KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111130

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kaley Cuoco (fyller 26 år), Elisha Cuthbert (fyller 29 år), Ben Stiller (fyller 46 år) och Mandy Patinkin (fyller 59 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111129

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Anna Faris (fyller 35 år), Don Cheadle (fyller 47 år), Kim Delaney (fyller 50 år) och Orup (fyller 53 år) – Grattis!

Den som dräper - Del 7


Ikväll visar TV4 det sjunde avsnittet av den danska kriminalserien ”Den som dräper”. Mordroteln utreder ett fall med ett misshandlat lik. Misstankar finns om ett samband mellan det pågående gängkriget mellan östeuropeiska knarkgäng. Thomas tror att något mer personligt står på spel och ger sig själv in i den farliga leken…


Den som dräper - 21:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111128

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Judd Nelson (fyller 44 år), Ed Harris (fyller 61 år), Paul Shaffer (fyller 62 år) och Claes Elfsberg (fyller 65 år) – Grattis!

Första advent

Vi på Carl-Alfred sänder en liten julhälsning till alla våra läsare och hoppas att ni får en mysig och glad första advent.


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111127

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sanna Nielsen (fyller 27 år), Michael Vartan (fyller 43 år), Caroline Kennedy (fyller 54 år) och William Fichtner (fyller 55 år)  – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111126

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Natasha Bedingfield (fyller 30 år), Peter Facinelli (fyller 38 år), Hannes Holm (fyller 49 år) och Bengt Magnusson (fyller 61 år) – Grattis!

Smygtitt - Tjuvarnas jul

Nu är det bara ett par dagar kvar till att första avsnittet av årets julkalender ”Tjuvarnas jul” visas. Vi på Carl-Alfred älskar julen och det är absolut vår favorithögtid. Dessutom längtar vi otroligt mycket efter att få se julkalendern och vi måste säga att det ser väldigt bra ut på pappret, ”fingers crossed”. När vi ändå är inne på ämnet julkalendrar kan vi på Carl-Alfred avslöja att vi har en liten dröm, nämligen att själva få ”skriva” en julkalender. Ni som känner oss väl vet givetvis att vi redan har börjat spåna efter ideér och vi har faktiskt kommit på en story som vi tror att många hade tyckt om.


Många av er har med största sannolikhet sett ”trailern” för julkalendern som går på SVT och under dagen släpptes det ytterligare en liten smygtitt av ”Tjuvarnas jul”. Spana in klippet ovan!


Säsongspremiär - På spåret

Sveriges mest populära frågesport är tillbaka och precis som tidigare är det Kristian Luuk och Fredrik Lindström som sitter vid rodret. I kvällens program tar sig debutanterna Gunilla Hammar Säfström och Peter Wahlbeck sig an förra årets finalister Martina och Erik Haag. Tove Styrke står för kvällens musik.


På spåret - 20:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111125

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Haley Webb (fyller 26 år), Joel Kinnaman (fyller 32 år), Christina Applegate (fyller 40 år) och Billy Burke (fyller 45 år) - Grattis!

JulLotta på Liseberg


Ikväll är Lotta Engberg tillbaka på Liseberg för att bjuda på en rad av både klassiska och nyskrivna jullåtar. För musiken står Curt-Eric Holmquist tillsammans med sin orkester. Sanna Nielsen, Roger Pontare och Ulrik Munther uppträder på scen.


JulLotta på Liseberg - 20:00 - TV4

Årets julvärd 2011 - Kalle Moraeus

SVT presenterade idag årets julvärd och det blev Kalle Moraeus som strax före Kalle Anka på julaftons eftermiddag kommer hälsa alla SVT-tittare välkomna. Kalle Moraeus känner vi alla som violinist, sångare, folkmusiker, kompositör och programledare och numera kan han även lägga till julvärd på sin meritlista. Vi på Carl-Alfred tycker att det är ett spännande val och vi är övertygade om att Kalle kommer göra suceé i rutan. Dessutom är det en självklarhet att musiken blir det genomgående temat i Moraeus inslag under julafton.


Vad tycker ni om årets julvärd?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111124

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sarah Hyland (fyller 21 år), Katherine Heigl (fyller 33 år), Colin Hanks (fyller 34 år) och Shanti Roney (fyller 41 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111123

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Miley Cyrus (fyller 19 år), Lucas Grabeel (fyller 27 år), Kelly Brook (fyller 32 år) och Dan Ekborg (fyller 56 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111122

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jamie Campbell Bower (fyller 23 år), Scarlett Johansson (fyller 27 år), Mark Ruffalo (fyller 44 år) och Mads Mikkelsen (fyller 46 år) - Grattis!

