SkottårPrinsessan Estelle på sin första promenad

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel ute på promenad med nyfödda dottern Prinsessan Estelle i Hagaparken. Kungligheterna strålade av lycka och bilden är tagen av Victorias bror Prins Carl Philip.

(Foto: Prins Carl Philip/Kungahuset.se)

Jennifer och Ben fick en pojke

Jennifer Garner och Ben Affleck har blivit föräldrar för tredje gången. Den 27 februari välkomnade paret en liten pojke, Samuel Garner Affleck. Paret har sedan tidigare döttrarna Violet 6 år och Seraphina 3 år. Vi på Carl-Alfred önskar Ben och Jennifer all lycka och är glada för deras skull.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120229


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jeffrey Atkins (fyller 36 år), Michael Pollitt (fyller 40 år), Wendi Peters (fyller 44 år) och Ola Lindgren (fyller 48 år) – Grattis!

Andra Chansen


På Lördag är det dags för Melodifestivalens Andra Chansen vilken kommer att gå av stapeln i Nyköping. Det finns många bra artister med i startfältet och några av låtarna är riktigt bra, vilket gör det svårt att tippa vilka som kommer att gå vidare. På lördag tävlar Sean Banan, Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern, Top Cats, Timoteij, Youngblood, Andreas Johnson, Dynazty och Lotta Engberg & Christer Sjögren. Vi på Carl-Alfred ser mes spänning fram emot lördagens tävling.

Melodifestivalen Andra Chansen - Lördag - 20:00 - SVT1

Juliana och Petronella lämnade huset


I söndags hade Big Brother sin första utröstning för i år och den första att lämna huset blev Juliana, vilket vi tyckte var bra då hon inte tillförde något till huset. Vi på Carl-Alfred blev dock lite förvånade när Petronella avslöjade att även hon skulle lämna huset då hon inte klarade av att vara instängd och uttryckte att vissa deltagare var svåra att bo ihop med. Nu har en ny BB-vecka börjat och redan imorgon får vi reda på vilka som blir veckans nominerade, vilket vi med spänning ser fram emot.

Har ni några favoriter bland deltagarna?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120228


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Karolina Kurkova (fyller 28 år), Ali Larter (fyller 36 år), David Hellenius (fyller 38 år) och Colin Nutley (fyller 68 år) – Grattis!

Prinsessan Estelle - första bilderna

De första bilderna på Prinsessan Estelle är här och vi på Carl-Alfred måste säga att hon är bedårande söt. Lillsessan är lik både mamma och pappa och inom en snar framtid hoppas vi få se fler bilder av vår nya lilla Prinsessa ♥

(Foto: Kungahuset.se)

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120227


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jenni Farley (fyller 26 år), Lotta Schelin (fyller 28 år), Kate Mara (fyller 29 år) och Josh Groban (fyller 31 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120226


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Corinne Bailey Rae (fyller 33 år), Paul Haukka (fyller 33 år), Linda Lampenius (fyller 42 år) och Michael Bolton (fyller 59 år) – Grattis!

Lisa Miskovsky och Danny Saucedo till final

Fjärde deltävlingen av Melodifestivalen avklarad och till final gick Lisa Miskovsky och Danny Saucedo. Till Andra Chansen gick Lotta Engberg och Christer Sjögren tillsammans med Dynazty. Tävlingen drog igång på riktigt ikväll och som vi på Carl-Alfred tippade för ett år sedan kommer Danny stå som slutsegrare i Globen den 10 mars.

Inför deltävling 4 Mello


Ikväll är det dags för Melodifestivalens fjärde och sista deltävling och den direktsänds från Malmö. Det finns som i tidigare deltävlingar många kända ansikten med och vi är väldigt spända inför artisternas framträdanden. Vi på Carl-Alfred tror att vinnaren är med ikväll och då vi har lyssnat på låtarna är vi nästan helt säkra på att vinnaren av Melodifestivalen 2012 är Danny Saucedo.

Vår schlagerexpert förutspår följande inför den fjärde deltävlingen:
Till final går Danny Saucedo och Charlotte Perelli och till andra chansen går Dynazty och Lotta Engberg feat. Christer Sjögren.

