Life as we know it


Holly och Messer är båda gudföräldrar till sina bästa kompisars dotter Sophie, men trots detta avskyr de båda varandra. När Sophies föräldrar tragiskt går bort i en bilolycka, lämnas ansvaret över på Holly och Messer och de båda måste lägga sina olikheter bakom sig för att gemensamt kunna ta hand om lilla Sophie. Detta är en väldigt rolig och bra film som även innehåller vissa sorgliga inslag.

Huvudrollerna spelas av Josh Duhamel och Katherine Heigl och de gör ett väldigt bra jobb i sina rollen när de balanserar komedi med drama. Dessutom är manuset väldigt välskrivet och de har placerat ut de viktiga händelserna i filmen på ett väldigt bra sätt. Vi på Carl-Alfred tycker väldigt mycket om filmen och kan verkligen rekommendera er att se den.
Holly och Messer är båda gudföräldrar till sina bästa kompisars dotter Sophie, men trots detta avskyr de båda varandra. När Sophies föräldrar tragiskt går bort i en bilolycka, lämnas ansvaret över på Holly och Messer och de båda måste lägga sina olikheter bakom sig för att gemensamt kunna ta hand om lilla Sophie.
Detta är en väldigt rolig och bra film som även innehåller vissa sorgliga inslag. Huvudrollerna spelas av Josh Duhamel och Katherine Heigl och de gör ett väldigt bra jobb i sina rollen när de balanserar komedi med drama. Dessutom är manuset väldigt välskrivet och de har placerat ut de viktiga händelserna i filmen på ett väldigt bra sätt. Vi på Car-Alfred tycker väldigt mycket om filmen och kan verkligen rekommendera er att se den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0