Inför ESC 2012 - Rumänien

Rumänien skickar i år bandet Mandinga med låten "Zaleilah". Bandet är unikt i Rumänien, då de blandar rumänsk musik med cubansk musik och de har hittills släppt fyra album. Bandet startade för tio år sedan och består av sju medlemmar som alla spelar olika instrument.

Vi tycker att låten är väldigt modern och vi tycker att låten har ett bra sound och innehåller många härliga toner. Dessutom tycker vi att sångerskan Elena har en bra röst och vi gillar att hon sjunger på sitt modersmål. Vi tror inte att låten kommer att vinna, men vi tror att många kommer att gilla detta nummer.

Betyg 3 av 5

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120331


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jessica Szohr (fyller 27 år), Gerard McCarthy (fyller 31 år), Ewan McGregor (fyller 41 år) och Christopher Walken (fyller 69 år) - Grattis!

Inför ESC 2012 - Albanien

Albanien skickar i år artisten Rona Nishliu med låten "Suus", som är en känd pop och jazz-sångerska i sitt hemland. Rona är väldigt engagerad i humanitärt artbete och stödjer människor som har autism.

Vi på Carl-Alfred tycker att låten har potential och att Rona har en vacker röst, men vi tycker tyvärr att den är lite tråkig. Den låter även ungefär likadant hela tiden och vi tycker inte riktigt att det händer något i den som får den att bli bättre. Ett plus är dock att Rona sjunger på sitt modersmål vilket vi uppskattar otroligt mycket.

Betyg: 2 av 5

Let's dance 2012


Ikväll är dansprogrammet Let's dance tillbaka och det är återigen dags för tio kända svenskar att snöra på sig dansskorna och kasta sig ut på golvet. Några av de tävlande är Pernilla Wahlgren, Anders Timell, Molly Nutley, Anton Hysén och Camilla Läckberg. Under tio veckor kämpar dansparen om att få stanna kvar i tävlingen och i första programmet gäller det att imponera på både juryn och svenska folket, för att vinna fördel till nästa fredag då utröstningen sätter igång. Programledare för programmet är som vanligt David Hellenius och Jessica Almenäs.

Let's dance - 20:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120330


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sergio Ramos (fyller 26 år), Helena Mattsson (fyller 28 år), Céline Dion (fyller 44 år) och Ian Ziering (fyller 48 år) – Grattis!

Hunger Games 2012


"Hunger Games" är baserad på en bokserie av Suzanne Collins och handlar om en fruktansvärd framtid där den största händelsen varje år är att titta på tv-programmet Hunger Games. Då landet är uppdelat i tolv olika distrikt väljs det årligen ut två ungdomar från varje som ska delta i tävlingen. Tävlingen går ut på att varje deltagare ska försöka vinna genom att döda alla de andra deltagarna och av alla 24 deltagare är det bara en som kommer att överleva spelet.

Vi har precis varit och sett "Hunger Games" och vi ska faktiskt erkänna att vi inte visste någonting om filmen innan vi såg den, vilket gjorde att vi inte hade några som helst förväntningar på den. Dock visste vi att böckerna var väldigt populära och att många har varit och sett filmen på bio. Vi tycker att filmen var riktigt bra och vi blev väldigt imponerade av den och Jennifer Lawrence i sin roll som Katniss. Filmen innehöll mycket sci-fi, action, äventyr och en massa annat som gjorde den till en helt underbar filmupplevelse, vilket resulterade i att vi satt som på nålar under hela filmen. Det som vi dock reagerade på under filmens gång var att det är 11-års gräns, vilket vi inte alls tycker passar då det förekommer en del opassande scener för barn. Vi hade hellre sett att gränsen var 15 år då vi kände att det fanns många detaljer i filmen som var viktiga att veta, men som nog är svårt att ta in när man bara är 11 år gammal. Slutligen vill vi bara berätta att detta är en av de bästa filmer som vi har sett och vi kan ärligt talat säga att den är bättre än Twilight-filmerna, då den har jämförts mycket med dem.

Inför ESC 2012 - Lettland

Lettland representeras i år av artisten Anmary med låten "Beautiful song" som handlar om hennes liv. Anmary blev känd i sitt hemland efter att ha deltagit i "The Talent Factory" där hon kom tvåa. Hon arbetar idag både som röstcoach och sångerska och säger själv att musik är som syre för henne.