Vad tror ni?

Trailer - American Reunion (2012)

Gänget från ”American Pie-filmerna” är tillbaka med en sprillans ny film. Filmen har fått namnet ”American Reunion” och vi på Carl-Alfred kommer absolut att sitta på första parkett när filmen går upp på biograferna. Precis som många andra växte vi upp till filmerna med Jim, Kevin, Oz, Stifler och Finch och det ska bli spännande att se grabbarnas fortsatta upptåg.  Har ni inte sett trailern till filmen innan eller vi se den igen, kolla in klippet ovan.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120225


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Danny Saucedo (fyller 26 år), Rashida Jones (fyller 36 år), Nancy O'Dell (fyller 46 år) och Tomas Ledin (fyller 60 år) – Grattis!

Prinsessan ska heta Estelle

Prinsessans namn - Estelle Silvia Ewa Mary. Hertiginna av Östergötland ♥Kronprinsessparets förlovning - 3 år sedan

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel tillkännagav sin förlovning för tre år sedan och höll en pressträff i Prinsessan Sibyllas våning, Stockholms slott. Vi på Carl-Alfred minns dagen som igår och även det sagolika bröllopet som ägde rum den 19 juni 2010.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120224


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Trace Cyrus (fyller 23 år), Bonnie Somerville (fyller 38 år), Billy Zane (fyller 46 år) och Amelia Adamo (fyller 65 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120223


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Dakota Fanning (fyller 18 år), Emily Blunt (fyller 29 år), Henrik Schyffert (fyller 44 år) och Kjell Bergqvist (fyller 59 år) – Grattis!

Första bilden på lillsessan


För en liten stund sedan publicerades det en bild på kronprinsessparet och den nya lilla prinsessan på Kungahusets Facebook-sida. Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har lämnat Karolinska Universitetssjukhuset och är nu hemma på Haga Slott.

(Foto: Kungahuset.se)

Sverige har fått en ny liten prinsessa ♥

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel välkomnade idag, torsdagen den 23 februari 2012 klockan 04.26, en liten dotter på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Prinsessan var 51 cm lång och vägde 3280 gram. Prins Daniel var med på Karolinska under hela förlossningen och enligt den nyblivna pappan mår både mor och dotter väl.


Melodifestivalen deltävling 4


På lördag är det dags för årets sista deltävling i Melodifestivalen och den kommer att sändas direkt från Malmö. De artister som kommer att vara med och tävla är Charlotte Perelli, OPA!, Dynazty, Lotta Engberg och Christer Sjögren, Hanna Lindblad, Axel Algmark, Lisa Miskovsky och Danny Saucedo. Vi på Carl-Alfred är riktigt laddade inför lördagens deltävling då vi är helt övertygade om att vinnaren finns med i startfältet och vi tror att det i slutändan kommer att stå mellan Charlotte Perelli och Danny Saucedo. Vi återkommer med mer information när vi har lyssnat på bidragen.

Melodifestivalen 2012 Deltävling 4 - 20:00 - SVT 1


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120222


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Zach Roerig (fyller 27 år), Drew Barrymore (fyller 37 år), James Blunt (fyller 38 år) och Kyle MacLachlan (fyller 53 år) – Grattis!

Kevin Costners hyllade tal

Som ni vet hölls Whitney Houstons begravning i lördags och flera kända personer var inbjudna för att delta i ceremonin. Av de inbjudna fanns även Whitneys nära vän Kevin Costner som hon spelade mot i den Oscarsnominerade filmen The Bodyguard och han höll ett tal på begravningen som blev otroligt hyllat världen över. Talet innehöll många fina och även roliga historier om Whitney och det fick henne att framstå som otroligt mänsklig. Vi på Carl-Alfred blev otroligt rörda av Kevins tal och det fick oss att se Whitney på ett helt nytt sätt. Vi sänder i dessa sorgliga tider en extra tanke till Whitneys nära och kära och hoppas att de har det bra.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120221


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Corbin Bleu (fyller 23 år), Ashley Greene (fyller 25 år), Margherita Missoni (fyller 29 år) och Jennifer Love Hewitt (fyller 33 år) – Grattis!

