Knight and Day (2010)

June möter Roy på en flygplats och det visar sig att de ska med samma flyg. June blir genast förälskad och tror att hon mött mannen i sitt liv, men allt tar en abrupt vändning när det visar sig att Roy är en spion på flykt. Nu dras June in i en härva utan dess like och hon måste bestämma sig för om hon kan lita på Roy.
 
Knight and day - 21:00 - TV4

Righteous Brothers - Unchained melody

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Unchained melody" med Righteous Brothers till dagens låt då vi tycker att den är väldigt fin och sorglig.

Böcker!

Ni som följer oss på Facebook och Twitter vet att vi på Carl-Alfred just nu är i full färd med bokskrivande. “Problemet” är dock att det inte bara är en bok vi skriver på, utan ett flertal. Några av böckerna har vi arbetat med under en längre period och målet är att få dem utgivna inom några år.
 
Inspiration till böckerna tar vi bland annat ur vardagen, filmer och andra böcker. Vi på Carl-Alfred älskar att läsa och gör det så ofta tillfälle ges. Glädjen var därför stor när det för en tid sedan kom ett efterlängtad paket från Adlibris innehållande en hel hög med böcker, även om det syns lite dåligt på bilden. Givetvis har vi börjat läsa några av böckerna och vi kan varmt rekommendera boken “Finns inte på kartan” av Carin Hjulström.
 
Tipsa gärna om böcker som ni tycker är bra!
 
 

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120930

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Lacey Chabert (fyller 30 år), Jenna Elfman (fyller 41 år), Kristin Kaspersen (fyller 43 år) och Monica Bellucci (fyller 48 år) - Grattis!

Something Borrowed (2011)

Rachel och Darcy har varit vänner sedan barndomen och delat det mesta. Men när Darcy ordnar en överraskningsfest på Rachels trettioårsdag inträffar det som inte får hända. Rachel och Dex, en vän från hennes skoltid, hamnar i säng. Det finns dock ett problem, Dex är Darcys pojkvän. De bestämmer sig för att lägga händelsen bakom sig, något som visar sig vara lättare sagt än gjort.
 
Something Borrowed - 21:30 - TV4

Chubby Checker- Let's twist again

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Let's twist again" med Chubby Checker till dagens låt eftersom vi tycker att den är skön och man blir glad av den.
 

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120929

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Doug Brochu (fyller 22 år), David Del Rio (fyller 25 år), Zachary Levi (fyller 32 år) och Luke Goss (fyller 44 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120928

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Hilary Duff (fyller 25 år), Melody Thornton (fyller 28 år), Bam Margera (fyller 33 år) och Naomi Watts (fyller 44 år) - Grattis!

Everly Brothers - All I have to do is dream

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "All I have to do is dream" med Everly Brothers till dagens låt då vi tycker att den är riktigt bra och man kan lyssna på den om och om igen.

Bobby Vinton - Mr Lonely

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Mr Lonely" med Bobby Vinton till dagens låt då vi tycker att den är väldigt fin.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120927

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Avril Lavigne (fyller 28 år), Ida Ljungqvist (fyller 31 år), Joshua LeBar (fyller 33 år) och Gwyneth Paltrow (fyller 40 år) - Grattis!

Filmtips - Lyckan, kärleken och meningen med livet

Filmen handlar om Liz som är övertygad om att livet har mer att erbjuda än bara familj och karriär och vi får följa henne när hon hittar en ny livsglädje genom att åka på en årslång resa till Italien, Bali och Indien. På resan upplever hon god mat, meditation och hon hoppas på att få uppleva sann kärlek.

One Direction - Live while we're young

Idag har vi på Carl-Alfred valt One Directions nya låt "Live while we're young" till dagens låt då vi älskar gruppen och tycker att låten håller hög klass.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120926

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Emma Rigby (fyller 23 år), Talulah Riley (fyller 27 år), Serena Williams (fyller 31 år) och Christina Milian (fyller 31 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120925

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jansen Panettiere (fyller 18 år), Annabelle Wallis (fyller 28 år), Sarah Jayne Dunn (fyller 31 år) och Lee Norris (fyller 31 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120924

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Spencer Treat Clark (fyller 25 år), Jessica Lucas (fyller 27 år), Justin Bruening (fyller 33 år) och Megan Ward (fyller 43 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120923

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kate French (fyller 28 år), Misti Traya (fyller 31 år), Anthony Mackie (fyller 34 år) och Keri Lynn Pratt (fyller 34 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120922

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Chase Ellison (fyller 19 år), Tom Felton (fyller 25 år), Laura Vandervoort (fyller 28 år) och Billie Piper (fyller 30 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120921

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jason Derülo (fyller 23 år), Maggie Grace (fyller 29 år), Nicole Richie (fyller 31 år) och Luke Wilson (fyller 41 år) - Grattis!