Vi på Carl-Alfred har lyssnat på låten ett par gånger och kan inte riktigt bestämma oss för om den är bra eller dålig. Att den inte är en vinnare är vi redan överens om, men den innehåller vissa bra partier och några dåliga. Vi tycker dock att det är en av de bättre låtarna som Lettland har skickat till ESC, men vi undrar om den verkligen kommer att låta bra live.

Betyg: 3 av 5

Nomineringar - Vecka 13


Denna vecka är Amandus och Jimmy nominerade och de nominerades av de nya deltagarna Hanna P, Vobban och Jennifer då de fick makten den här veckan. Vi på Carl-Alfred ser helst att Amandus inte lämnar då vi har fattat tycke för honom.

Vem tror ni lämnar huset på söndag?

Sveriges mästerkock 2012 - Sigrid Bárány

Igår avgjordes det vem av Sigrid Bárány och Josephine Lindqvist som skulle stå som segrare i "Sveriges Mästerkock 2012". Efter en rafflande och oerhört jämn final blev det till sist Sigrid som kammade hem segern. Vi på Carl-Alfred kan inte göra annat än att gratulera den duktiga kocken Sigrid – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120329


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Lucy Lawless (fyller 44 år), Annabella Sciorra (fyller 48 år), Elle MacPherson (fyller 49 år) och Rolf Lassgård (fyller 57 år) – Grattis!

Inför ESC 2012 - Grekland

Grekland skickar i år artisten Eleftheria Eleftheriou med låten "Aphrodisiac", som är skriven av svenska låtskrivarna Dimitri Stassos, Mikaela Stenström och Dajana Lööf. Eleftheria blev känd i Grekland efter att ha varit med i en grekisk talangshow och säger själv att hon älskar Eurovision Song Contest.

Vi på Carl-Alfred tycker att låten låter typiskt grekiskt och att den innehåller många härliga slingor och toner. Eleftheria som framför låten gör ett bra jobb, men vi tror att låten kunde ha blivit så mycket bättre än vad den är. Dock tycker vi att den är bra och vi tycker självklart att det är roligt att upphovsmännen till låten är svenskar.

Betyg: 4 av 5

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120328


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Lady Gaga (fyller 26 år), Shire Raghe (fyller 30 år), Julia Stiles (fyller 31 år) och Vince Vaughn (fyller 42 år) – Grattis!

Tre Kronor

Vi på Carl-Alfred älskade tv-serien "Tre kronor" som sändes på TV4 på 90-talet. Serien blev otroligt stor i Sverige och sändes i hela 10 säsonger innan den lades ner. Serien kretsade kring ett antal familjer och karaktärer och innehöll mycket drama och speglade vanliga problem, vilket vi gillade. "Tre Kronor" är och kommer alltid att förbli en av de bästa svenska tv-serier som någonsin sänts.

Gillade ni Tre Kronor?

Inför ESC 2012 - Island

Island representeras i år av artisterna Gréta Salóme och Jónsi och de kommer tillsammans att framföra låten "Never Forget". Båda artisterna är kända i sitt hemland och Jónsi har sedan tidigare varit med i Eurovision Song Contest 2004 med låten "Heaven".

Vi på Carl-Alfred har lyssnat på låten och tycker att den är väldigt bra och otroligt storslagen, precis så som det ska vara i ESC. De båda artisternas röster passar otroligt bra ihop och tillsammans gör de låten till något alldeles underbart. Vi tycker verkligen om den här låten och hoppas att den hamnar i topp 3 i ESC-finalen.

Betyg: 5 av 5

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120327


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jessie J (fyller 24 år), Brenda Song (fyller 24 år), Fergie (fyller 37 år) och Mariah Carey (fyller 42 år) – Grattis!

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir har blivit föräldrar

Tisdagen den 20 mars blev Lina Hedlund och pojkvännen Nassim Al Fakir föräldrar till en liten pojke. Nassim bekräftade nyheten om nedkomsten på sin facebook-sida och lät även hälsa att paret är stolta och överväldigade över livet och den lilla pojken.  Vi på Carl-Alfred önskar Lina och Nassim all lycka och är glada för deras skull.