Bilder från Big Brother-premiären 2012


Big Brother 2012 hade premiär igår och precis som många andra satt vi på Carl-Alfred bänkade för att se när deltagarna äntrade huset för första gången. Många av förra årets deltagare var på plats i studion och vi kunde bland annat se Martin, Sara, Nicky, Rosa, Peter, Gurkan, Chrille och älskade Rodney. Ni som följde oss på Carl-Alfred under förra säsongen av BB vet att vi är stora Roddan-fantaster och det kändes otroligt roligt att få se honom igen. Nedan följer några bilder från gårdagens premiär.


(Foto: Bigbrother.se)

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120220


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Rihanna (fyller 24 år), Lauren Ambrose (fyller 34 år), Cindy Crawford (fyller 46 år) och Willie Garson (fyller 48 år) – Grattis!

Big Brother 2012 premiär

Ikväll drar nya säsongen av Big Brother igång och vi på Carl-Alfred ser med spänning fram emot att få se nya deltagare inta huset. Vi hoppas självklart att de har fått tag på både bra, roliga och intressanta personer som kan göra tiden i huset oförglömlig och vi hoppas att vi redan ikväll kan få både en eller flera favoriter. Enligt uppgifter är även några av de gamla deltagarna inbjudna till kvällens liveshow och det ska bli väldigt intressant att få höra vad de har att säga. Ovan ser ni en bild av några av de nya deltagarna och vi hoppas att de kan röra om i huset.

Big Brother 2012 - 21:00 - TV11

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120219


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Björn Gustafsson (fyller 26 år), Haylie Duff (fyller 27 år), David Gandy (fyller 32 år) och Ola Salo (fyller 35 år) – Grattis!

Molly Sandén och Björn Ranelid feat. Sara Li till final


Tredje deltävlingen av Melodifestivalen avklarad och till final gick Molly Sandén och Björn Ranelid feat. Sara Li. Till Andra Chansen gick Youngblood och Andreas Johnsson. Nästa vecka drar tävlingen igång på riktigt då vi på Carl-Alfred är övertygade om att vinnaren finns i startfältet - läs Danny Saucedo eller Charlotte Perrelli.

Inför deltävling 3 Mello


Ikväll är det dags för den tredje deltävlingen i årets Melodifestival och ikväll sänds den direkt från Leksand. Som i de andra deltävlingarna finns det många kända ansikten med i kvällens startfält och vi är otroligt spända över vilka som kommer att ta sig vidare. Vi på Carl-Alfred tror inte att vinnaren är med ikväll, men vi har vår aningar om vilka som kommer att ta sig vidare.

Vår schlagerexpert förutspår följande inför den andra deltävlingen:
Till final går Molly Sandén och Andreas Johnson och till andra chansen går Mattias Andreasson och Youngblood.

Vad tror ni?

Big Brother 2012

Imorgon drar den nya säsongen av Big Brother igång och självklart kommer vi på Carl-Alfred att sitta bänkade framför TV-apparaterna för att se de nya finalisterna flytta in i huset. Precis som förra året kommer vi att hålla er uppdaterade under hela säsongen om vad som händer i huset och förhoppningsvis kommer vi att få en del favoriter som vi kommer att skriva om. Detta ger oss givetvis minnen från förra årets Big Brother och vår favorit Roddan som gjorde det till ett nöje att titta på programmet varje dag. Ovan kan ni se en video med några roliga klipp från Roddans tid i huset.

Längtar ni?
Imorgon drar den nya säsongen av Big Brother igång och självklart kommer vi på Carl-Alfred att sitta bänkade framför TV-apparaterna för att se de nya finalisterna flytta in i huset. Precis som förra året kommer vi att hålla er uppdaterade under hela säsongen om vad som händer i huset och förhoppningsvis kommer vi att få en del favoriter som vi kommer att skriva om. Detta ger oss givetvis minnen från förra årets Big Brother och vår favorit Roddan som gjorde det till ett nöje att titta på programmet varje dag. Ovan kan ni se en video med några roliga klipp från Roddans tid i huset.
Längtar ni?

Första bilderna från BB-huset

Här kommer en liten sneak peak på Big Brother-husets nya inredning och vi på Carl-Alfred måste säga att vi gillar't.