Den som dräper - Del 6

Ikväll visar TV4 det sjätte avsnittet av den danska kriminalserien ”Den som dräper”. Katrine och Thomas fortsätter sin jakt efter seriemördaren på fängelset vilket inte är lätt i den tuffa miljö som råder. Polisen utsätts dessutom för hård kritik gällande brottslingars rätt till skydd.

 

Den som dräper - 21:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111121

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Eric Ericson (fyller 37 år), Inés Sastre (fyller 38 år), Nicollette Sheridan (fyller 48 år) och Goldie Hawn (fyller 66 år) – Grattis!

Lasse Brandeby död

Lasse Brandeby dog natten till idag av sviterna efter sina svåra njurproblem på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, med honom var hans dotter Anna. Redan i somras rapporterades det om att Lasse var svårt sjuk och han fick bland annat ställa in ett framträdande på "Lotta på Liseberg". Lasse Brandeby blev mest känd som den komiska karaktären "Kurt Olsson" och var både komiker, skådespelare och journalist. Lasse blev 66 år gammal.

Filippa & Benjamin

Här kommer det sista klippet för säsongen från igår med succéparet ”Filippa och Benjamin”. Missade ni duon eller vill se dem igen, spana in klippet nedanför.

 

Filippa och Benjamin - "Förlåt för att jag inte sa förlåt"


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111120

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Connie Talbot (fyller 11 år), Kimberley Walsh (fyller 30 år), Henrik Dorsin (fyller 34 år) och Sean Young (fyller 52 år) – Grattis!

Tjolöholms julmarknad 2011

I fredags besökte vi på Carl-Alfred vackra Tjolöholms slott och deras mysiga julmarknad. Det bästa med hela julmarknaden var enligt oss slottet. ”Jane Austen-feelingen” var konstant och på baksidan av slottet strosade vi omkring och drömde oss bort för en kort stund. Vi behöver väl knappast tala om att vi är helt förälskade i det otroligt vackra slottet och med största sannolikhet är vi nog inte ensamma om det.

 

Nästa år blir det förmodligen ett återbesök och har ni inte besökt julmarknaden tidigare kan vi verkligen rekommendera den. Under dagen knäpptes ett hundratals bilder och givetvis delar vi med oss av några här. Vill ni se fler bilder, besök vår facebook-sida.

 


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111119

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Tove Styrke (fyller 19 år), Jodie Foster (fyller 49 år), Meg Ryan (fyller 50 år) och Larry King (fyller 78 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111118

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Nathan Kress (fyller 19 år), Chloë Sevigny (fyller 37 år), Owen Wilson (fyller 43 år) och Nick Chinlund (fyller 50 år) – Grattis!

Jul på Tjolöholms Slott

På fredag (imorgon) åker vi på Carl-Alfred till Tjolöholms slott för att besöka deras julmarknad. Trippen har varit planerad under en längre tid och det känns skönt att nedräkningen inför morgondagen äntligen är över. Bilder och annat smått och gott kommer vi självklart att dela med oss av här på bloggen senare.

 

Är det någon av er som planerar att besöka Tjolöholms julmarknad detta år?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111117

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sarah Harding (fyller 30 år), Rachel McAdams (fyller 33 år), Daisy Fuentes (fyller 45 år) och Danny DeVito (fyller 67 år) - Grattis!

Trailer - The Hunger Games

Trailern för filmen ”The Hunger Games” släpptes i dagarna och vi på Carl-Alfred gör tummen upp. När filmen når biografen, då är det vi som sitter på första parkett. Har ni inte sett trailern innan eller vill se den igen, kolla in klippet ovan.


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111116

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Carin Da Silva (fyller 27 år), Maggie Gyllenhaal (fyller 34 år), Dean McDermott (fyller 45 år) och Pia Johansson (fyller 51 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111115

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Shailene Woodley (fyller 20 år), Jonny Lee Miller (fyller 39 år), Lasse Kronér (fyller 49 år) och Anni-Frid Lyngstad (fyller 66 år) – Grattis!