Inför ESC 2012 - Montenegro

Montenegro skickar i år Rambo Amadeus som är en välkänd artist i hemlandet och han är känd för att blanda in humor i sin musik. Låten, som heter "Euro Neuro",  har han skrivit själv och även den har med en hel del humor.

Vi på Carl-Alfred har lyssnat på låten och kan redan nu säga att det är en av de sämsta låtarna i tävlingen. Låten börjar lite läskigt och övergår sedan till en töntig rapp och en refräng som är riktigt dålig, dessutom är det svårt för oss som inte kan språket att förstå humorn i låten.

Betyg: 0 av 5

Maria Wern - Må döden sova


Maria Wern och hennes kollegor på Gotlandspolisen undersöker två kvinnors dödsfall. Till en början tror man att de båda begått självmord, men vissa märkliga omständigheter får Maria Wern och hennes team att börja gräva djupare i fallet.

Maria Wern - 21:00 - TV4

Nya bilder på Kronprinsessparet och Prinsessan Estelle

Under dagen släpptes det tre nya bilder på Prinsessan Estelle och Kronprinsessparet. Bilderna som är tagna på Haga slott visar en liten sessa som är tre veckor gammal. Både Victoria och Daniel strålar på bilderna och vi på Carl-Alfred gör tummen upp.

(Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se)

Hanna R fick lämna huset

Igår var det alltså Hanna R som fick lämna huset efter att ha blivit utröstad av tv-tittarna. Vi på Carl-Alfred sörjer dock inte, då vi inte gillade Hannas beteende i huset eller hennes sjuka pranks. Nu ser vi i alla fall fram emot en vecka fylld av musik i BB-huset.

Var det rätt att Hanna fick lämna?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120326


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jessica Hart (fyller 26 år), Keira Knightley (fyller 27 år), Filip Hammar (fyller 37 år) och Steven Tyler (fyller 64 år) – Grattis!

Eurovision Song Contest 2012


Ni som följer oss på Carl-Alfred vet att vi älskar melodifestivalen och Eurovision Song Contest och imorgon drar vi igång nedräkningen inför årets ESC. Vi kommer därmed att lägga in en video varje dag där vi också presenterar det deltagande landets låt och sätter betyg efter vad vi tycker om den. Vi hoppas att ni kommer att tycka det är roligt att få höra och läsa om de deltagande bidragen och vi kan utlova några riktigt bra låtar i årets ESC, men som vanligt även några riktigt dåliga. Imorgon drar vi igång med Montenegro som är det första landet att uppträda i semifinal 1.

Längtar ni till ESC?

Coacherna

Ikväll har SVT:s nya dramakomediserie "Coacherna" premiär som handlar om tre osannolika kvinnor som byter väg i livet och startar en livscoachingbyrå.

En brokig skara människor kommer till coacherna för att bli coachade till lycka och framgång, men ibland blir goda råd bara väldigt dyra. Coachingbyrån "Carina Lind Group" ägs av Carina Lind som är på sin topp och tar framgångsrikt emot både företagsledare som vilsna själar.


Coacherna - 21:00 - SVT1

Glad Våffeldag

Ni har väl inte missat att det är "Våffeldagen" idag? Vi på Carl-Alfred hoppas att ni får en underbar dag och att ni unnar er en våffla eller två ♥

Robins - Filip & Fredrik

Vår favoritduo Filip och Fredrik gästade igår humorprogrammet "Robins". Grabbarna var som vanligt outstanding och nedanför kan ni se två korta klipp ur programmet.

 


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120325


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sarah Jessica Parker (fyller 47 år), Marcia Cross (fyller 50 år), Brenda Strong (fyller 52 år) och Elton John (fyller 65 år) – Grattis!

Journey to the center of the earth (2008)


När professorn Trevor får ta hand om sin brorson Sean, då hans mamma ska flytta, får Trevor en låda som tillhör hans försvunne bror och i den hittar han boken som handlar om broderns sista resa. Tillsammans med Sean bestämmer han sig för att följa sin brors spår och reser till Island där de träffar guiden Hannah som följer med dem. När de under ett åskväder söker skydd i en grotta börjar ett äventyr som de sent ska glömma.

