Premiär - The Last Song

Idag är det premiär för filmen ”The Last Song” och huvudrollen spelas av ingen mindre än Miley Cyrus. Andra kända skådespelare som medverkar i filmen är Kelly Preston, Carly Chaikin, Greg Kinnear och Bobby Coleman. Dessutom är Mileys nuvarande pojkvän (Liam Hemsworth) som hon träffade under filminspelningen med i filmen.


I vanliga fall skulle vi på Carl-Alfred vara med på premiären men denna afton kommer vi tyvärr inte att närvara. Dock kommer vi att gå och se filmen vid ett senare tillfälle, lita på det.


Familjen Bernadotte


Ikväll är det dags för den andra delen i dokumentärserien om Familjen Bernadotte på tv4 med start klockan 20.00. I första delen fick vi ”bekanta” oss med Bennys gode vän och Sveriges kung Carl XVI Gustaf. I kvällens avsnitt är det drottning Silvia som står i centrum – missa inte det!


Slutet på Andra AvenynIgår sändes det allra sista avsnittet av Andra Avenyn och vi på Carl-Alfreds Filmhörna är ganska säkra på att vi inte är ensamma om att tycka att det är väldigt tråkigt. Det känns både sorgligt och vemodigt och det kommer verkligen att bli ett stort tomrum efter denna älskade serie. Förra året var vi på Carl-Alfred och besökte några inspelningsplaster där man har spelat in Andra Avenyn och det är något som alla galna anhängare till serien måste göra.


Ni som missade avsnittet igår måste omedelbart gå in på svt:s hemsida och kolla på sista delen. Vår åsikt är att slutet inte var det bästa och vi hade gärna önskat att avsnittet var lite längre, på grund av att allt kändes väldigt "pressat". Detta är enbart våra åsikter och vi hoppas att vi inte har trampat någon på tårna genom att tycka det. Tillsist bjuder vi er på en bild där vår älskade "Greger" visar vilken fin människa han är.


Kändisar som fyller år - 100506

               
Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Robert Sjöblom (fyller 58 år), Christopher Aubrey (fyller 39 år), George Clooney (fyller 49 år) och Tony Blair (fyller 57 år) - Grattis!


RSS 2.0