Vad tycker ni?


Haagarna vinnare av På Spåret 2012


Vinnare av ”På Spåret” 2012 blev Erik och Martina Haag. I finalen mötte dem Niklas och Jenny Strömstedt och Haagarnas vinst var aldrig hotad under resans gång. Vi på Carl-Alfred är stora fan av Erik och Martina och gratulerar dem till vinsten – Grattis!

Whitney Houstons begravning


Popdrottningen Whitney Houston avled som de flesta av er säkert redan vet lördagen den 11 februari. Idag, en vecka efter stjärnans bortgång äger begravningen rum i Houstons födelsestad Newark. Whitneys nära och kära kommer inte att ha någon minnesgudstjänst som är öppen för allmänheten, men man har fått tillåtelse att filma begravningen. Begravningen kommer att hållas i New Hope Baptist Church som rymmer cirka 1500 personer. Whitney Houston uppträdde i kyrkan som barn och personer som uppges komma på hennes begravning är bland annat gudmor Aretha Franklin, Chaka Khan, Jesse Jackson, låtskrivaren Diane Warren, Ray J och Brandy. Whitney kommer att begravas på Fair View Cemetery i Westfield, där hennes far John Russell Houston Jr. även ligger begravd.

Whitney Houstons begravning - 17:00 - Sjuan


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120218


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Ulrik Munther (fyller 18 år), Ebba von Sydow (fyller 31 år), Matt Dillon (fyller 48 år) och Efva Attling (fyller 60 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120217


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Bonnie Wright (fyller 21 år), Chord Overstreet (fyller 23 år), Joseph Gordon-Levitt (fyller 31 år) och Paris Hilton (fyller 31 år) – Grattis!

Melodifestivalen deltävling 3


På lördag är det dags för Melodifestivalens tredje deltävling och den kommer att ta plats i Leksand. De artister som kommer att vara med och tävla är Youngblood, Maria BenHajji, Mattias Andréasson, Love Generation, Carolina Wallin Pérez, Andreas Johnson, Molly Sandén och Björn Ranelid feat. Sara Li. Vi på Carl-Alfred ser med spänning fram emot lördagens startfält och tror att det kan finnas några guldkorn bland låtarna. Vi återkommer med mer information när vi har lyssnat igenom bidragen.

Melodifestivalen 2012 Deltävling 3 - 20:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120216


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Prinsessan Alexandra av Luxemburg (fyller 21 år), Elizabeth Olsen (fyller 23 år), Gry Forsell (fyller 39 år) och Anders Bagge (fyller 44 år) – Grattis!

Harper Seven - New York Fashion Week


Übersöta Harper Seven, dotter till David och Victoria Beckham, följde med pappa David till New York Fashion Week där mamma Victoria höll en visning för sin nya kollektion. Eftersom vi på Carl-Alfred är stora fan av familjen Beckham kunde vi inte motstå att lägga in de söta bilderna på lilla Harper Seven. Spana in bilderna nedanför!


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120215


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Amber Riley (fyller 26 år), Selita Ebanks (fyller 29 år), Janice Dickinson (fyller 57 år) och Jane Seymour (fyller 61 år) – Grattis!

Alla hjärtans dag ♥

Stor kram till er alla på Alla Hjärtans Dag ♥

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120214


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Freddie Highmore (fyller 20 år), Katie Boland (fyller 24 år), Tiffany Thornton (fyller 26 år) och Simon Pegg (fyller 42 år) – Grattis!

Footloose (2011)


Detta är en remake av filmen Footloose som kom ut 1984 och den handlar om Ren MacCormack som flyttar från storstaden Boston till den lilla staden Bomont. Väl där upptäcker han att staden är väldigt annorlunda och de har flera lagar som har införts efter att några ungdomar omkom i en bilolycka. De högt uppsatta i staden införde lagar som förbjuder hög musik och dans, men det accepterar inte Ren som utmanar lagarna och väcker nytt liv i staden.