Journey to the center of the earth - 22:15 - TV4

Nomineringar - Vecka 12

Denna vecka är Marcel, Hanna R och Rodney nominerade. Marcel och Hanna R blev autonominerade på grund av deras ständiga mobbing av andra deltagare i huset och Rodney nominerades av deltagarna.

Vem lämnar huset på söndag?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120324


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Philip Winchester (fyller 31 år), Lake Bell (fyller 33 år), Alyson Hannigan (fyller 38 år) och Lara Flynn Boyle (fyller 42 år) - Grattis!

Hilary Duff har blivit mamma

Hilary Duff och maken Mike Comrie välkomnade i tisdags en liten pojke på 3.3 kg. De nyblivna föräldrarna bekräftade nedkomsten på twitter och avslöjade även att pojkens namn blir Luca Cruz Comrie. Vi på Carl-Alfred önskar Hilary och Mike all lycka och är glada för deras skull.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120323


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Keri Russell (fyller 36 år), Michelle Monaghan (fyller 36 år), Lars Bethke (fyller 47 år) och Chaka Khan (fyller 59 år) – Grattis!

Katy Perry - Part Of Me

Katy Perry är en stor favorit hos oss på Carl-Alfred och hon fortsätter att leverera i nya musikvideon till låten ”Part of Me”. Har ni inte sett videon innan eller vill se den igen, kolla in klippet ovan.

Sipan utkastad av Big Brother

Vi på Carl-Alfred har under en längre tid velat att Sipan ska lämna huset och idag vaknade Big Brother upp och gjorde slag i saken. Mobbaren åkte ut med huvudet före och vi på Carl-Alfred kan inte säga annat än – äntligen, det var på tiden!

"Sipan har lämnat Big Brother
Skälet till detta är att han upprepade gånger brutit mot Big Brothers grundregler, trots flera tillsägelser från produktionens sida. För mindre än två veckor sen fick ni en skarp tillrättavisning av Gry, som gjorde klart att vi inte tolererar påhopp och personangrepp. Vissa av er lyssnade på kritiken och har förbättrat ert beteende, men det finns fortfarande rum för bättring. Marcel och Hanna R: Ni har också visat brist på respekt för Big Brothers regler. Ert uppförande har resulterat i att ni båda är autonominerade till söndagens livesändning med en skarp varning.
" /Big Brother

Mysteriet På Greveholm 2012


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120322


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna David Katzenberg (fyller 29 år), Reese Witherspoon (fyller 36 år), Andreas Johnson (fyller 42 år) och Lena Olin (fyller 57 år) - Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120321


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Bryan Grey Yambao (fyller 23 år), Deryck Whibley (fyller 32 år), Kevin Federline (fyller 34 år) och Matthew Broderick (fyller 50 år) – Grattis!

Grattis Benny ♥


Vi på Carl-Alfred sänder en stor kram till vår älskade kollega och vän Benny som fyller år idag – Grattis ♥

Prinsessan Estelles dop


Dopdatum för Prinsessan Estelle beslutades idag vid ett möte på Kungliga slottet. Dopet kommer äga rum tisdagen den 22 maj 2012 i slottskyrkan och ärkebiskop Anders Wejryd kommer förrätta dopet.

(Foto: Kungahuset.se)

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120320


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Fernando Torres (fyller 28 år), Sophie Falkiner (fyller 38 år), Holly Hunter (fyller 54 år) och Spike Lee (fyller 55 år) – Grattis!

Kija fick lämna huset

I söndags kväll blev det Kija som var tvungen att lämna huset efter att ha fått minst röster av TV-tittarna. Vi på Carl-Alfred sörjer dock inte då Kija aldrig blev någon riktig favorit hos oss, men vi önskar henne all lycka i framtiden. Nu hoppas vi på en ny spännande BB-vecka!

Var det rätt att Kija fick lämna huset?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120319


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Julien MacDonald (fyller 40 år), Nadja Auermann (fyller 41 år), Bruce Willis (fyller 57 år) och Glenn Close (fyller 65 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120318

Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Theodora Richards (fyller 27 år), Adam Levine (fyller 33 år), Dane Cook (fyller 40 år) och Vanessa Williams (fyller 49 år) - Grattis!
Idag gratulerar vi pCarl-Alfreds Filmhörna Theodora Richards (fyller 27 år), Adam Levine (fyller 33 år), Dane Cook (fyller 40 år) och Vanessa Williams (fyller 49 år) - Grattis!

