Glad Påsk ♥


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 130330

   
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sergio Ramos (fyller 27 år), Céline Dion (fyller 45 år), Piers Morgan (fyller 48 år) och Ian Ziering (fyller 49 år) - Grattis!

Säsongsstart - Let's dance 2013

Tio kändisar antar utmaningen och tävlar tillsammans med landets bästa tävlingsdansare om att vinna Let's dance gnistrande glassko. Under premiärprogrammet får inget par lämna tävlingen, men det gäller att imponera på såväl juryn som tittarna för att vinna fördel till nästa fredag då utröstningen sätter igång. Årets deltagare är Anna Brolin, Håkan Dahlby, Markoolio, Sofia Wistam, Erik Segerstedt, Anette Norberg, Jennifer Åkerman, Robban Andersson, Oscar Zia och Maria Montazami. Programmet leds som vanligt av duon Jessica Almenäs och David Hellenius.
 
Let's dance - 20:00 - TV4

Seriestart - 112 Aina

På Hällby polisstation verkar allt vid en första anblick vara precis som på vilken polisstation som helst. Men skenet bedrar. Polisinspektör Frans ”Frasse” Ytterman, polisinspektör Stefan Schwartz, polisinspektör Vanessa Frankell, polisassistent Walter Eriksson, polisaspirant Nora Modig och receptionisten Aina Forss är nämligen mitt uppe i en TV-inspelning. Ja, av oklara skäl har någon valt att göra en dokumentärserie om just Hällby polisstation. Det oklara i sammanhanget kommer sig av att detta kan vara den klantigaste, märkligaste, mest opålitliga och tafatta samling poliser världen någonsin skådat.
 
112 Aina är en hysterisk och fartfylld komedi med realitykänsla. Fredrik Hallgren och Måns Nathanaelson, som spelar Frasse respektive Stefan, syntes senast på TV6 i komediserien Karatefylla, som också blev Kristallen-nominerad. Lite av den galna humorn tar man med sig in i nysatsningen "112 Aina".
I övriga roller ser vi Isabel Munshi, Linus Eklund Adolphson, Annie Lundin och Marina Nyström.
 
112 Aina - 22:00 - TV6

Eric Saade gästade Nyhetsmorgon

Eric%20Saade%20om%20Ladies%20night:%20%22Blir%20sexigare%22
Under morgonen gästade Eric Saade och David Stenmarck, grundaren av Ladies night, Nyhetsmorgon för att tala om den nya artistuppställning i föreställningen. Till årets föreställning lovar David mer dans och nytillskottet Eric vill bidra med ungdomlig charm. "Jag strävar efter att det ska bli mer av en majestätisk popkonsert och på så sätt blir det också sexigare", säger Eric. "Klart att det kommer att bli galet, jag hoppas att varenda tjej vill vara där". Missade ni samtalet eller vill se det igen, kolla in klippet ovan.

JOHAN FALK: Leo Gaut (2009)

Ett våldsamt krogkrig blossar upp i Göteborg. Johan Falk inser att en av de krogar som utsatts för hot ägs av Leo Gaut, en gangster som Johan satte bakom lås och bom för tio år sedan. Johan återupptar kontakten med den numera laglydige Leo för att få mer information. Det blir starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo med familjer ställs inför svåra beslut.
 
Johan Falk (Leo Gaut) - 21:00 - TV4

H.K.H. Prinsessan Lilians begravningsgudstjänst i Slottskyrkan

Prinsessan Lilian fördes för sista gången från Kungliga slottet till den kungliga begravningsplatsen på Haga för att få vila bredvid sin prins Bertil. Hela kungafamiljen var på plats i Slottskyrkan i Stockholms slott för att ta ett sista farväl av sin älskade familjemedlem, prinsessan Lilian som somnade in i söndags den 10 mars. På plats i Slottskyrkan fanns även kungens systrar, prinsessorna Margaretha, Birgitta, Christina och Désirée och flera andra medlemmar av släkten Bernadotte. 
 
Från de skandinaviska kungahusen kom Drottning Margrethe som var en nära vän till prinsessan Lilian och prinsessan Astrid av Norge. Statsminister Fredrik Reinfeldt, många ur den diplomatiska kåren och prinsessan Madeleines blivande make Chris O'Neill och Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist hedrade också minnet av Lilian.
 