Vi på Carl-Alfred har sett originalfilmen vid ett flertal tillfällen och har alltid tyckt om den, så när vi fick reda på att den skulle göras i en ny version var vi tvungna att se den. Filmen innehåller både ny musik och musik från den gamla filmen, den innehåller mycket dans och många klassiska ögonblick som vi känner igen från originalet. Dessutom tycker vi att skådespelarna gör ett väldigt bra jobb och det märks att många av dem har dansat länge. Trots att vi tycker väldigt mycket om originalfilmen, tycker vi ändå att den nya versionen är mycket bättre och vi gillar att de gjort den i en modern version. Om ni uppskattar musik och dans, kan vi verkligen rekommendera er att se filmen.
Detta är en remake av filmen Footloose som kom ut 1984 och den handlar om Ren MacCormack som flyttar från storstaden Boston till den lilla staden Bomont. Väl där upptäcker han att staden är väldigt annorlunda och de har flera lagar som har införts efter att några ungdomar omkom i en bilolycka. De högt uppsatta i staden införde lagar som förbjuder hög musik och dans, men det accepterar inte Ren som utmanar lagarna och väcker nytt liv i staden.
Vi på Carl-Alfred har sett originalfilmen vid ett flertal tillfällen och har alltid tyckt om den, så när vi fick reda på att den skulle göras i en ny version var vi tvungna att se den. Filmen innehåller både ny musik och musik från den gamla filmen, den innehåller mycket dans och många klassiska ögonblick som vi känner igen från originalet. Dessutom tycker vi att skådespelarna gör ett väldigt bra jobb och det märks att många av dem har dansat länge. Trots att vi tycker väldigt mycket om originalfilmen, tycker vi ändå att den nya versionen är mycket bättre och vi gillar att de gjort den i en modern version. Om ni uppskattar musik och dans, kan vi verkligen rekommendera er att se filmen.

Kontoret - Viking på överlevnadskurs

Komediserien ”Kontoret” hade premiär på TV4 igår och vi på Carl-Alfred satt självklart bänkade för att se vår favorit Björn Gustafsson. Björn spelar rollfiguren Viking Ytterman, den självvalda singeln som bor i en friggebod på sina föräldrars tomt. Efter programmet igår släppte TV4 extramaterial från serien och ovanför kan ni spana in Viking på en överlevnadskurs.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120213


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Lanisha Cole (fyller 30 år), Robbie Williams (fyller 38 år), Galen Gering (fyller 41 år) och Mats Sundin (fyller 41 år) – Grattis!

Kontoret


Ikväll premiärsänds den nya TV-serien Kontoret som bygger på succéserien The Office och i den svenska versionen får vi följa Ove Sundberg, känd från Solsidan, som är chef på företaget Svensk Kontorshygien AB. TV4 utlovar att vi kommer att få se många dråpliga ögonblick och att den kommer att ha en dokumentärkänsla. Som vanligt kommer vi att få se Henrik Dorsin som Ove Sundberg och i övriga roller kommer vi att få se Björn Gustafsson, Kim Sulocki och Sissela Benn.

Kontoret- 20:00- TV4

QX-galan

Förra veckan gick den årliga QX-galan av stapeln på Cirkus i Stockholm. Under galan blev Christer Björkman hyllad för sitt 10 år långa arbete som schlagergeneral i Melodifestivalen. Några av Sveriges mest populära artister framförde hyllningen och på scen stod bland annat Charlotte Perrelli, Sanna Nielsen och Malena Ernman. Missade ni hyllningen eller vill se den igen, kolla in klippet ovan.

Popdrottningen Whitney Houston är död


Världen möttes idag av sorgebeskedet att poplegendaren och skådespelerskan Whitney Houston har avlidit. Sångerskan hittades livlös på Beverly Hilton Hotell i Beverly Hills av sin livvakt och trots återupplivningsförsök gick det inte att rädda stjärnans liv. Dödsorsaken är inte känd, men polisen misstänker i nuläget inget brott. Whitney har under årens lopp kammat hem fler musikpriser än någon annan kvinnlig artist och kallades ofta ”kvinnan med guldstrupen”. Whitney Houston blev 48 år gammal och lämnar efter sig 18-åriga dottern Bobbi Kristina. Vi på Carl-Alfred skänker givetvis en extra tanke till Whitneys nära och kära en dag som dennaKÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120212

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jennifer Stone (fyller 19 år), Alexandra Dahlström (fyller 28 år), Christina Ricci (fyller 32 år) och Maud Adams (fyller 67 år) – Grattis!