"Dålig stämning" - Özz Nûjen

Ikväll gästar Özz Nûjen Halmstad med sin föreställning ”Dålig stämning” och självklart kommer vi på Carl-Alfred att vara på plats. Özz är en stor favorit och senast vi såg honom live var på "Turnén 2008" med Måns Möller, Björn Gustafsson och Soran Ismail. Kvällen kommer bli grym och vem vet, kanske ses vi där?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120317


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Robert Kardashian Jr. (fyller 25 år), Rob Lowe (fyller 48 år), Kurt Russell (fyller 61 år) och Patrick Duffy (fyller 63 år) – Grattis!

Nomineringar - vecka 11

Denna vecka är det fyra deltagare som är nominerade och de är Sipan, Marcelo, Hanna J och Kija. Sipan och Marcelo är straffnominerade eftersom att de på olika sätt har brutit mot Big Brothers regler. Hanna J och Kija har nominerats av de andra deltagarna. Vi på Carl-Alfred hoppas att det blir Sipan som får lämna huset denna veckan, då vi tycker att han är otroligt irriterande när han provocerar de andra deltagarna.

 

Vem vill ni ska lämna?


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120316


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Monica Cruz (fyller 35 år), Jakob Öqvist (fyller 41 år), Lauren Graham (fyller 45 år) och Ulf Malmros (fyller 47 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120315


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kellan Lutz (fyller 27 år), Eva Longoria (fyller 37 år), Will.I.Am (fyller 37 år) och Mark McGrath (fyller 44 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120314


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jamie Bell (fyller 26 år), Taylor Hanson (fyller 29 år), Chris Klein (fyller 33 år) och Daniel Gillies (fyller 36 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120313


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kaya Scodelario (fyller 20 år), Emile Hirsch (fyller 27 år), Dana Delany (fyller 56 år) och William H. Macy (fyller 62 år) – Grattis!

Hanna W - Vakna med The Voice

Hanna Widerstedt lämnade självmant Big Brother under gårdagens livesändning och imorse gästade hon morgonprogrammet ”Vakna med The Voice” för att prata om sin tid i huset.

Maria Wern - Drömmar ur snö

En ung flicka hittas död på en landsväg och Maria och hennes kollegor håller i utredningen. Teamet tror till en början att det handlar om självmord, men snart visar sig flickans död vara något helt annat. Ett av gymnasieskolans flickgäng bär på mörka hemligheter och detta uppdagas när Maria och hennes team börjar gräva i fallet.

Maria Wern - 21:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120312


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Cissi Wallin (fyller 27 år), Peter Doherty (fyller 33 år), Luenell (fyller 53 år) och Marlon Jackson (fyller 55 år) – Grattis!

Roddan is back in business


Idag är en riktigt bra dag eftersom Kungen myten legenden Rodney da Silva är tillbaka i BB-huset. Som ni säkert vet var Roddan vår absoluta favorit i förra årets upplaga och vi var väldigt förtvivlade när han fick lämna. Det som gäller nu är att vi tittare har tills imorgon på oss att rösta på Big Brothers hemsida om han ska få bli en fullvärdig deltagre i även denna säsong. Nu ber vi er att snälla gå in och rösta så att vår kung får vara kvar i huset!

Rösta här!

Eric Saade Medley - Melodifestivalen 2012


Taken (2008)


Bryan har sagt upp sitt arbete inom CIA för att kunna vara nära sin dotter Kim i Los Angeles som han känner att han har försummat. När Kim vill flyga till Paris med sin kompis Amanda motsäger sig Bryan det, men tillåter det ändå tillslut för att inte göra henne ledsen. När Kim och Amanda är framme i lägenheten i Paris bryter sig några människohandlare in och kidnappar de båda flickorna. Bryan flyger genast till Paris för att hitta dem och han har bara 96 timmar på sig innan de är borta för alltid.