Julkalendern 2011 - Tjuvarnas Jul

Årets julkalender är en julsaga i Charles Dickens anda och utspelar sig i Stockholm under det förra seklet. Handlingen kretsar kring den ökända tjuvligan som kallas för Klappsnapparna och deras högsäsong är under julen då deras byten är stadens alla julklappar. Bland tjuvarna kommer vi att få möta ledaren Madame Bofvén och hennes undersåtar Bongo, Skuggan, Trollet och Kurre. Kurre är stadens klantigaste ficktjuv, men växte upp i tjuvligan. Den 1 December får Kurre ett oväntat besök av sin okända dotter Charlie, men då han inte vet vad han ska göra med henne blir hon hela ligans maskot och Kurres uppgift blir att lära Charlie att bli en äkta klappsnappare.

Tjuvarnas Jul - 1 December - 07:15 och 18:45

Bruno Mars - It will rain

Som några av er säkert vet är vi på Carl-Alfred stora fan av Twilight-filmerna och när låtarna till filmen började släppas för ett par veckor sedan föll vi för Bruno Mars låt "It will rain". Ovanför kan ni se musikvideon till låten och vi hoppas att ni kommer att tycka om den.

Katy Perry - The one that got away

Katy Perry är en stor favorit hos oss här på Carl-Alfred och hon släpper hela tiden nya och häftiga videos. Till den underbara låten "The one that got away" har hon gjort en otroligt känslosam och fin video som vi på Carl-Alfred verkligen tycker jättemycket om. Ni kan se videon ovanför om ni inte har sett den innan, annars kan ni gärna se den igen.
Katy Perry är en stor favorit hos oss på Carl-Alfred och hon släpper hela tiden nya och häftiga videos. Till den underbara låten "The one that got away" har hon gjort en otroligt känslosam och fin video som vi på Carl-Alfred verkligen tycker om. Har ni inte sett videon innan eller vill se den igen, kolla in klippet ovan.

Filippa & Benjamin

Här kommer två nya klipp från den föregående veckan med succéparet ”Filippa och Benjamin”. Missade ni duon eller vill se dem igen, spana in klippen nedanför.

 

Filippa och Benjamin - "Bajs överallt"


Filippa och Benjamin - "Packa bebisväskan"


Den som dräper - Del 5

Ikväll visar TV4 det femte avsnittet av den danska kriminalserien ”Den som dräper”. På ett av Danmarks största fängelser blir en sjuttonåring som är intagen på fängelset utsatt för övergrepp och dödas. Katrine Ries Jensen tvingas möta ett förflutet hon helst vill glömma och hon tar upp kampen mot systemet som möjliggjorde övergreppet.

 

Den som dräper - 21:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111114

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Olga Kurylenko (fyller 32 år), Travis Barker (fyller 36 år), Josh Duhamel (fyller 39 år) och Tilde de Paula (fyller 39 år) - Grattis!

Vem kan slå Filip och Fredrik 2011

Vi på Carl-Alfred är stora fan av Filip och Fredrik och vi följer i princip allt den galna duon hittar på. En stor favorit är deras succéprogram ”Vem kan slå Filip och Fredrik” och ikväll är det dags för ännu ett nytt avsnitt. Ikväll kliver tennisspelarna Jonas Björkman och Tomas Johansson in på arenan för att försöka slå Filip och Fredrik. Självklart kommer vi på Carl-Alfred att sitta bänkade och har ni inte sett programmet innan kan vi verkligen rekommendera det - ni lär inte bli besvikna.

 

Vem kan slå Filip och Fredrik - 20:00 - Kanal 5

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111113

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Michael Copon (fyller 29 år),  Monique Coleman (fyller 31 år), Gerard Butler (fyller 42 år) och Chris Noth (fyller 57 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111112

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Anne Hathaway (fyller 29 år), Ryan Gosling (fyller 31 år), Krister Henriksson (fyller 65 år) och Neil Young (fyller 66 år) – Grattis!

:)

:)

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111111

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Erik Edman (fyller 33 år), Leonardo DiCaprio (fyller 37 år), Calista Flockhart (fyller 47 år) och Demi Moore (fyller 49 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111110

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Joshua Peck (fyller 25 år), Lucy Griffiths (fyller 25 år), Ellen Pompeo (fyller 42 år) och Jack Scalia (fyller 60 år) – Grattis!

Eric Saade - Hotter than fire

Ni har väl inte missat Eric Saades nya singel ”Hotter Than Fire”? Vi på Carl-Alfred gillar't och tycker absolut att ni ska lyssna på låten. Har ni inte hört låten innan eller vill höra den igen, kolla in klippet ovan.


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111109

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Nikki Blonsky (fyller 23 år), Vanessa Minnillo (fyller 31 år), Nick Lachey (fyller 38 år) och Eric Dane (fyller 39 år) – Grattis!