(Foto: Jonas Ekströmer /Scanpix)

Prinsessan Lilians begravning

SVT direktsänder H.K.H. prinsessan Lilians begravning från Slottskyrkan i Stockholm. Kommentatorer är John Chrispinsson och hovexperten Roger Lundgren. Dessutom sänder SVT ett program till minne av prinsessan Lilian samma kväll. Prinsessan växte upp i Wales och träffade prins Bertil i London under andra världskriget. Efter många år tillsammans gifte de sig 1976 och hon blev då prinsessa av Sverige och hertiginna av Halland.
 
H.K.H. prinsessan Lilians begravning - 12:55 - SVT2

H.K.H. Prinsessan Lilian har avlidit

Prinsessan Lilian har söndagen den 10 mars avlidit i en ålder av 97 år. Prinsessan Lilian somnade stilla in under eftermiddagen i sitt hem på Djurgården i Stockholm. Prinsessan Lilian var gift med Prins Bertil, Kungens farbror. Vi på Carl-Alfred skänker givetvis en extra tanke till Lilians nära och kära en dag som denna ♥

Jakob Eklund och Mikael Tornving om bioaktuella Johan Falk - Kodnamn Lisa

Jakob%20Eklund%20och%20Mikael%20Tornving%20om%20bioaktuella%20Johan%20Falk%20-%20Kodnamn%20Lisa
I filmen Johan Falk - Kodnamn Lisa får vi se upplösningen av polisen Johan Falks och infiltratören Frank Wagners samarbete. Skådespelarna Jakob Eklund och Mikael Tornving besökte Nyhetsmorgon och berättade om hur det är att jobba tillsammans och hur de arbetat med filmen som baseras på verkliga händelser. Filmen har premiär den 15 mars.

Robin Stjernberg vinnare av Melodifestivalen 2013

Robin Stjernberg med låten "You" blev den första personen i Melodifestivalens historia att gå via Andra chansen till att representera Sverige i Eurovision Song Contest som hålls i Malmö i maj.

Melodifestivalen: Final 2013

Det är dags för final! Tio bidrag tävlar om att representera Sverige i Eurovision Song Contest som avgörs i Malmö i maj. De tio tävlande artisterna är Ulrik Munther, David Lindgren, State of Drama, Anton Ewald, Louise Hoffsten, Ralf Gyllenhammar, Ravaillacz, Sean Banan, Robin Stjernberg och YOHIO. Programledare är Gina Dirawi och Danny Saucedo.
 
Melodifestivalen - 20:00 - SVT1

JOHAN FALK: National target (2009)

Mitt uppe i ett tillslag mot en knarkaffär inser Johan Falk och hans kollegor att en mytomspunnen rysk maffialedare ligger bakom det aktuella partiet med amfetamin. Johans infiltratör i Göteborgsgängen, Frank Wagner, sänder ut budskapet att han vill göra affärer med någon som kan leverera stora mängder amfetamin. Plötsligt är Frank mitt uppe i sin värsta mardröm och inser att han håller på att infiltrera Europas farligaste maffia, den est-ryska, bestående av före detta KGB-officerare.
 
Johan Falk (National target) - 21:00 - TV4

Robin Stjernberg och Anton Ewald till final

Anton Ewald med "Begging" och Robin Stjernberg med "You" lyckades knipa de sista två finalplatserna i Andra chansen och får tävla i Friends Arena på lördag.

MELODIFESTIVALEN - Andra Chansen

Andra chansen är tävlingen där de åtta bidrag som i deltävlingarna hamnat på tredje och fjärde plats får en sista möjlighet att ta sig till finalen i Stockholm. De åtta tävlande artisterna är Robin Stjernberg, Eric Gadd, Caroline af Ugglas, Behrang Miri, Erik Segerstedt & Tone Damli, Anton Ewald, Cookies N Beans och Martin Rolinski. Programmet sänds från Karlstad och programledare är Gina Dirawi och Danny Saucedo.
 
Andra chansen - 20:00 - SVT1

RSS 2.0