Killers


Jen åker på en resa till Frankrike med sina föräldrar för att komma över sitt senaste misslyckande förhållande, då hon träffar sin drömman Spencer. De båda gifter sig och flyttar in i ett stort hus i ett lugnt villaområde i USA. Allt verkar lugnt tills Jen får reda på att Spencer är en före detta internationell spion med rätt att döda och plötsligt vänds hela deras liv upp och ner då Spencers förflutna kommer ikapp dem.

Detta är en otroligt bra och actionfylld film som får en att både skratta och bli skrämd. Filmen innehåller bland annat kärlek, spänning, humor och mycket action. Detta är en film som faller oss på Carl-Alfred väldigt bra i smaken då den innehåller precis allt som en riktigt bra film ska innehålla. I huvudrollerna ser vi Ashton Kutcher och Katherine Heigl och det är bland annat dem som gör att filmen blir så bra som den är. Vi kan verkligen rekommendera er att se filmen.
Jen åker på en resa till Frankrike med sina föräldrar för att komma över sitt senaste misslyckande förhållande, då hon träffar sin drömman Spencer. De båda gifter sig och flyttar in i ett stort hus i en lugn villaidyll i USA. Allt verkar lugnt tills Jen får reda på att Spencer är en före detta internationell spion med rätt att döda och plötsligt vänds hela deras liv upp och ner då Spencers förflutna kommer ikapp dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0