Frankrike världsmästare igen :)

Det blev som vi på Carl-Alfred trodde och hoppades på i finalen mot Danmark, nämligen att Frankrike försvarade sin världsmästartitel. Blev dock en riktig rysare på slutet men vi gav aldrig upp hoppet eller tron på att Frankrike skulle stå som segrare efter förlängningen.
Tummen upp för Frankrike ♥

 

(Bild: Sydsvenskan)


Carl-Alfred håller tummarna för Frankrike

Nu krossar vi danskarna ;)


Inget brons för Sverige ...   
  
  

  
  

  
  
  
(Bilder: Sydsvenskan)


Sverige-Frankrike (26-29)

Frankrike blev en lite för tuff utmaning för Sverige som ändå visade någorlunda glöd och vilja. Matchen slutade 26-29 till Frankrike och ett drömscenario för oss på Carl-Alfred hade varit om dessa två lag fick mötas igen i en final. Nu lägger vi denna förlust bakom oss och tar nya tag :)

Liam har anlänt

Ett stort grattis till Fredrik och Madde som idag blev föräldrar till lille Liam. Massa kramar från oss på Carl-Alfred ♥


Guldbaggegalan 2011  

   

  


Handbolls-VM

           
Missa inte matchen ikväll mellan Sverige och Danmark som drar igång klockan 20.00 på TV4. Vi på Carl-Alfred håller tummar och tår för grabbarna!


Bebis på väg

En fågel viskade i örat att Fredrik och Madde nu befinner sig på BB. Vi håller tummar och tår för att allt går bra och att lillen snart är ute.


Babylycka i Danmark

         
Nu har kronprins Fredrik och kronprinsessan Mary fått tillökning och Danmark har fått en ny liten prins och prinsessa. Först ut var lillprinsen och några minuter senare föddes lillsessan. Vad tvillingarna ska heta är ännu inte bestämt.


Solsidan - säsong 2


RSS 2.0