Programstart - Hela Sverige bakar 2012

Tolv deltagare får chansen att visa vad de går för och tävla om att koras till Sveriges bästa amatörbakare. Under tidspress ska de baka allt från helt nya recept till hederliga klassiker och försöka imponera på juryn som består av Johan Sörberg och Birgitta Rasmusson. Varje vecka får den som inte håller måttet lämna tävlingen. Programledare är Tilde de Paula.
 
Hela Sverige bakar - 21:00 - Sjuan

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120920

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sammi Hanratty (fyller 17 år), Spencer Locke (fyller 21 år), Enuka Okuma (fyller 36 år) och Henrik Larsson (fyller 41 år) - Grattis!

Filmtips - Älska mig igen

Filmen handlar om det unga paret Paige och Leo som bor i Chicago och vars liv blir förstört efter en nattlig bilolycka. Leo klarar sig oskadd, men Paige hamnar i koma och när hon äntligen vaknar upp har hon inget minne kvar av sitt tidigare liv med Leo. Tiden går och Leo inser att Paige aldrig kommer att minnas det liv de hade tillsammans, men han bestämmer sig för att göra allt han kan för att vinna hennes hjärta igen.

Journey - Don't stop believing

Idag har vi på Carl-Alfred valt Journeys låt "Don't stop believing" till dagens låt eftersom vi tycker att den är grymt bra.

Ann Murray - Just another woman in love

Idag har vi på Carl-Alfred valt Ann Murrays låt "Just another woman in love" till dagens låt då vi tycker att det är en bra låt med en fin melodi.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120919

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Danielle Panabaker (fyller 25 år), Kevin Zegers (fyller 28 år), Josef Fares (fyller 35 år) och Victoria Silvstedt (fyller 38 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120918

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Angela Simmons (fyller 25 år), Måns Nathanaelson (fyller 36 år), James Marsden (fyller 39 år) och Jada Pinkett Smith (fyller 41 år) - Grattis!

Taylor Swift - We are never ever getting back together

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "We are never ever getting back together" med Taylor Swift till dagens låt då vi tycker att hon är en grym artist och vi gillar låten.

The Fray - How to save a life

Idag har vi på Carl-Alfred valt The Frays låt "How to save a life" till dagens låt då vi tycker att den är väldigt fin och bra.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120917

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sanaya Irani (fyller 29 år), Matthew Settle (fyller 43 år), Anastacia (fyller 44 år) och Kyle Chandler (fyller 47 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120916

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Nick Jonas (fyller 20 år), Daren Kagasoff (fyller 25 år), Alexis Bledel (fyller 31 år) och Amy Poehler (fyller 41 år) - Grattis!

Beck - I stormens öga (2009)


När ett bränt kvinnolik hittas misstänker Säpo att Gunvald Larsson har kopplingar till mordet. Det visar sig att kvinnan ingick i en grupp miljöaktivister som utfört attacker runt om i världen och hon var internationellt efterlyst. Gunvald bestämmer sig för att på egen hand försöka hitta kvinnans mördare samtidigt som han har Säpo efter sig. 
 
Beck - 21:00 - TV4

Eric Carmen - All by myself

Idag har Carl-Alfred valt låten "All by myself" till dagens låt då det är en underbar låt med en väldigt vacker text.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120915

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Prins Harry (fyller 28 år), Dave Annable (fyller 33 år), Prins Daniel (fyller 39 år) och Prinsessan Letizia (fyller 40 år) - Grattis!

Kenny Loggins - I'm free

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "I'm free" med Kenny Loggins till dagens låt då den är soundtrack till filmen Footloose som vi tycker mycket om och det är en grym låt.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120914

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Ashley Roberts (fyller 31 år), Kimberly Williams-Paisley (fyller 41 år), Faith Ford (fyller 48 år) och Martina Gedeck (fyller 51 år) - Grattis!

