorden vid ett flertal tillfällen. Självklart blev vi på Carl-Alfred en aning nostalgiska av gårdagens avsnitt och det fick oss verkligen att sakna alla de gamla deltagarna. Årets säsong kommer aldrig att bli lika bra som fjolårets, punkt och slut som Gurkan skulle ha uttryckt det!

RSS 2.0