Update inför Esc-finalen

Igår var det en nervpirrande semifinal innan man fick reda på om Sverige gick vidare och imorgon är det en spännande final i 2011 års Eurovision song contest.

 

Efter semifinalen var det en lättad Eric Saade som dök upp på presskonferensen och han höll inte inne med att han hade varit oerhört nervös när de finalklara länderna ropades upp. På presskonferensen fick han ett startnummer tilldelat sig och det blev nummer 7, som enligt Christer B inte är ett speciellt bra startnummer då artisterna gärna vill ha nummer i slutet av festivalen. Trots detta var Eric glad och han menade att han nu inte har någonting att förlora och att semifinalen bara var en repetition inför morgondagens final.

 

En australiensk journalist sade igår någonting på presskonferensen som fick oss på Carl-Alfred att tro lite på en seger för Sverige.
År 1973 ställde Abba upp i melodifestivalen med låten "Ring, Ring" och kom då 3:a i finalen. År 1974 ställde dem upp igen med låten "Waterloo" och vann då både melodifestivalen och Eurovision song contest det året.
År 2010 ställde Eric Saade upp i melodifestivalen med låten "Manboy" och kom då 3:a i finalen. År 2011 ställde han upp igen med låten "Popular" och vann då melodifestivalen. Frågan är då om Eric tar hem hela Eurovision också, vi hoppas i alla fall på det.

 

Ikväll är det dags för genrep för Eric och vi hoppas och tror att det kommer att gå lika bra om inte bättre för honom. Detta framträdande är lika viktigt som morgondagens eftersom det är det framträdande som juryn bedömmer.

 

{Feel your heart beat}


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0