John Lennon - Imagine

Idag valde Carl-Alfred John Lennons låt "Imagine" till dagens låt då vi alltid har inspirerats av honom och hans musik. "Imagine" är en väldigt vacker låt som har ett otroligt fint budskap.

Programstart - Kockarnas kamp 2012

Kockarnas kamp går ut på att testa åtta av Sveriges bästa kockar på egenskaperna snabbhet, precision, stresstålighet, kreativitet och analytiska förmåga. Kockarna som tävlar är Leif Mannerström, Stefano Catenacci, Malin Söderström, Paul Svensson, Christian Hellberg, Carina Brydling, Tommy Myllymäki och Stefan KarlssonVarje vecka får tittarna ta del av deras matlagning och lära känna kockarna närmare. De bjuder på berättelser från sina framgångsrika karriärer och delar med sig av anekdoter från livet i ett restaurangkök. Dessutom visar kockarna matlagning på högsta nivå när de skapar fantastiska måltider. Varje vecka slås en av kockarna ut till dess att endast en står som vinnare. Kockarnas kamp leds av Pär Lernström.
 
Kockarnas kamp - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120913

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Niall Horan (fyller 19 år), Ben Savage (fyller 32 år), Stella McCartney (fyller 41 år) och Emma Wiklund (fyller 44 år) - Grattis!

Elton John - Your song

Idag har vi på Carl-Alfred valt Elton Johns låt "Your song" till dagens låt eftersom vi tycker att den är väldigt vacker och Elton har en helt underbar röst.

Säsongsstart - Bonde söker fru 2012

Linda Lindorff beger sig hem till bönderna för att dela ut kärleksbreven som kommit till dem och vilka fyra bönder som får chansen att hitta kärleken avslöjas.
 
Bonde söker fru - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120912

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Emmy Rossum (fyller 26 år), Josephine Bornebusch (fyller 31 år), Benjamin McKenzie (fyller 34 år) och Paul Walker (fyller 39 år) - Grattis!

Justin Bieber - Maria

Idag är Justin Biebers låt "Maria" dagens låt då vi tycker att den är sjukt bra och det bästa är att den är baserad på en sann historia.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120911

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Henry Hopper (fyller 22 år), Tyler Hoechlin (fyller 25 år), Shriya Saran (fyller 30 år) och Johnny Vegas (fyller 41 år) - Grattis!

Vi minns 11 September 2001


Idag är det exakt 11 år sedan tusentals människor dog i terroristattentaten mot World Trade Center i New York. Detta är en händelse som vi på Carl-Alfred minns som om det var igår och vi har sedan dess berörts av den och dess historia och vi kommer alltid att bära med oss den i våra hjärtan.
 
Vi på Carl-Alfred skänker idag en tanke till dem som förlorade sina liv i attackerna och till de som förlorade någon de håller kär.

Chesney Hawkes - I am the one and only

Idag har Carl-Alfred valt Chesney Hawkes låt "I am the one and only" till dagens låt då vi tycker att den är grym.

Eric Carmen - Hungry eyes

Idag har vi på Carl-Alfred valt Eric Carmens låt "Hungry eyes" till dagens låt då vi tycker att den är väldigt bra och den är soundtrack till filmen Dirty Dancing som vi har älskat sedan vi var små.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120910

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Elyse Levesque (fyller 27 år), Jacob Young (fyller 33 år), Ryan Phillippe (fyller 38 år) och Colin Firth (fyller 52 år)- Grattis!

Programstart - X Factor Sverige

X Factor är en världskänd musiktävling som är öppen för alla över 14 år, soloartister eller grupper. Av tusentals sökande letar juryn efter en artist eller grupp som har ”DET”, som har X-faktorn. Juryn, bestående av Marie Serneholt, Orup, Andreas Carlsson och Ison, har inte bara som uppdrag att hitta blivande artister som har "det" - de ska också dela med sig av sina unika erfarenheter och se till att deras adepter har alla förutsättningar för att bli nästa världsartist. Juryn får ansvar för en egen artistkategori - antingen tjejer, killar, grupper eller 25+.
 