FILIPPA & BENJAMIN

Då var det dags att lägga ut ytterliggare två klipp från den föregående veckan med våra favoriter ”Filippa och Benjamin”. Missade ni duon eller vill se dem igen, spana in klippen nedanför.

 

Filippa och Benjamin - "Det är ingen mening att planera".

 

Filippa och Benjamin - På "finrestaurang".


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111108

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jack Osbourne (fyller 26 år), Parker Posey (fyller 43 år), Courtney Thorne-Smith (fyller 44 år) och Michael Nyqvist (fyller 51 år) – Grattis!

Fotbollsgalan 2011

Ikväll får ni inte missa Fotbollsgalan 2011 som direktsänds i TV4 från Globen i Stockholm. Årets programledare är Anna Brolin och Peter Jihde. Eftersom vi på Carl-Alfred är stora fotbollsfantaster kommer vi givetvis att sitta bänkade.

 

Fotbollsgalan - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111107

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Cajsa-Lisa Ejemyr (fyller 33 år), Jeremy London (fyller 39 år), Sharleen Spiteri (fyller 44 år) och Göran Ragnerstam (fyller 54 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111106

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Taryn Manning (fyller 33 år), Thandie Newton (fyller 39 år), Ethan Hawke (fyller 41 år) och Kelly Rutherford (fyller 43 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111105

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kevin Jonas (fyller 24 år), Jenny Pettersson (fyller 36 år), Tilda Swinton (fyller 51 år) och Kris Jenner (fyller 56 år) – Grattis!

Filmtips - Fullt hus

Filmen handlar om två föräldrar som har 12 barn och bor i ett hus på landet. En dag får båda föräldrarna jobberbjudanden och de tvingar med familjen in i storstaden trots många invändningar och de kommande månaderna präglas deras liv av många hyss och oordning när de försöker få ordning på sina liv.
Fullt hus är en riktigt bra film som innehåller många bra och roliga scener. Filmen innehåller också pinsamma inslag, sorg och vänskap. Vi på Carl-Alfred gillar verkligen filmen och vi tycker att alla skådespelarna gör ett oerhört bra jobb. Vi kan verkligen rekommendera er att se filmen om ni vill se något som får er att skratta.

Filmen handlar om två föräldrar som har 12 barn och bor i ett hus på landet. En dag får båda föräldrarna jobberbjudanden och de tvingar med familjen in i storstaden trots många invändningar och de kommande månaderna präglas deras liv av många hyss och oordning när de försöker få ordning på sina liv.

 

Fullt hus är en riktigt bra film som innehåller många bra och roliga scener. Filmen innehåller också pinsamma inslag, sorg och vänskap. Vi på Carl-Alfred gillar verkligen filmen och vi tycker att alla skådespelarna gör ett oerhört bra jobb. Vi kan verkligen rekommendera er att se filmen om ni vill se något som får er att skratta.


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111104

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sean Combs (fyller 42 år), Luís Figo (fyller 39 år), Malena Ernman (fyller 41 år) och Ralph Macchio (fyller 50 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111103

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Angus McLaren (fyller 23 år), Gemma Ward (fyller 24 år), Dolph Lundgren (fyller 54 år) och Ernst Kirchsteiger (fyller 54 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111102

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna David Schwimmer (fyller 45 år), Lauren Vélez (fyller 47 år), Jonas Gardell (fyller 48 år) och Stefanie Powers (fyller 69 år) – Grattis!

Melodifestivalen 2012

Programledarna för Melodifestivalen 2012 har utsätts och som många av er säkert redan vet blev det Sarah Dawn Finer, Helena Bergström och Gina Dirawi som leder hela tjottaballongen nästa år. Vi på Carl-Alfred tycker det ska bli spännande att se hur den kvinnliga trion tacklar uppgiften och självklart håller vi tummar och tår för att det blir bra.

 

Vad tycker ni om valet av programledare till nästa års Mello?


Filippa & Benjamin

Här kommer två klipp från den föregående veckan med våra favoriter ”Filippa och Benjamin”. Missade ni duon eller vill se dem igen, spana in klippen nedanför.

 

Filippa och Benjamin - "Besök av Jehovas Vittnen"

 

Filippa och Benjamin - "Nu kan den komma"


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 111101

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Penn Badgley (fyller 25 år), Carina Berg (fyller 34 år), Toni Collette (fyller 39 år) och Jenny McCarthy (fyller 39 år) – Grattis!


RSS 2.0