David Lindgren och Ulrik Munther till final


Andra deltävlingen av Melodifestivalen avklarad och till final gick Ulrik Munter och David Lindgren. Till Andra Chansen gick Top Cats och Timoteij. Vi på Carl-Alfred ser fram emot nästa veckas deltävling då Molly Sandén kliver in i tävlingen.

Inför deltävling 2 Mello

Ikvälll är det dags för den andra deltävlingen i Melodifestivalen och ikväll går den av stapeln från Göteborg. Även kvällens startfält är fullproppat med många välkända ansikten och vi är som vanligt väldigt laddade inför att se hur bra de gör ifrån sig. Precis som förra veckan tror vi inte att vinnaren är med i ikväll, men vi anar vilka som kommer att ta sig vidare till final och andra chansen.

Vår schlagerexpert förutspår följande inför den andra deltävlingen:
Till final går Sonja Aldén och Timoteij och till andra chansen går Ulrik Munther och Top Cats.

Vad tror ni?

Möt Blue Ivy Carter

Här kommer de första bilderna på Blue Ivy Carter, dotter till Beyoncé och Jay-Z. Stjärnparet släppte bilderna sent på fredagskvällen, mindre än en månad efter födseln. Bilderna på Blue Ivy är bedårande och vi på Carl-Alfred är dessutom stora fan av hennes namn.


(Foto: BeyonceOnline.com)

Kronprinsessan Mary 40 år

Den 5 februari fyllde Kronprinsessan Mary av Danmark 40 år och i samband med hennes födelsedag gjordes det en stor intervju. Mary är en stor favorit hos oss på Carl-Alfred och för någon dag sedan släppte det danska hovet bilder på Kronprinsessan som togs i samband med intervjun. Spana in bilderna nedanför!

(Foto: Linda Henriksen, Berlingske)

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120211


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Taylor Lautner (fyller 20 år), Aubrey O'Day (fyller 28 år), Jennifer Aniston (fyller 43 år) och Sheryl Crow (fyller 50 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120210


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Chloë Moretz (fyller 15 år), Emma Roberts (fyller 21 år), Olle Hedberg (fyller 31 år) och Elizabeth Banks (fyller 38 år) – Grattis!

Josefin Crafoord lämnar Vakna med The Voice

På fredag är det Josefin Crafoords sista sändning av morgonprogrammet ”Vakna med The Voice”. Crafoord deklarerade redan i slutet på förra året att hon lämnar programmet i februari, då hon känner sig färdig med ”Vakna”. Vi på Carl-Alfred har följt ”Vakna med The Voice” regelbundet sedan starten och enligt oss kommer det bli tomt utan Josefin i programmet. Nu är den stora frågan - vem blir hennes ersättare?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120209


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jimmy Bennett (fyller 16 år), Mena Suvari (fyller 33 år), Amber Valletta (fyller 38 år) och Linda Lindorff (fyller 40 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120208


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Seth Green (fyller 38 år), Mary McCormack (fyller 43 år), Wille Crafoord (fyller 46 år) och Trinny Woodall (fyller 48 år) – Grattis!

The Vow

Den 6 April har filmen "The vow" (Svensk titel: Älska mig igen) biopremiär och den är baserad på en sann historia om ett nygift par som är med om en bilolycka. Kvinnan hamnar i koma efter olyckan och när hon vaknar upp kommer hon inte ihåg sin man eller bröllopet. Mannen bestämmer sig då för att göra allt för att vinna hennes hjärta igen. Har ni inte sett trailern eller vill se den igen, kolla in klippet ovan.

Melodifestivalen deltävling 2

På lördag är det dags för den andra deltävlingen i årets Melodifestival och den kommer att ta plats i Göteborg. Artisterna som kommer att vara med är Ulrik Munther, Top Cats, Sonja Aldén, Andreas Lundstedt, Timoteij, David Lindgren, Mimi Oh och Thomas Di Leva. Vi på Carl-Alfred tror och hoppas att det kommer att bli en bra kväll med många bra låtar och vi återkommer med mer information när vi har lyssnat på dem.