X Factor - 20:00 - TV4

Ensam hemma 2 - Vilse i New York (1992)


Familjen McAllister ska åka på julsemester till Florida men dessvärre glömmer de sin son Kevin på flygplatsen. Kevin lyckas komma på ett plan till New York och med hjälp av sin pappas kreditkort checkar han in på det bästa hotellet i stan. Men i New York finns också två gamla fiender till Kevin, tjuvarna Harry och Marv. Kevin upptäcker att de planerar att råna den största leksaksaffären i New York och bestämmer sig för att försöka göra allt för att stoppa tjuvarna.
 
Ensam hemma 2 - 14:30 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120909

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Anna Kendrick (fyller 27 år), Michelle Williams (fyller 32 år), Adam Sandler (fyller 46 år) och Hugh Grant (fyller 52 år) - Grattis!

John Lennon ♥


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120908

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Alecia Moore (fyller 33 år), David Arquette (fyller 41 år), Carola Häggkvist (fyller 46 år) och Anders Lundin (fyller 54 år) - Grattis!

Säsongsstart - Körslaget 2012

TV4:s succéprogram Körslaget är tillbaka i rutan. Som vanligt är det Gry Forssell som programleder och de tävlande körledarna är i år Anders Bagge (Ekerö), Martin Rolinski (Angered), Gladys del Pilar (Örebro), Lili & Susie (Sollentuna), Putte Nelson (Vetlanda), Louise Hoffsten (Linköping) och Bengt "Bengan" Janson (Visby).
 
Körslaget - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120907

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Paul Iacono (fyller 24 år), Evan Rachel Wood (fyller 25 år), Oliver Hudson (fyller 36 år) och Shannon Elizabeth (fyller 39 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120906

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Pippa Middleton (fyller 29 år), Kerry Katona (fyller 32 år), Josefine Sundström (fyller 36 år) och Swoosie Kurtz (fyller 68 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120905

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Caroline Sunshine (fyller 17 år), Gage Golightly (fyller 19 år), Katerina Graham (fyller 23 år) och Rose McGowan (fyller 39 år) - Grattis!

Bio - Hope Springs


Filmen handlar om ett gift par vars äktenskap nästan är över och för att försöka rädda äktenskapet åker de till ett äktenskapsretreat där en terapeut under en helg försöker hjälpa dem att tända gnistan igen.
 
Biopremiär 7 september 2012

Filmtips - Farsan


På Jörgens cykel jobbar den osäkra Jörgen, Juan som oroar sig för sin hund och Farsan som tycker att han är bäst på allt. Farsan lagar godast mat, han är snygg och vet vad en kvinna behöver, men när han ska försöka hitta en ny fru går inte allt som han har tänkt sig.

Billy Ocean - Love really hurts without you

Carl-Alfred har idag valt Billy Oceans låt "Love really hurts without you" till dagens låt då det är en bra låt och vi gillar Billys röst.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120904

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Carter Jenkins (fyller 21 år), Wes Bentley (fyller 34 år), Christian Walz (fyller 34 år) och Ione Skye (fyller 42 år) - Grattis!

Billy Joel - Tell her about it

Idag har Carl-Alfred valt Billy Joels låt "Tell her about it" till dagens låt och vi tycker att det är en riktig klassiker som vi fortfarande tycker mycket om.

Stevie Wonder - Part time lover

Idag har vi på Carl-Alfred valt låten "Part time lover" med Stevie Wonder till dagens låt då det är en oerhört skön låt och Stevie är en otroligt duktig sångare.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120903

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Garrett Hedlund (fyller 28 år), Fearne Cotton (fyller 31 år), Olof Mellberg (fyller 35 år) och Ashley Jones (fyller 36 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120902

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Magdalena Graaf (fyller 37 år), Salma Hayek (fyller 46 år), Tuc Watkins (fyller 46 år) och Keanu Reeves (fyller 48 år) - Grattis!

Elton John - Can you feel the love tonight

Vi på Carl-Alfred har idag valt den underbart fina låten "Can you feel the love tonight" med Elton John som är soundtrack till Disneyfilmen Lejonkungen. Vi tycker att låten är väldigt vacker och vi älskar Eltons röst.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120901

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Zendaya Coleman (fyller 16 år), Bianca Ryan (fyller 18 år), Aisling Loftus (fyller 22 år) och Shoshana Bean (fyller 35 år) - Grattis!

Nicki Minaj - Automatic

Vi på Carl-Alfred har idag valt Nicki Minajs grymt peppande låt "Automatic" till dagens låt eftersom det är lördag och man blir taggad för fest av den här låten.

RSS 2.0