Taken - 21:00 - TV4

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120311


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Melissa Rycroft (fyller 29 år), Letoya Luckett (fyller 31 år), Benji och Joel Madden (fyller 33 år) och Johnny Knoxville (fyller 41 år) – Grattis!

Loreen vinnare av Melodifestivalen 2012

Det blev alltså Loreen som vann årets Melodifestival och vi är självklart väldigt besvikna eftersom vi ville att Danny skulle få representera Sverige i Eurovision song contest. Trots detta tar vi det hela med ro och vi önskar Loreen lycka till i Baku.

Inför finalen i Mello 2012

Ikväll är det dags för finalen i Melodifestivalen 2012 och självklart är startfältet fullt med många kända ansikten och bra låtar. Vi på Carl-Alfred är fortfarande säkra på att vinnaren i kvällens tävling blir Danny och efter att ha hört alla bidragen som kommer att vara med i Eurovision Song Contest i Baku, tror vi att han har en väldigt stor chans att vinna. Nu håller vi alla tummar och tår för att vår favorit vinner!
Schlagerexperten förutspår följande:
Danny vinner och Loreen kommer tvåa!

Danny Saucedo - "Amazing" akustisk version

Dagen som vi alla har väntat på är äntligen här, finalen av Melodifestivalen 2012. Vi på Carl-Alfred håller fortfarande fast vid att Danny Saucedo och hans låt ”Amazing” kommer stå som segrare i Globen. Det är ingen hemlighet att Loreen är den stora favoriten i kvällens final hos många, men vi på Carl-Alfred ifrågasätter stort hennes chanser i Eurovision Song Contest senare i år. Kvällens final kommer att bli en tuff kamp och vi på Carl-Alfred kan inte säga annat än - må bäste man eller kvinna vinna.

Vi får inte heller glömma att Eric Saade ska vara med i kvällens program då han ska lämna över sångfågeln till vinnaren. Eric kommer som vanligt bjuda på ett grymt nummer och detta ser vi på Carl-Alfred självklart fram emot.

 

(Foto: Olle Kirchmeier/SVT)

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120310


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Emily Osment (fyller 20 år), Carrie Underwood (fyller 29 år), Robin Thicke (fyller 35 år) och Eva Herzigova (fyller 39 år) – Grattis!

Nomineringar - Vecka 10


Denna vecka är det ingen som är nominerad i Big Brother och enligt deras hemsida kommer det att bli en tvist och utröstningen kommer att ske på ett annat sätt än det traditionella. Självklart tycker vi på Carl-Alfred att detta är oerhört spännande och vi kan knappt vänta till söndagens livesändning, dock är vi lite oroliga över att det kommer att bli någon av våra favoriter som får lämna på söndag. Lite kuriosa inför veckorna som kommer är att årets Big Brother-låt kommer att skrivas av gruppen Top Cats och det ska bli väldigt spännande att se hur den kommer att låta.

Vad tror ni att tvisten på söndag är?

Danny till vinst i Mello 2012

Som ni säkert redan vet är det final av Melodifestivalen imorgon och vi på Carl-Alfred vill självklart att Danny Saucedo ska vinna hela tjottaballongen. Vi tycker att hans framträdande innehåller en riktigt bra låt, häftig dans, coola scenkläder och en suverän helhet, allt som en vinnare av Mello ska innehålla. Så hjälp nu Danny genom att rösta på honom imorgon!

Påminnelse

Ni glömmer väl inte att kolla in Carl-Alfreds gilla-sida på Facebook? Sidan uppdateras ständigt med både bilder och annat smått och gått.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120309


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Brittany Snow (fyller 26 år), Matthew Gray Gubler (fyller 32 år), Juliette Binoche (fyller 48 år) och Barbro Lill-Babs Svensson (fyller 74 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120308


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Kat Von D (fyller 30 år), Nick Zano (fyller 34 år), Freddie Prinze Jr (fyller 36 år) och Camryn Manheim (fyller 51 år) – Grattis!

Melodifestivalen: Final


Nu är det inte många dagar kvar tills det är final i Melodifestivalen 2012 och vi på Carl-Alfred ser fram emot den med spänning. Startfältet innehåller många bra artister och grupper, men vi på Carl-Alfred tror fortfarande att Danny Saucedo tar hem hela tjottaballongen. Missa inte finalen på Lördag!

