Keri Hilson - Knock you down

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Knock you down" med Keri Hilson till dagens låt då vi tycker om den väldigt mycket och Keri sjunger otroligt bra.


Följ oss på Twitter & Facebook

Ni har väl inte glömt att Carl-Alfred även finns på Twitter och Facebook. Sidorna uppdateras regelbundet och tycker ni om det ni ser, lägg gärna till oss eller lämna en liten hälsning.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121129

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Lucas Black (fyller 30 år), Lauren German (fyller 34 år), Anna Faris (fyller 36 år) och David Batra (fyller 40 år) - Grattis!

Kanye West - Gold digger

Kanye West med låten "Gold Digger" har Carl-Alfred idag valt till dagens låt då det är en sjukt grym låt med ett ruskigt bra sound.


Fort Minor - Remember the name

Idag har Carl-Alfred valt låten "Remember the name" med gruppen Fort Minor då vi tycker att det är en grym låt med ett grymt sound. Vi kan rekommendera att spela låten högt då vi älskar basen i låten.


Mando Diao - God knows

Mando Diaos låt "God knows" är i dag dagens låt då vi tycker om gruppen och låten är grym.


Magnus Uggla - Astrologen

 Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Astrologen" med Magnus Uggla då vi tycker att det är en väldigt fin låt och vi gillar Magnus.

ARNE DAHL: DE STÖRSTA VATTEN (2012)

Vid ett polistillslag i en Stockholmsförort skjuts en afrikansk flykting till döds av en polisman. Under en paus i förhöret försvinner polismannen spårlöst. Kort därefter gör en snuvig inbrottstjuv ett makabert fynd med rötter i de värmländska skogarna. A-gruppen har plötsligt två märkliga fall på sitt bord och för Kerstin Holm väntar en känslomässig mardröm. Del 2 av 2.
 
Arne Dahl: De största vatten - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121125

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Katie Cassidy (fyller 26 år), Haley Webb (fyller 27 år), Joel Kinnaman (fyller 33 år) och Christina Applegate (fyller 41 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121124

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sarah Hyland (fyller 22 år), Karine Vanasse (fyller 29 år), Katherine Heigl (fyller 34 år) och Colin Hanks (fyller 35 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121123

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Miley Cyrus (fyller 20 år), Lucas Grabeel (fyller 28 år), Kelly Brook (fyller 33 år) och Page Kennedy (fyller 36 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121122

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jamie Campbell Bower (fyller 24 år), Scarlett Johansson (fyller 28 år), Tyler Hilton (fyller 29 år) och Mark Ruffalo (fyller 45 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121121

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Samantha Bailey (fyller 11 år), Conor Maynard (fyller 20 år), Jena Malone (fyller 28 år) och Goldie Hawn (fyller 67 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121120

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kimberley Walsh (fyller 31 år), Henrik Dorsin (fyller 35 år), Sean Young (fyller 53 år) och Anders Glenmark (fyller 59 år) - Grattis!

SÄSONGSSTART: Vem kan slå Filip och Fredrik

Thomas Fogdö är den superstarka fd skidåkaren som nu arbetar med mental träning och motivation. Han tävlar tillsammans med vinnarskallen och fd skidåkaren Pernilla Wiberg, som har fördel av att ha medverkat i programmet som coach åt en utmanare. Filip och Fredrik möter superbegåvningar, landslagsmän och kraftkvinnor i spektakulära tävlingar. Grenarna är en skön mix av högt och lågt, fysiskt och intellektuellt. Programledare: Claes Åkeson.
 
Vem kan slå Filip och Fredrik - 21:00 - Kanal5

ARNE DAHL: DE STÖRSTA VATTEN (2012)

En polisman skjuter ihjäl en afrikansk flykting som ska utvisas från Sverige. Kerstin Holm får i uppdrag att förhöra polismannen som visar sig vara hennes ex-sambo. Under en paus i förhöret försvinner han spårlöst. Samtidigt tar sig en snuvig inbrottstjuv in i en lägenhet där det ligger ett lik med ett självmordsbrev intill. Brevet leder till två lik i en myr i Värmland. A-gruppen kopplar ihop händelserna. Del 1 av 2.
 
Arne Dahl: De största vatten - 21:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121116

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Carin Da Silva (fyller 28 år), Maggie Gyllenhaal (fyller 35 år), Missi Pyle (fyller 40 år) och Dean McDermott (fyller 46 år) - Grattis!

Eric Saade - Marching (in the name of love)

Carl-Alfred är som ni alla vet stora fans av en viss herr Saade och idag tyckte vi att det passade väldigt bra att välja hans nya låt "Marching (in the name of love)" till dagens låt. Låten tycker vi är riktigt bra och vi kan knappt vänta på att få se honom live på scenen igen.

BEHIND THE SCENES - Organizatsija Karayan (2012)


Justin Bieber feat. Nicki Minaj - Beauty and a Beat

Carl-Alfred har idag valt låten "Beauty and a Beat" till dagens låt, då den är riktigt bra och vi tycker om både Justin och Nicki.

Filmtips - Johan Falk: Organizatsija Karayan (2012)

Johan Falks (Jakob Eklund) styvdotter Nina (Hanna Alsterlund) har äntligen fått bättre kontakt med sin biologiske pappa byggmästaren Örjan (Johan Hedenberg). Samtidigt krackelerar allt för Örjan.
 