Melodifestivalen 2012 Deltävling 2 - 20:00 - SVT1


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120207


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna David Castro (fyller 16 år), Louisa Lytton (fyller 23 år), Ashton Kutcher (fyller 34 år) och Rickard Olsson (fyller 45 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120206


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Alice Greczyn (fyller 26 år), Kris Humphries (fyller 27 år), Brian Stepanek (fyller 41 år) och Edward Izzard (fyller 50 år) – Grattis!

Vingar av glas (2000)


Ikväll visar TV11 den svenska filmen Vingar av glas med bland annat Sara Sommerfeld och Alexander Skarsgård i huvudrollerna. Filmen handlar om den iranskfödda Nazli som för att passa in i Sverige kallar sig för Sara, trots att det gör hennes pappa ledsen. Pappa Abbas vill att hans två döttrar ska gifta sig med landsmän och för att de ska få chansen att träffa någon, planerar han en fest där två potentiella nya makar deltar. Ödet vill dock annorlunda när Johan dyker upp i Nazlis liv och rör om i grytan.

Vingar av glas - 21.00 - TV11


Wallander - Dödsängeln (2009)


När Ystad gästas av en kör, försvinner samma kväll en av deras medlemmar. Fast att det till en början lutar mot att hon har försvunnit frivilligt, hittar polisen snart bevis på att så inte är fallet och de upptäcker snart att det är en väldigt tunn gräns mellan hat och kärlek.

Wallander - 21:00 - TV4

Tummen upp för Bergström & company

Vi på Carl-Alfred blev en aning förvånade när vi fick höra att det var Sarah Dawn Finer, Helena Bergström och Gina Dirawi som fick uppgiften att leda årets Melodifestival. Igår blev vi dock positivt överraskade av trion som enligt oss klarade uppgiften med bravur och gjorde att festivalen inte blev ett enda stort sömnpiller. Nästa vecka är startfältet lite vassare och det ser vi verkligen fram emot.

Vad tycker ni om årets programledare?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120205


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Darren Criss (fyller 25 år), Kronprinsessan Mary (40 år), Helena Bergström (fyller 48 år) och Sven-Göran Eriksson (fyller 64 år) – Grattis!

Loreen och Dead by April vidare till final


Då var årets första deltävling av Melodifestivalen avklarad och det blev inte riktigt som vi på Carl-Alfred hade trott, men vi är nöjda ändå. Loreen och Dead by April gick till final och till Andra chansen gick Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern och Sean Banan.

Inför deltävling 1 Mello


Första deltävlingen av Melodifestivalen är runt hörnet och festivalen direktsänds denna kväll från Växjö. Som vanligt är startfältet fullproppat med välkända ansikten och vi på Carl-Alfred är tokladdade inför kvällens festligheter. Vi är dock övertygade om att vinnaren inte finns med bland kvällens bidrag, men vi tror vi vet vilka som tar sig vidare till andra chansen och finalen.
Vår schlagerexpert förutspår följande inför den första deltävlingen:
Till final går Sean Banan och Afrodite och till andra chansen går Dead by April och Loreen.

Vad tror ni?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120204


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kimberly Wyatt (fyller 30 år), Gavin DeGraw (fyller 35 år), Urmila Matondkar (fyller 38 år) och Felix Herngren (fyller 45 år) – Grattis!

Facebook

Ni glömmer väl inte att kolla in vår gilla-sida på Facebook med jämna mellanrum? Sidan uppdateras ständigt och bjuder er på både det ena och det andra.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120203


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Isla Fisher (fyller 36 år), Warwick Davis (fyller 42 år), Paolo Roberto (fyller 43 år) och Henning Mankell (fyller 64 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120202


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Martin Spanjers (fyller 25 år), Carolina Klüft (fyller 29 år), Shakira (fyller 35 år) och Marissa Jaret Winokur (fyller 39 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120201


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Dionne Bromfield (fyller 16 år), Lauren Conrad (fyller 26 år), Elsa Billgren (fyller 26 år) och Rachelle Lefevre (fyller 33 år) – Grattis!

RSS 2.0