Melodifestivalen: Final 2012 - 20:00 - SVT1

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120307


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Laura Prepon (fyller 32 år), Jenna Fischer (fyller 38 år), Peter Sarsgaard (fyller 41 år) och Rachel Weisz (fyller 41 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120306


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Agnes Carlsson (fyller 24 år), Ellen Muth (fyller 31 år), Moira Kelly (fyller 44 år) och Tom Arnold (fyller 53 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120305


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Sanna Bråding (fyller 32 år), Eva Mendes (fyller 38 år), Kevin Connolly (fyller 38 år) och Lotta Engberg (fyller 49 år) – Grattis!

Jessica fick lämna huset


Igår kväll blev det Jessicas tur att lämna huset och trots att hon var lite jobbig med tanke på hur mycket hon pratade, så tycker vi att det är lite tråkigt att just hon var tvungen att lämna. Med henne i huset så hände det i alla fall saker och ting, men vi är i alla fall väldigt glada att Hanna W är kvar då hon livar upp väldigt mycket i huset. Vi på Carl-Alfred ser fram emot en ny BB-vecka som bland annat kommer att innehålla ett uppdrag med Jackass-tema.

Var det rätt att Jessica fick lämna?


Big Brother Katerinas födelsedag

Vi på Carl-Alfred gratulerar Katerina Kazelis från Big Brother 2011 då hon idag fyller 35 år – Grattis!

Startordningen i Globen 2012


Startordningen inför finalen av Melodifestivalen 2012 blev klar i natt och nedan kan ni se i vilken ordning artisterna startar.

1. Shout It Out – David Lindgren

2. Jag reser mig igen – Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern

3. Mystery – Dead by April

4. Why Start A Fire – Lisa Miskovsky

5. Baby Doll – Top Cats

6. Euphoria - Loreen

7. Soldiers – Ulrik Munther

8. Mirakel – Björn Ranelid feat. Sara Li

9. Why Am I Crying – Molly Sandén

10. Amazing – Danny Saucedo


KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120304


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Andrea Bowen (fyller 22 år), Filip Benko (fyller 26 år), Whitney Port (fyller 27 år) och Laura Michelle Kelly (fyller 31 år) – Grattis!

Top Cats och Thorsten Flinck till final

Vinnare i Melodifestivalens Andra Chansen blev Top Cats tillsammans med Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern. Vi på Carl-Alfred tycker svenska folket har gjort ett intressant val och nästa lördag vet vi hur det går för artisterna i Globen.

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120303


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Jessica Biel (fyller 30 år), Ronan Keating (fyller 35 år), David Faustino (fyller 38 år) och Christer Lindarw (fyller 59 år) – Grattis!

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120302


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Henrik Lundqvist (fyller 30 år), Chris Martin (fyller 35 år), Daniel Craig (fyller 44 år) och Jon Bon Jovi (fyller 50 år) – Grattis!

Inför Andra chansen


På lördag är det dags för Melodifestivalens Andra Chansen och den direktsänds från Nyköping. Startfältet innehåller de artister som inte gick vidare till finalen, men som ändå får en andra chans att försöka ta sig dit. Vi på Carl-Alfred ser fram emot morgondagens tävling, men tror tyvärr inte att någon av artisterna har en chans i Globen och finalen.

Vår schlagerexpert förutspår följande inför Andra chansen:
Till final går Dynazty och Youngblood.

Nomineringar - Vecka 9

Denna veckan är Sipan, Jessica och Hanna W nominerade. Jessica och Hanna W nominerades av deltagarna i huset och Sipan blev straffnominerad eftersom han i veckan har brutit mot Big Brothers regler. Vi på Carl-Alfred hoppas att den som får lämna är Jessica, då både vi och deltagarna är trötta på att höra hennes röst hela tiden.

Vem vill ni helst se lämna BB?

KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR - 120301


Idag gratulerar vi på Carl-Alfreds Filmhörna Justin Bieber (fyller 18 år), Kesha (fyller 25 år), Esther Canadas (fyller 35 år) och Javier Bardem (fyller 43 år) – Grattis!

RSS 2.0