Hans skulder till en estnisk byggfirma på ett av kommunens byggprojekt i Göteborg, leder till att Nina kidnappas. Vad kidnapparna inte räknat med är att Ninas styvpappa är polis. Johans och GSI:s inblandning skapar en snöbollseffekt som leder ända upp till toppskiktet av norra Europas farligaste maffia, den estryska Karayan; en maffia bestående av före detta underrättelseofficerare från KGB. Karayan beslutar att lösa situationen i Sverige permanent. För Johan blir det här hans livs mest personliga resa ner i Göteborgs undre värld.

Swedish house maffia - Don't you worry child

Idag har vi på Carl-Alfred valt Swedish house maffias låt "Don't you worry child" till dagens låt och vi tycker att det är en grym låt av ett grymt gäng.

Gavin Degraw - I don't want to be

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "I don't want to be" med Gavin Degraw, då vi tycker att det är en bra låt och vi älskade TV-serien One tree hill som låten var soundtrack till.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121106

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Emma Stone (fyller 24 år), Lamar Odom (fyller 33 år), Ethan Hawke (fyller 42 år) och Kelly Rutherford (fyller 44 år) - Grattis!

Magnus Uggla - Jag och min far


Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Jag och min far" som Magnus Uggla gjorde en cover på i TV-programmet Så mycket bättre. Vi tycker att Uggla gör låten väldigt bra och man blir berörd av den.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121105

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kevin Jonas (fyller 25 år), Alexa Chung (fyller 29 år), Ola Lindholm (fyller 42 år) och Kris Jenner (fyller 57 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121104

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Malena Ernman (fyller 42 år), Matthew McConaughey (fyller 43 år), Sean Combs (fyller 43 år) och Kathy Griffin (fyller 52 år) - Grattis!

Arne Dahl - Upp till toppen av berget (2011)

En svensk familj är på bilsemester i Holland. Plötsligt sprängs deras bil i en våldsam explosion. Mannen, kvinnan och det lilla barnet omkommer omedelbart. Attentatet hamnar direkt hos A-gruppen. Mannen som sprängdes var polis och han var dessutom infiltratör och arbetade undercover på stjärnkocken David Billingers restaurang. Billinger är en celebritet; älskad av skvallerpressen, känd för sina tre stjärnkrogar och i hemlighet jagad av polisen för misstankar om knarkverksamhet. Del 1 av 2.
 
Arne Dahl - Upp till toppen av berget - 21:00 - SVT1

Säsongsstart - Downton Abbey

Tredje säsongen. En storslagen skildring av kärlek, intriger, liv och död på det edwardianska lantgodset Downton Abbey. Del 1 av 8. 
 
Coras mamma anländer till Downton inför Matthews och Marys bröllop, men kommer paret att klara sig fram till altaret? Nye betjänten Alfred försöker leva upp till Carsons höga förväntningar, under O'Briens vakande öga. Roberts chockerande nyheter innebär ekonomiska bekymmer av en aldrig tidigare skådad omfattning. Kommer han att förlora Downton och allt det står för?
 
Downton Abbey - 21:30 - SVT1

Säsongsstart - Robins

Humortalkshow med Robin Paulsson och roliga gäster, mängder av sketcher, och mer eller mindre galna upptåg. Kvällens gäster: Artisten Agnes och komikern Kristoffer Appelquist. Del 1 av 8.
 
Robins - 21:00 - SVT1

Säsongspremiär - Gäster med gester

Två fyrmannalag möts för att huvudstupa kasta sig ut i kluriga charader med och mot varandra. Kvällens lag: Per Andersson, Annika Andersson, Stefan Gerhardsson och den hemliga gästen Magdalena Graaf tävlar mot Gustaf Hammarsten, Maria Lundqvist, Cecilia Forss och den hemlig gästen Björn Ferry. Programledare är Rickard Olsson. Ny enväldig domare är Stefan Holm. Del 1 av 8.
 
Gäster med gester - 20:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121103

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kendall Jenner (fyller 17 år), Emma Pernald (fyller 33 år), Martin Stenmarck (fyller 40 år) och Dolph Lundgren (fyller 55 år) - Grattis!

One Direction gästar X Factor

Nio akter återstår och i dagens program blir det även uppträdande av den brittiska gruppen "One Direction" som kom på tredje plats i brittiska X Factor. Ni som följer oss på Carl-Alfred vet att vi är stora fan av grabbarna och givetvis kommer vi sitta bänkade ikväll för att se deras framträdande.
 
X Factor - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121102

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Danny Cipriani (fyller 25 år), David Schwimmer (fyller 46 år), Jonas Gardell (fyller 49 år) och Kate Linder (fyller 65 år) - Grattis!

One Direction - Little things

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Little Things" med One Direction till dagens låt då det är deras nya låt och vi tycker att den är väldigt fin.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 121101

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Penn Badgley (fyller 26 år), Carina Berg (fyller 35 år), Toni Collette (fyller  40 år) och Jenny McCarthy (fyller 40 år) - Grattis!

Programstart - Uppfinnarna

I programmet "Uppfinnarna" letar Martin Timell med hjälp av en expertjury efter Sveriges nästa stora innovation. Uppfinnarnas första stopp på auditionturnén är Djurgården i Stockholm där förväntansfulla innovatörer samlats i hopp om att juryn ska tro på just deras idé. Juryn består av Marianne Larsson, Patrik Norqvist, Donnie S.C Lygonis och Anders Färdig.
 
Uppfinnarna - 20:00 - TV4

RSS 2.0