Filmtips - Dödskallegänget

Filmen handlar om bröderna Mikey och Brandon som är på väg att flytta ifrån sin stad Astoria eftersom det är planerat att man ska riva staden och bygga en golfbana där. Det enda som kan förhindra det hela är om lyckas få ihop tillräckligt mycket pengar för att stoppa projektet och när Mikey hittar en skattkarta ger han sig iväg med sin bror och några vänner för att hitta skatten.
Detta är en kultförklarad film som gjordes 1985 och har älskats av människor i flera generationer. Vi på Carl-Alfred är några av dem som verkligen tycker om den här filmen och även om den kanske från början var gjord mer för barn kan verkligen alla tycka om den. Filmen innehåller allt ifrån spänning till lite kärlek och mycket vänskap. Vi har tidigare tipsat om den här filmen, men eftersom det är sommar nu ville vi ge ett bra filmtips. Se den.
Filmen handlar om bröderna Mikey och Brandon som är på väg att flytta ifrån sin stad Astoria eftersom det är planerat att man ska riva en del av staden och bygga en golfbana där. Det enda som kan förhindra det hela är om de lyckas få ihop tillräckligt mycket pengar för att stoppa projektet och när Mikey hittar en skattkarta ger han sig iväg med sin bror och några vänner för att hitta skatten.

Detta är en kultförklarad film som gjordes 1985 och har älskats av människor i flera generationer. Vi på Carl-Alfred är några av dem som verkligen tycker om den här filmen och även om den kanske från början var gjord mer för barn kan verkligen alla tycka om den. Filmen innehåller allt ifrån spänning till lite kärlek och mycket vänskap. Vi har tidigare tipsat om den här filmen, men eftersom det är sommar nu ville vi ge ett bra filmtips. Se den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0